Lemi Sam 5 Ekim 2018 Paylaş 5 Ekim 2018 Merhaba arkadaşlar 2007-2008 model focus dizel Ghia otomatik vites araştırıyorum bir süredir. Konuyla ilgili 2 sorum var. 1..Internette satılık bir arac gordum. Aracın sahibi bu modellerde otomatik şanzumanda sorun yok deselerde aldanmayın. Ford bu modelleri geri çağırdı ve şanzumanları değiştirme çalışması yaptı. Ben de 1 sene önce değiştirdim. Belgesi de var diyor. Dürüst bir açıklama olarak düşündüm. Tecrübeli arkadaş var mı bu konuda , hakikaten bu modellerde otomatik şanzumanda sorun var mı, bilginiz var mı? Ford böyle bir çalışma yaptı mı ülke çapında. 2..Bu modellerde aracını satan satıcılar tam otomatik ve yarı otomatik yazıyolar vites bölümüne bilgi olarak. Bildiğim kadarıyla yarı otomatik de debriyaj yok, ama kaputun altında bizim yerimize debriyaja basılmıs gibi bir mekanizma var. Tam otomatik de ise debriyaj da yok, kaput altında kavrama da yok, başka şekilde hallediliyor vite geçisi diye biliyorum Bu bilgi doğru mu? Ve bu modellerde hem yarı otomatik hem tam otomatik var mı? Hangisini satın almamı önerirsiniz? Teşekkürler. Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 5 Ekim 2018 Paylaş 5 Ekim 2018 Bahsettiginiz yillarin dizel otomatigi tektipti diye biliyorum yari otomatik .nazik bi sanziman .forumda konulari olmasi lazim Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 5 Ekim 2018 Paylaş 5 Ekim 2018 Çok olmasa da sorun yaşayanları duymuştum. Ama otomatik işi herzaman şans işidir. Wv dsg şanzumanı bile arıza konusunda nam yapmışken yarı otomatik yada triptonik vitesler herzaman risk taşımıştır benim için. Tam otomatikler biraz daha sıcak geliyor. Ayrıca 2007 2008 model bir aracı 10 sene sonra servis nasıl çağırıp da şanzuman değişiyor anlamadım. 1 yaşındaki araca bile garanti vermiyorlar servisler Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 5 Ekim 2018 Paylaş 5 Ekim 2018 Selamlar. Bende 2006 otomatik focus var. benzin ve LPG li. Hiçbir sıkıntı olmuyor benzinli modelde. Bu model arabaların dizel otomatikleri sıkıntılıdır diye biliyorum. Tam otomatik ve yarı otomatikte debriyaj yok. Yanlışım varsa düzeltilebilir. Araç dizel otomatik ise almanızı tavsiye etmem. Saygılar Yorum bağlantısı
Lemi Sam 5 Ekim 2018 Yazar Paylaş 5 Ekim 2018 Bir de şöyle bir yorum var, otomatiklerde 2 senede 1 şanzıman yağını değiştirmedikleri için sorun yaşıyor yaşayanlar deniyor. Mantıklı gelmiyor ama ne dersiniz? Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 5 Ekim 2018 Paylaş 5 Ekim 2018 7 dakika önce, Lemi Sam yazdı: Bir de şöyle bir yorum var, otomatiklerde 2 senede 1 şanzıman yağını değiştirmedikleri için sorun yaşıyor yaşayanlar deniyor. Mantıklı gelmiyor ama ne dersiniz? Eski dizel otomatik Focus ve C-Max'ların şanzımanı CVT şanzıman ve o torka dayanmıyor bozuluyor. Bozulmayan yok kesin bozuluyor. Ford 10 yılı geçmeden önce arabaları geri alıyordu parayla. Ama geçen seneden itibaren bunu durdurdular başınızın çaresine bakın dediler. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Ekim 2018 Paylaş 5 Ekim 2018 2007/2008 dizel otomatik Focus (c-max) almayın. Benzinli otomatiğinden korkmayın. Satıcı doğru söylemiş denebilir. Zorlaya zorlaya şanzımanı değiştirenler oldu, cebinden çok paralar karşılığı yaptıranlar oldu, en son 2016 veya 2017 de Ford servisleri bu araçları geri satın aldı, bedelini ödedi. Yani bir nevi bu araçları topladı. Tabi bundan haberi olanlar ve isteyenler faydalandı. Bu model dizellerde kullanılan şanzımanın ismi CVT dir. Benzinlilerdeki tam otomatik denilen klasik otomatiktir. Yani dizellerde tek tip, benzinlilerde tek tip. Yarı otomatik meselesini benim artık anlatmaya veya tartışmaya dermanım kalmadı 3 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 5 Ekim 2018 Paylaş 5 Ekim 2018 Vites kolunda +-‘yi gören bu yarı otomatik alınmaz tırt yaftasını yapıştırıyor hemen Benim arabaya binen herkes de DSG mi bu diyor Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 5 Ekim 2018 Paylaş 5 Ekim 2018 (düzenlendi) O medelde cvt sanziman vardi ve dizelde sorunluydu ve ford seneler sonra kabul etti bunu. Bu dogru... Ayrica otomatik olarak o aracin dizelinde cvt harici bir sanziman kullanilmadi. Duz vitese cevirenler oldu. Cvt ye yari otomatik diyemeyiz. Farkli bir yapisi var. Dsg olanlara yari otomatik diyoruz ama aslinda otomatiklestirilmis duz sanzimandir. Tam otomatiklerde de f1 diye tabir ettigimiz direksiyon arkasi kollari mevcut olan modeller var. Focus 2 de ki otomatik cvt sanzimandir eger duzgun sakin kullanilmamissa sorun çıkartmaz. Yine de ben olsam tanidiktan olmadigi surece o riski goze almam. Ya duz viteslisini alirim ya da tam otomatik olan baska arac bakarim 5 Ekim 2018 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ekim 2018 Paylaş 7 Ekim 2018 Ford dizel focus2 ve dizel cmax1 de cvt otomatik şanzıman kullandı ve hala pişman buna. 9 yıldan sonra da hatasını kabul edip. Arabaları geri aldı veya şanzımanları değiştirdi. Ben bozulmayan bi tanesini gördüm. O da bu forumda Fatih abideydi. Bozulmadan sattı ve gidip reno aldı.. Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 7 Ekim 2018 Paylaş 7 Ekim 2018 Bizim enişte beye aldılar focus 2.5 kasa mı ne oluyor tam bilmiyorum dizel 1.6tdci cvt Ghia yazıyor ruhsatta geçen kapıya kadar geldi bir anda kaldı oto şanzıman arızası yazıyor ekran da P konumunda kaldı vites.Birkac tane usta getirdik kimse anlamıyor kimse yaparım demiyor otomatik vitesten anlayan yok... Kayseri'de ustası var oraya gideceğiz fakat araba P konumunda hareket edemiyor çekici çağıracağız fakat bu sefer çekerken bir yeri kesin kıracak.Neyse bizim hala oğlu motor ustası açın bir bakalım dedi kaputu açtık akünün altında şanzımanın halatı varmış onun ucu sekman gibi geçmeli o kırılmış daha doğrusu kırıkmış öylece tutturmuşlar onu taktı da araba düzeldi arıza da silindi kendiliğinden,bari değişelim de daha sıkıntı çıkmasın dedik parçası yokmuş kaldı öylece.Kimse açıp bakmadı kaputu kimse de fark edemedi dolayısıyla , daha doğrusu kimse girmek istemedi çünkü sorunlu bir şanzımanmış fakat enişte bey bayağı üç buçuk attı en kötü 3-4 bin lira gidecek ve yapılabilirse yapılacak yoksa iptal...Araba düzeldi de herkes kendine geldi,evde ki matem havası gitti [emoji3].Yani o ne otomatik arabayı alırım ne de bu rezilliği çekerim gider alırım manueli hiçbir cacık olmaz neymiş balatası bitiyormuş bitsin kaç para balata değistiririm hiç problem değil,neymiş konforsuzmus makam arabası mı bu ne konforu bu iş tamamen ustalık meselesi hyic sarsıntısız vites de atarim ama otomatik almam.Ayrıca çok yüksek derece de güç kaybı var hiç hızlanamiyor araba devir sabit biraz hızlanıyor o da çok narin şekilde sonra daha gidemiyor öylece kalıyor rampaları da sevmiyor cok düşüyor.140'ı geçemedim bastım bastım tık yok motoru güçlü bayağı kalkışta hissediliyor ama şanzıman da iş yok . Yorum bağlantısı
Recep Demirci 8 Ekim 2018 Paylaş 8 Ekim 2018 Otomatik vitesli araç kullanıp çok memnun olanlarda var Furkan bey. İlk Focus aldığımda eşimle hep dizel otomatik alalım isteğindeydik ve özellikle bu foruma girip inceledikçe bomba olduğunu anladım vazgeçtim ve çevremde de dizel focus otomatiklerde bu problemi bilene rastlmadım. Ford dizel otomatikte gözlemlediğim kadarıyla Mondeo MK3 Jatko şanzımanda başarılı şimdiki yeni modeller Powershift. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ekim 2018 Paylaş 8 Ekim 2018 11 saat önce, Furkan Bakırel yazdı: Ayrıca çok yüksek derece de güç kaybı var hiç hızlanamiyor araba devir sabit biraz hızlanıyor o da çok narin şekilde sonra daha gidemiyor öylece kalıyor rampaları da sevmiyor cok düşüyor.140'ı geçemedim bastım bastım tık yok motoru güçlü bayağı kalkışta hissediliyor ama şanzıman da iş yok . Cvt, yapısı gereği, motor yüksek tork devrinde durur ve devir artmadan araç hızlanmaya devam eder.. Ne zaman ki kasnağın daralması sona geldi, o zaman devir artmaya başlar.. Bozulmasa, çok keyifli bir şanzımandır. Zaten sadece fordda bozuluyor.. Audide multitronik, cvt'dir bozulmuyor. Diğer bir çok marka kullanıyor ve bozulmuyor.. Bu şanzıman, muhtemelen üreticisi tarafından forda kakalanmış bir şanzımandır.. Doğuştan torku düşüktür.. Dayanamıyor. Aşağıdaki konudan Cvt şanzıman hakkında bilgi bulabilirsiniz.. 2 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 8 Ekim 2018 Paylaş 8 Ekim 2018 Otomatik vitesli araç kullanıp çok memnun olanlarda var Furkan bey. İlk Focus aldığımda eşimle hep dizel otomatik alalım isteğindeydik ve özellikle bu foruma girip inceledikçe bomba olduğunu anladım vazgeçtim ve çevremde de dizel focus otomatiklerde bu problemi bilene rastlmadım. Ford dizel otomatikte gözlemlediğim kadarıyla Mondeo MK3 Jatko şanzımanda başarılı şimdiki yeni modeller Powershift.İllaki vardır bütün otomatikler problemli değil ki , mesela DSG sıkıntılı bir şanzıman ama ben çok beğeniyorum.Focus da kullanılan cvt de iş yok. Yorum bağlantısı
Lemi Sam 8 Ekim 2018 Yazar Paylaş 8 Ekim 2018 O halde benzinli otomatik (klasik otomatik , 4 ileri olan) alınabilir mi? Anladığım kadarıla kayda değer bir arızası yok benzinli otomatik focusun ne dersiniz? Bu arada kıyas açısından tecribe sahibi olan var mı? Mesela 100 km lik yolda aynı şartlarda dizel otomatik litre olarak 100 birim yaksa benzinli otomatik kaç birim yakar? Zaten litre fiyatları yakın dizel ile benzinin. Fiyatlama yapılabilir bu bilgiyle. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ekim 2018 Paylaş 8 Ekim 2018 5 dakika önce, Lemi Sam yazdı: O halde benzinli otomatik (klasik otomatik , 4 ileri olan) alınabilir mi? Anladığım kadarıla kayda değer bir arızası yok benzinli otomatik focusun ne dersiniz? Bu arada kıyas açısından tecribe sahibi olan var mı? Mesela 100 km lik yolda aynı şartlarda dizel otomatik litre olarak 100 birim yaksa benzinli otomatik kaç birim yakar? Zaten litre fiyatları yakın dizel ile benzinin. Fiyatlama yapılabilir bu bilgiyle. Focus klasik benzinli otomatik 4 ileri alınabilir. sağlamdır.. Neyle kıyaslandığına bağlı olarak kıyas değerleri değişir.. Ancak.. Benzinle kullanılamaz.. o derece çok yakar.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Ekim 2018 Paylaş 8 Ekim 2018 33 dakika önce, Lemi Sam yazdı: O halde benzinli otomatik (klasik otomatik , 4 ileri olan) alınabilir mi? Anladığım kadarıla kayda değer bir arızası yok benzinli otomatik focusun ne dersiniz? Bu arada kıyas açısından tecribe sahibi olan var mı? Mesela 100 km lik yolda aynı şartlarda dizel otomatik litre olarak 100 birim yaksa benzinli otomatik kaç birim yakar? Zaten litre fiyatları yakın dizel ile benzinin. Fiyatlama yapılabilir bu bilgiyle. 2008 makyajsız kasa ve 2008 makyajlı kasa focus benzinli (lpg) otomatik kullandım. Arabadan ne beklediğinize bağlı herşey. Şanzımanla alakalı ne bir sorunum oldu, ne de sorun yaşarım diye korkum oldu. Şu an gene benzinli otomatik Focus kullanıyorum (powershift) ama bunda o kadar rahat değilim, bu şanzıman da benzinlilerde sıkıntılı(kuru tip). Benzinli otomatik focusta bu güne galiba forumda sadece 1 kere bir şikayet olmuştu. Genel manada korkmadan alınır, ama kapalı kutu tabi, geçmişte nasıl kullanıldığı da önemli. Bu araçlar biraz performans açısından zayıftır. Yakıt olarak da tutumlu değildir. Ben istanbul içi 10 lt. civarında benzin (12 lt lpg) yakıyordum 100 km de. Aynı şartlarda dizel focus olsa 6-7 lt civarı yakardım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts