Köksal Yılmaz 25 Eylül 2018 Yazar Paylaş 25 Eylül 2018 (düzenlendi) Önder Özcan yazdı: Koltuk sırtlığına basarak takanlar burda mı ☺️ Genişlet Nerde öyle sağlam koltuklar artık. Ayağımın altı acırdı ama olsun, kim kömürlüğe gidip merdiven taşıyacak 25 Eylül 2018 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi İmla Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Eylül 2018 Paylaş 25 Eylül 2018 Kornişten.. perde asmaktan nefret ediyorum.. Ter basıyor. Geriliyorum. Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Eylül 2018 Paylaş 25 Eylül 2018 alçıpan tavansa yapıştırın. tavan betonsa delin dubel vida atın Mehmet Ozyurek yazdı: Kornişten.. perde asmaktan nefret ediyorum.. Ter basıyor. Geriliyorum. Genişlet boyum uzun diye hep bana ihale oluyor o iş . bende hiç sevmiyorum Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 25 Eylül 2018 Paylaş 25 Eylül 2018 hayatım boyu bana kaktırılan iş, kıyamıyorum da kimseye, neyse bebeklerden sonra kol kaslarım artmış; haftasonu perdeleri çıkar yıka kurut as işleminde yorulmadım. camları da silerim, çok güzel silerim. Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 25 Eylül 2018 Paylaş 25 Eylül 2018 Korniş takarken en sağlamı dübel + vida. Dübel deliklerini delerken , deldiğiniz yere elektrik süpürgesini tutarsanız ortalığa toz dağılmaz. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 25 Eylül 2018 Paylaş 25 Eylül 2018 Zeki Yelboğa yazdı: Korniş takarken en sağlamı dübel + vida. Dübel deliklerini delerken , deldiğiniz yere elektrik süpürgesini tutarsanız ortalığa toz dağılmaz. Genişlet Süpürgeyi çalıştırmak şartıyla, yoksa yine bir işe yaramıyor. Ben denedim. "Nedir bu toz yahu" demeden kafa dank etti. 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 25 Eylül 2018 Paylaş 25 Eylül 2018 Tecrübe konuşuyor , https://goo.gl/images/A6vqaK bu ürün olmadan tavanda delme işlemi yapmam ben. Sonra yerleri silmek zor oluyor🤪 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Eylül 2018 Paylaş 25 Eylül 2018 Sami Demirpaz yazdı: Dün bu konuyu okuyunca, korniş bir defa takılır ama perde takma off off dedim içimden. Çok değil 10 dk sonra hatun evdeki perdeleri söktürdü, yıkadı aynı akşam geri astım 😂 Genişlet Nikah masasinda demiyorlar ama iste... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Eylül 2018 Paylaş 25 Eylül 2018 Sami Demirpaz yazdı: Dün bu konuyu okuyunca, korniş bir defa takılır ama perde takma off off dedim içimden. Çok değil 10 dk sonra hatun evdeki perdeleri söktürdü, yıkadı aynı akşam geri astım 😂 Genişlet murphy ne demiş aklına getirme başına gelir 1 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 25 Eylül 2018 Paylaş 25 Eylül 2018 Gecende kombi isitma isinma konusu vardi onu okudum ard arda kombi bozuldu ve yeni kombi aldik 1 hafta sicak susuz kaldik 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Eylül 2018 Paylaş 25 Eylül 2018 Sami Demirpaz yazdı: Gecende kombi isitma isinma konusu vardi onu okudum ard arda kombi bozuldu ve yeni kombi aldik 1 hafta sicak susuz kaldik Genişlet bentley konusu felan oku bahtın açılır belki 1 2 Yorum bağlantısı
Caner Göktaş 15 Ekim 2018 Paylaş 15 Ekim 2018 Parçaları yapı malzemesi satan yerlerde var. Eliniz yatkın ise kendiniz alıp takabilirsiniz. Yok yapamam derseniz perdeciler yapıyor. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Ekim 2018 Yazar Paylaş 15 Ekim 2018 Perdeci hediye olarak benim daireye takacak, normalde de 180 tl malzeme+işçilik olarak diğer dairelere yaparım dedi. Nalburdan malzemeler daire başı 70 tl tutuyor(korniş+vida+dübel+pul). Dübel+vida+plastik pul ile montaj yapıyormuş, "plastik korniş dübel+vidası kullanmıyorum, sağlam olmuyor" dedi. 2 Yorum bağlantısı
Cihan Kara 6 Aralık 2018 Paylaş 6 Aralık 2018 Korniş işine çok ters bakmışımdır her zaman. Bu çevirmeli perdeler daha hoş :D Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Aralık 2018 Paylaş 6 Aralık 2018 perde takmanin kolay yolu veya yontemini bulan var mi? Ruhum darlaniyor su perde isin icine girince.. 2 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 6 Aralık 2018 Paylaş 6 Aralık 2018 Alpay Sumer yazdı: perde takmanin kolay yolu veya yontemini bulan var mi? Ruhum darlaniyor su perde isin icine girince.. Genişlet Perde takma aparatı var, ondan alınabilir. Yerde perdeyi eldeki aparatın rayına takıp, aparatı kornişe bağlıyoruz, aparattan kornişe geçiyor. Son taktığımda omzum düştü sanmıştım. Bütün evin perdeleri güneşlikleri falan tek seferde yıkanırmı yahu?😈 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Aralık 2018 Paylaş 6 Aralık 2018 Cem Işık yazdı: Perde takma aparatı var, ondan alınabilir. Yerde perdeyi eldeki aparatın rayına takıp, aparatı kornişe bağlıyoruz, aparattan kornişe geçiyor. Son taktığımda omzum düştü sanmıştım. Bütün evin perdeleri güneşlikleri falan tek seferde yıkanırmı yahu?😈 Genişlet alan kullanan superdir diyen varmi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık 2018 Paylaş 6 Aralık 2018 sene olmuş 2123 hala korniş var yahu Yorum bağlantısı
Cem Işık 6 Aralık 2018 Paylaş 6 Aralık 2018 Alpay Sumer yazdı: alan kullanan superdir diyen varmi? Genişlet https://www.hepsiburada.com/hepsi-dahice-pratik-perde-takma-aparati-perdematik-p-ZYEGEDEN1909?magaza=VipClass&wt_gl=cpc.nelk.6818.deterjan-temizlik-pla&gclid=EAIaIQobChMIlYb3i7uL3wIVS-aaCh1BhABCEAQYAyABEgJQkvD_BwE annemlerde kullandım, güzel alet Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Aralık 2018 Paylaş 6 Aralık 2018 Çağlar Bayur yazdı: sene olmuş 2123 hala korniş var yahu Genişlet fakirlik iste naparsin abi 😖 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 6 Aralık 2018 Paylaş 6 Aralık 2018 Çağlar Bayur yazdı: sene olmuş 2123 hala korniş var yahu Genişlet Abim bizden 5 sene önde gidiyor🥳 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Aralık 2018 Paylaş 6 Aralık 2018 Cem Işık yazdı: https://www.hepsiburada.com/hepsi-dahice-pratik-perde-takma-aparati-perdematik-p-ZYEGEDEN1909?magaza=VipClass&wt_gl=cpc.nelk.6818.deterjan-temizlik-pla&gclid=EAIaIQobChMIlYb3i7uL3wIVS-aaCh1BhABCEAQYAyABEgJQkvD_BwE annemlerde kullandım, güzel alet Genişlet bana 10 tane yazin lutfen 😬 gercekten is goruyor mu? Cem Işık yazdı: Abim bizden 5 sene önde gidiyor🥳 Genişlet 5 mi? iyi bak tarihe😬 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 6 Aralık 2018 Paylaş 6 Aralık 2018 Alpay Sumer yazdı: bana 10 tane yazin lutfen 😬 gercekten is goruyor mu? 5 mi? iyi bak tarihe😬 Genişlet Hesaplayamadım düşün. Hedef 2123 çabide🧛♂️ 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Aralık 2018 Paylaş 6 Aralık 2018 Çağlar Bayur yazdı: sene olmuş 2123 hala korniş var yahuHay. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts