Önder Özcan 24 Eylül 2018 Paylaş 24 Eylül 2018 Selçuk Bakış yazdı: Beton ile tahta uçlarını karıştırma alırken Benim gibi Genişlet Onlar farklı mı oluyordu? 😂 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 24 Eylül 2018 Paylaş 24 Eylül 2018 Önder Özcan yazdı: Onlar farklı mı oluyordu? 😂 Genişlet Duvarı delmeye deliyor da tavanda büyük sıkıntı Hatta metal gibi daha başka uçlar bile var Abi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Eylül 2018 Paylaş 24 Eylül 2018 Yıllar önce amatör matkabımla tavan delmeye kalkmıştım 🤣 O ne ızdıraptı öyle Allahım 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Eylül 2018 Paylaş 24 Eylül 2018 Önder Özcan yazdı: Yıllar önce amatör matkabımla tavan delmeye kalkmıştım [emoji1787] O ne ızdıraptı öyle Allahım [emoji4]Vakti zamanında montaj yapardım evlere. Delik başına ücretlendirne yapardım. Tam bir zulüm korniş montajı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Eylül 2018 Paylaş 24 Eylül 2018 Dübeller çeşit çeşit iyisini alın esnek olsun. Kullanılan vida doğru olsun. Dübel mutlaka çekiçle girecek nitelikte sert otursun elle giriyorsa bi boy büyütün hem dübeli hem vidayı. 6 yahut 8 ama uzun olsunlar. Toz yapması sıkıntı yeelerde matkap ucuna plastik köpük tabak geçirin Alçıpan ve benzer yerler için metal dübeller var onlardan bulun. Kanatlı civatalı 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Eylül 2018 Paylaş 24 Eylül 2018 kornişşşşşşşşşş... motor sök deseler daha az ürkütücü 7 2 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 24 Eylül 2018 Paylaş 24 Eylül 2018 Kesinlikle sağlam bir merdiven şart. Yoksa basit bir iş için sakat kalmaya değmez Allah korusun. Zor iştir basit görünür ama tavanda hem kornişi tut hem del üstüne de dubel çak. Demir denk gelebilir, o durumda çok zorlamayın kalem kırılır hemen. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Eylül 2018 Paylaş 24 Eylül 2018 Yapışkan sayesinde korniş zaten duruyor, dübel direk üzerinden çakılır vida da peşine salınır. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Eylül 2018 Yazar Paylaş 24 Eylül 2018 Servet Aydın yazdı: Yapışkan sayesinde korniş zaten duruyor, dübel direk üzerinden çakılır vida da peşine salınır. Genişlet Abi vida atacaksak yapışkana gerek yok ki, biri ucundan tutar elbet. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Eylül 2018 Paylaş 24 Eylül 2018 Önce ortadan at Önce ortadan at 1- kornişe delik aç yerde 2- çık kalemle işaretle sagı solu boyama 3 - in 4- çık delik aç 5- in 6- çık dübel çak 7-in 8- kornişi tornnavidayı vidayı al çık ortaya sık ama sonuna değil 9- in 10- merdiveni çek sola 11- çık vidala sık 12- in 13- çek sağa 14- çık vidala sık 15- in 16- çek ortaya 17- çık boşluğu sık 18- stoper kapak vs varsa unutma 19- pis elinden kirlenen yer varsa sil duvarda 20- pisliğini topla 21- çay 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Eylül 2018 Paylaş 24 Eylül 2018 Mehmet Göktürk yazdı: Önce ortadan at Önce ortadan at 1- kornişe delik aç yerde 21- çay Genişlet 21 den başlayıp 1 e geri saysak? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Eylül 2018 Paylaş 24 Eylül 2018 Çağlar Bayur yazdı: 21 den başlayıp 1 e geri saysak? Genişlet diğer kornişe başlayınca öyle olur hissedeceksin. 2 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Eylül 2018 Paylaş 24 Eylül 2018 Köksal Yılmaz yazdı: Abi vida atacaksak yapışkana gerek yok ki, biri ucundan tutar elbet.İki merdiven olan ev ev değil şantiyedir. Süpürge sapı olmuyor denedim. Korniş birinin kafasına indi.. Git adam getir adam gibi yapsın birimiz sakat kalmadan veya seni balkondan havuza atmadan dendi bana Çağlar Bayur yazdı: 21 den başlayıp 1 e geri saysak?1......21.1 çay iç....21 çay iç. Korniş takan adama ödeme yap.. En sevdiğim. 2 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Eylül 2018 Paylaş 24 Eylül 2018 perde takma işi yokmu asıl. off of 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Eylül 2018 Paylaş 24 Eylül 2018 Stor candır.Eskide kaldı külçe gibi ağır kadife perdeler Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Eylül 2018 Paylaş 24 Eylül 2018 ben epeydir rustik modelindeyim. ikea. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 24 Eylül 2018 Paylaş 24 Eylül 2018 İlla bu iş ilgimi çekti kendim yapacağım dersen kornişi ortalaması için aparat yap işaretleme işi zor ve yorucu Servetin dediği gibi yapıştır del plastik çivili modelin dubelini kullan çivinin yerine uygun vida al ve bits uç la matkabın en yavaş devrinde vidala . Çok zor ama kolay gelsin. 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 25 Eylül 2018 Paylaş 25 Eylül 2018 Servet Aydın yazdı: Önder Özcan yazdı: Yıllar önce amatör matkabımla tavan delmeye kalkmıştım O ne ızdıraptı öyle Allahım Genişlet Vakti zamanında montaj yapardım evlere. Delik başına ücretlendirne yapardım. Tam bir zulüm korniş montajı Genişlet Evet öyleydi eskiden, şimdi öylemi bilmiyorum. Genelde bayanlar geliyordu, o zamanlar küçüğüm. Oğlum delik deliyor musun? Evet deliyorum. Kaça deliyorsun? Deliğine göre değişiyor. İyi gel del Tamam deyip çantayı, matkabı kapıp gidiyordum. Sonrasında kavga çıkmasın diye baştan söylüyordum, ev toz toprak olacak haberiniz olsun diye. Sonrasında 10 vidalık yere 20 vida sıkıyordum fiyat yüksek çıksın diye 😂 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 25 Eylül 2018 Paylaş 25 Eylül 2018 Dogan Arsiray yazdı: perde takma işi yokmu asıl. off of Genişlet Dün bu konuyu okuyunca, korniş bir defa takılır ama perde takma off off dedim içimden. Çok değil 10 dk sonra hatun evdeki perdeleri söktürdü, yıkadı aynı akşam geri astım 😂 3 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 25 Eylül 2018 Paylaş 25 Eylül 2018 Bu işin de kolayı var da kullanan memnun mu bilmiyorum?https://www.istanbultoptanticaret.com/perdematik-kornismatik-perde-takma-aparati Yorum bağlantısı
Cem Işık 25 Eylül 2018 Paylaş 25 Eylül 2018 Son perde taktığımda kollarım felç oldu sandım, bu nasıl işkencedir yahu insan evladına yapılmaz Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Eylül 2018 Yazar Paylaş 25 Eylül 2018 Cem Işık yazdı: Son perde taktığımda kollarım felç oldu sandım, bu nasıl işkencedir yahu insan evladına yapılmaz Genişlet Merdivensiz takmışsındır sen yine, biz ne yapalım 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 25 Eylül 2018 Paylaş 25 Eylül 2018 Köksal Yılmaz yazdı: Merdivensiz takmışsındır sen yine, biz ne yapalım Genişlet Tabureye çıkıp eğiliyorum ben, daha eziyetli bi iş valla:) 1 5 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Eylül 2018 Paylaş 25 Eylül 2018 Köksal Yılmaz yazdı: Merdivensiz takmışsındır sen yine, biz ne yapalım Genişlet Koltuk sırtlığına basarak takanlar burda mı ☺️ 2 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts