Mehmet Göktürk 22 Eylül 2018 Paylaş 22 Eylül 2018 Merhaba Aylarca önce SONOFF marka wifi röle ve güç tüketim cihazı almıştım. 50 lira felandı. Şimdi biraz artmış https://www.direnc.net/elektrik-guc-tuketim-olcum-cihazi-sonoff-pow?lang=tr&h=32272358&gclid=CjwKCAjw0JfdBRACEiwAiDTALj6XSMRphBe1uqV6erC6LWaZi_9cWw6c-YNiLG9fqT_4K9ltgBEBMRoC6hwQAvD_BwE Şimdi bunu bağladım ve denemeler yaptım. Oldukça olumlu. Konfigürasyon çok rahat. Yazılım stabil. Uzaktan ütüyü açıp kapayabildim. Amacım yaya evindeki elektrik sobasını gitmeden 6 saat önce açmaktı. 3500W kapasite olduğu için bu oldukça güzel oldu gibi. Tüketimi de ölçerek gösterdiği için karşı taraftaki durum hakkında bilginiz olabiliyor. Cep uygulaması oldukça güzel. İki kanallıları da var. oldukça hesaplı. Bendeki tek kanal. Ancak sanırım bi tane de iki kanallı alacağım çünkü birçok şeyi internetten kontrol edesim geldi. Uzaktan ısıtma, ışık, müzik, kepenk, su otomatı, klima vs vs. Tek şart internetiniz kilitlenmeyecek türde olacak. adamlarda ray tipi olanlar da var çok kanallı. Oldukça kullanışlı. Önemli olan stabil .İleriki günlerde stabilite konusunda bir aksaklık görürsem anlatırım. Yazılım ios için ewelink çıkıyor. kare kodu okutmanız gerekiyor. Ayrıca yazılımı yükleyince cihazdaki firmware i de güncelleme şansınız var efendi efendi güncelliyor. devre çalışıyor ise kırmızı led. internet ok ise mavi led sabit yanıyor. Resimler 11 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Eylül 2018 Paylaş 23 Eylül 2018 Gölcük1 nere Nereden alıyoruz bunu Linkini vermiş görmedin mi 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Eylül 2018 Paylaş 23 Eylül 2018 Guzel makina..Bence fiyat gayet uygun.. benzer bir urun ihtiyacimiz olmustu zamaninda 3000 tl fiyata bulmustuk... Lazim olmasa bile alinmali... Yorum bağlantısı
Selim Kaya 23 Eylül 2018 Paylaş 23 Eylül 2018 4 kanallıya baktım da, bunu sigortadan prizler için çıkan uçlara bağlasak... Zaten aşağı yukarı sık kullanılan o kadar dağıtım vardır. Buzdolabını, kombiyi ve modemi ayırdıktan sonra tüm prizler kontrol altında olur. 4 kanallı cihazı farklı odalarda nasıl kullanırız çözemedim de... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Eylül 2018 Yazar Paylaş 23 Eylül 2018 9 dakika önce, Recep Selim Kaya yazdı: 4 kanallıya baktım da, bunu sigortadan prizler için çıkan uçlara bağlasak... Zaten aşağı yukarı sık kullanılan o kadar dağıtım vardır. Buzdolabını, kombiyi ve modemi ayırdıktan sonra tüm prizler kontrol altında olur. 4 kanallı cihazı farklı odalarda nasıl kullanırız çözemedim de... Uygulama onu gerektiriyorsa uygun. Ayrılması gereken yerler varsa boru içinden tesisattan ek faz kabosu çekmek gerekebilir. nötr ya da toprağa gerek olmaz. ray tipi olduğundan doğruda panele yerleşir. Özellikle yeni tesisat yahut yeni alınan evlerde girmeden önce çok yararlı bişey bana sorarsanız. Müteahhit olsam direk her direye koyarım 4 kanallıdan panele. SOnra satış sırasında ışıkları uzaktan cepten kullanır gösteririm. Bu olay yeni değil yıllardır var ama bu ürün ve yazılım hem hesaplı hem kullanışlı geldi bana. 1 saat önce, Servet Aydın yazdı: Gölcük1 nere Linkini vermiş görmedin mi benim yayla. 0:56 daki ev benim. Ordayken beklerim. 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Eylül 2018 Paylaş 23 Eylül 2018 (düzenlendi) Harika bi yer..Tam kafa dinlemelik.. Hocam gercekten cekinmeden gelebilirmiyiz? 😊 23 Eylül 2018 tarihinde Alpay Sumer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 23 Eylül 2018 Paylaş 23 Eylül 2018 Oda oda ışıkları açıp, kapayabiliyorsa aldım gitti. Birde bağlayabilecek usta lazım tabi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Eylül 2018 Yazar Paylaş 23 Eylül 2018 59 dakika önce, Alpay Sumer yazdı: Harika bi yer..Tam kafa dinlemelik.. Hocam gercekten cekinmeden gelebilirmiyiz? 😊 evin karşı sokağında pansiyon var 15 dakika önce, Ahmet Ekici yazdı: Oda oda ışıkları açıp, kapayabiliyorsa aldım gitti. Birde bağlayabilecek usta lazım tabi Ray tipi de olur yahut ışıklar normal duy ise şu da olur: https://www.direnc.net/sonoff-slampher-433mhz-rf-ve-wifi-akilli-ampul Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Eylül 2018 Paylaş 23 Eylül 2018 2 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: evin karşı sokağında pansiyon var Pansiyon da kalamiyorum illa 7 yildiz olmali 😊 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Eylül 2018 Paylaş 23 Eylül 2018 Gördüm şimdi linki. Ben tanıtım veya test diye düşünüp tıklamamıştım. [emoji85]Bedava. Mükemmel ürün. Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 24 Eylül 2018 Paylaş 24 Eylül 2018 Bayılıyorum oraya bayramın 3.günü gittik ama inşaatlar çogalmış Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 25 Eylül 2018 Paylaş 25 Eylül 2018 Çok eskiden bizim köy evindeki telefonu arayarak ağaçları sulayacak sistem yapmayı düşünmüştüm ama babamın hobisine engel olacak diye vazgeçmiştim. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Eylül 2018 Paylaş 25 Eylül 2018 Ödemiş Gölcük yaylası galiba hocam, bi gece sevdiğim bir abime misafir olmuştuk ailecek. Fırsat bulsak da yine gitsek :) 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts