Murat Azalma 18 Eylül 2018 Paylaş 18 Eylül 2018 Nette gezerken tesadüfen böyle bir ürüne rast geldim. Bana çok güvenilir gelmedi. Sonuçta çakmaklıklar en fazla 150-200 W ve 15 hadi bilemedin 20 amper çeker. bununla direk marş yapamayız ama aküyü de şarj etmek çok uzun ve ters olmaz mı? https://www.hepsiburada.com/black-decker-arac-cakmaklik-aku-sarj-aleti-bbc2cb-p-OTARTBBC2CB?magaza=EDA-SHOPS&wt_gl=cpc.nelk.6817-oto.pla&gclid=EAIaIQobChMI14vZ_N7E3QIVkdCyCh171gpXEAQYAyABEgICfvD_BwE Yorum bağlantısı
Bekir Memur 18 Eylül 2018 Paylaş 18 Eylül 2018 Aküyü çakmaklıktan şarj etmek, güğüme suyu emziğinden doldurmak gibi birşey. Bana saçma geldi 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Eylül 2018 Paylaş 18 Eylül 2018 çakmaklıktan akü şarj etmekteki amaç nedir tam olarak 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Eylül 2018 Paylaş 18 Eylül 2018 Ali Gök yazdı: çakmaklıktan akü şarj etmekteki amaç nedir tam olarak Genişlet pis kaputu açıp tozlu tozlu yerlere değmemek.. 2 frapacino içerken akün hazır 2 Yorum bağlantısı
Burak Kara 18 Eylül 2018 Paylaş 18 Eylül 2018 Normalde servis aküleri vardır, kullanan olmasa da. Teyp, beyin fonksiyonları sıfırlanmaz bu sayede. Ama bazı arabaların çakmaklığında elektronik devre olabiliyor. Dolayısıyla şarj edilmiyor. Ayrıca çok da hızlı şarj edilebilir. Çakmaklık sigortası oldukça yüksek amperlidir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Eylül 2018 Paylaş 18 Eylül 2018 Çakmak direk ama duruma göre kontak üzerinden ya da değil bağlıdır. Bağlantı durumuna göre şarj edebilirsiniz. Kontağı açmak gerekebilir. Şark akımını 10 amper üstüne çıkarmayın. Bunun için bir fren ampulunu seri bağlayın. ampul çok yanmayacak şekilde şarjı ayarlayın. Ampul ışık azalınca dolmuş olur. Ayrıca zaten akımı ölçün. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Eylül 2018 Paylaş 18 Eylül 2018 Ben geçende şöyle birşey aldım: daha doğrusu bunu aldım. 2 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 18 Eylül 2018 Paylaş 18 Eylül 2018 Elektriği kesik yan komşuya geçici elektrik vermek için iki ucu fişli kablo yapıp, bir ucunu kendi evinizin prizine diğer ucunu komşunun prizine takmak gibi düşünün. Bu yazdığım tehlikeli bir şeydir bilginiz yoksa yapmayın. 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 19 Eylül 2018 Yazar Paylaş 19 Eylül 2018 Ali Gök yazdı: çakmaklıktan akü şarj etmekteki amaç nedir tam olarak Genişlet Sanırım akü takviyesinde olan yanlış kutup bağlantısı kıvılcım atma gibi olayları engellemek istemişler. bana tuhaf geldi açıkcası Yorum bağlantısı
Murat Azalma 19 Eylül 2018 Yazar Paylaş 19 Eylül 2018 Mehmet Göktürk yazdı: Ben geçende şöyle birşey aldım: daha doğrusu bunu aldım. Genişlet Mehmet bey çok güzel ürün videoya göre.anladığım kadarıyla bu yedek akü gibi görev yapıyor. içinde elektrik depolayan bir batarya-akü aracın aküsüne destek veriyor. bende böyle birşey düşünüyorum . akü bitse bile başka araç aramaya gerek yok . çıkar bagajdan çalıştır arabayı. Bizim servisin acil servis aracında da var buna benzer bişey. şuna benzeyen birşey https://urun.n11.com/yedek-aku-ve-sarj-cihazlari/schumacher-pbi-201-profesyonel-aku-takviye-cihazi-12-24v-P233597119 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ekim 2018 Paylaş 8 Ekim 2018 Mehmet Ozyurek yazdı: Kaç amper bu 17 ah ups aküsü Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 8 Ekim 2018 Paylaş 8 Ekim 2018 Mehmet Göktürk yazdı: Ben geçende şöyle birşey aldım: daha doğrusu bunu aldım. Genişlet Link var mı hocam? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Haziran 2020 Paylaş 5 Haziran 2020 Servet Aydın yazdı: Sorunsuz şarj eder. Genişlet Servet abi, sadece ve sadece arabanın kontağı açıkken hareket halinde sisteme ekstra enerji vermek için bunu kullanabilir miyiz. Maksat sisteme bir kaç amper fazla vermek sisteme. Kontak Kapalıyken aküyü şarj etmez ama hareket halinde support olurmu. Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 Haziran 2020 Paylaş 5 Haziran 2020 tavana güneş paneli koy . her daim destek çıkar araba park halinde bile sisteme elektrik verir. estatik olanlarıda var. bagaj büyük olsa daha iyi fikirlerde olur aslında ama bagaj küçük Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Haziran 2020 Paylaş 5 Haziran 2020 Ali Gök yazdı: tavana güneş paneli koy . her daim destek çıkar araba park halinde bile sisteme elektrik verir. estatik olanlarıda var. bagaj büyük olsa daha iyi fikirlerde olur aslında ama bagaj küçük Genişlet Ben bunu ön camın altına sericem. Döşeme gibi duracak. Toz kir pislik derdi çalınma riski olmıyacak. Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 Haziran 2020 Paylaş 5 Haziran 2020 Ali Darbaz yazdı: Ben bunu ön camın altına sericem. Döşeme gibi duracak. Toz kir pislik derdi çalınma riski olmıyacak. Genişlet resmini buliyim de atiyim geçen yotubda izledim. aynı şeye benziodu hastane de eskiden film çekilirdi ya siyah değişik bir malzeme olurdu doktor ışığa tutardı ona benzio rulo gibi adam onu kamp romorkunun tavanına ve landruiserin tavanına montaj yapmıştı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Haziran 2020 Paylaş 5 Haziran 2020 Ali Darbaz yazdı: Servet abi, sadece ve sadece arabanın kontağı açıkken hareket halinde sisteme ekstra enerji vermek için bunu kullanabilir miyiz. Maksat sisteme bir kaç amper fazla vermek sisteme. Kontak Kapalıyken aküyü şarj etmez ama hareket halinde support olurmu. Olmaz. Aracın en soft haliyle seyir ederken bile tam hesap yapmak zor ama en düşük 200watt harcar. Onun üstüne çıkmak için esnek solar panel konur tavana. Tavandaki aerodinamik hava akışı mutlaka bozulacak ve yine kayıp oluşacak. El ele baş başa kalınır. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Haziran 2020 Paylaş 5 Haziran 2020 Ali Darbaz yazdı: Servet abi, sadece ve sadece arabanın kontağı açıkken hareket halinde sisteme ekstra enerji vermek için bunu kullanabilir miyiz. Maksat sisteme bir kaç amper fazla vermek sisteme. Kontak Kapalıyken aküyü şarj etmez ama hareket halinde support olurmu. Genişlet Edeceğin tasarruf ile harcayacağın para? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Haziran 2020 Paylaş 5 Haziran 2020 Servet Aydın yazdı: Olmaz. Aracın en soft haliyle seyir ederken bile tam hesap yapmak zor ama en düşük 200watt harcar. Onun üstüne çıkmak için esnek solar panel konur tavana. Tavandaki aerodinamik hava akışı mutlaka bozulacak ve yine kayıp oluşacak. El ele baş başa kalınır. Genişlet Abi bu torpido panelinin üstüne konucak. Arabanın içinde duracak. Tavana felan takmıyacağim. Peki notebook pillerinde 100 k mili amper batarya bağlasam. Çakmaklıktan sisteme eklesem. Nasıl olur. Akşamda söker evde şarj ederim. Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 Haziran 2020 Paylaş 5 Haziran 2020 Aynalara pervane bağla rüzgarda döner elektrk üretir 👿 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Haziran 2020 Paylaş 5 Haziran 2020 Servet Aydın yazdı: Olmaz. Genişlet Abi tamam vazgectim. Zaten akü füllendi. Artık ne kadar kassamda şarj olmuyor. Frende bile 14.1 üstüne çıkmıyor. Akü şarj edecem diye 3 gündür kasıyom. Artık dolmuyor yada aşırı yavaşladı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts