Ahmet Gül 2 Eylül 2018 Paylaş 2 Eylül 2018 Far arabayı değiştiriyor vesselam. Güle güle kullan abi. Az daha kurcalarsan sıfır haline getireceksin 😀 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Eylül 2018 Paylaş 2 Eylül 2018 Eline sağlık gayet başarılı. Eskiyen şeyi yenilemek neyse de apaçi işlerini temizlemek sinir bozucu. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Eylül 2018 Paylaş 2 Eylül 2018 Bunlar daha yarısı abi...Rahat batıyor...Mat vernik ile bi kat geç süper olur 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 Eylül 2018 Paylaş 3 Eylül 2018 Mis gibi..Ellerine saglik..Arka stoplar ne alemde? onlara birsey yaptin mi? 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Eylül 2018 Yazar Paylaş 3 Eylül 2018 (düzenlendi) 10 saat önce, Alpay Sumer yazdı: Mis gibi..Ellerine saglik..Arka stoplar ne alemde? onlara birsey yaptin mi? Stopların birinin içinde bir adet sinek ve örümcek var çalışmalarımız devam ediyor 3 Eylül 2018 tarihinde Hasan Karabekiroglu tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 Eylül 2018 Paylaş 3 Eylül 2018 supurge ucuna koli bandiyla ince elektrik borusu bagla cekmeye calis😁 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Eylül 2018 Paylaş 3 Eylül 2018 Stopların birinin içinde bir adet sinek ve örümcek var çalışmalarımız devam ediyor [emoji3]Saf su ile yıka su izi kalmasın 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Eylül 2018 Paylaş 3 Eylül 2018 bu arabalarda arı ve böcek sorunu var led stopların arasına girip orada tarih oluyorlar. bakın sol arka farda bunda da var. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 4 Eylül 2018 Yazar Paylaş 4 Eylül 2018 16 saat önce, Alpay Sumer yazdı: supurge ucuna koli bandiyla ince elektrik borusu bagla cekmeye calis😁 Derin analiz çalışması devam ediyor 16 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Saf su ile yıka su izi kalmasın İçinde led var janım bozulursa fulens in kileri sökerim bak... 13 saat önce, Dogan Arsiray yazdı: bu arabalarda arı ve böcek sorunu var led stopların arasına girip orada tarih oluyorlar. bakın sol arka farda bunda da var. Böcük bile seviyor bu arabayı... 11 saat önce, Adnan Çakır yazdı: Fosil yakıt olarak kullan İlk önce fosilleşmesini beklemek lazım... Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Eylül 2018 Paylaş 4 Eylül 2018 2 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Derin analiz çalışması devam ediyor İçinde led var janım bozulursa fulens in kileri sökerim bak... Böcük bile seviyor bu arabayı... İlk önce fosilleşmesini beklemek lazım... Flu da led yok sıkıntı yok, bak yine sevdim arabamı :) Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Eylül 2018 Paylaş 4 Eylül 2018 19 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Flu da led yok sıkıntı yok, bak yine sevdim arabamı Senden başka seven yok da ondan böcük olmuyor Bak vag'a, sinek böcük bile onun peşinde. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Eylül 2018 Paylaş 4 Eylül 2018 1 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Senden başka seven yok da ondan böcük olmuyor Bak vag'a, sinek böcük bile onun peşinde. Olur mu geçen gün temizlerken arka cam önünde bitane vardı ölü arı/sinek gibi bişey. Stoplar kapalı sistem olduğundan girememiştir 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Eylül 2018 Paylaş 4 Eylül 2018 Vay ben ne edeyim o zaman, renginden midir nedir hiç denk gelmediğim kadar böcek ölüyor, serçe bile bana denk geliyor. Ön taraf ama olsun 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Eylül 2018 Paylaş 4 Eylül 2018 14 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Vay ben ne edeyim o zaman, renginden midir nedir hiç denk gelmediğim kadar böcek ölüyor, serçe bile bana denk geliyor. Ön taraf ama olsun Senin arabayı kraliçe böcek olarak görüp kendilerini ona adıyor olabilirler 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 4 Eylül 2018 Yazar Paylaş 4 Eylül 2018 (düzenlendi) Bir saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: ölü arı/sinek gibi bişey Böcük mutasyona mı uğramış fülüt ün içinde... 53 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Vay ben ne edeyim o zaman, renginden midir nedir hiç denk gelmediğim kadar böcek ölüyor, serçe bile bana denk geliyor. Ön taraf ama olsun Arabaya kurban kes Sivas'a gelek 4 Eylül 2018 tarihinde Hasan Karabekiroglu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Eylül 2018 Paylaş 4 Eylül 2018 Bazıları farın içinde falçata bile unutuy... Opss kimse bilmiyordu o hikayeyi 3 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Eylül 2018 Paylaş 4 Eylül 2018 Farlar güzelleşmiş ama bi sararma hala var sanki? 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Eylül 2018 Paylaş 4 Eylül 2018 15 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Arabaya kurban kes Sivas'a gelek Kazadan sonra bir kurban kesildi, yaramaz bir keçiymiş galiba 55 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Senin arabayı kraliçe böcek olarak görüp kendilerini ona adıyor olabilirler Kesin vardır öyle bir şey 100 150 km de bir inip cam temizliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 4 Eylül 2018 Yazar Paylaş 4 Eylül 2018 36 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Bazıları farın içinde falçata bile unutuy... Opss kimse bilmiyordu o hikayeyi Hah yakaladım... kim o kim o.. kamuoyundan bunu sakalayamazsınız sayın King 31 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Farlar güzelleşmiş ama bi sararma hala var sanki? Evet farlar orjinal 11 yılda sararmış artık... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Eylül 2018 Paylaş 4 Eylül 2018 Şimdi, Hasan Karabekiroglu yazdı: Evet farlar orjinal 11 yılda sararmış artık... İnşallah sadece keyfen değişim gerektirir. Kazasız belasız Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Eylül 2018 Paylaş 4 Eylül 2018 Sen güzel hesaplıyorsun abi, bide benimkini hesaplar mısın ? [emoji23] 1850 kg - 235hpKoca öküz o. Kurcalamaya gerek yok. 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 4 Eylül 2018 Yazar Paylaş 4 Eylül 2018 Bu arabayı tavsiye etmiyorum... Yorum bağlantısı
Serkan Maden 4 Eylül 2018 Paylaş 4 Eylül 2018 5 yıl kullandım bu kasa Jettayı en sevdiğim yeri arka stoplarıydı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts