Önder Özcan 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Sislerim zaten sarıydı, bazı insan kişilerin gazına gelip söktüm, normal beyaz takmıştım Geri döndüreceğim Bence de tak, ne sis yansın ne kebap (ş harfim var) 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 Bence de tak, ne sis yansın ne kebap [emoji3] (ş harfim var)Ne sis yansin ne tesisat diyeydin [emoji23] 1 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 Metin Akbal yazdı: Ne sis yansin ne tesisat diyeydin Bi de diyor ki sarıları söküp beyaz taktım. Hiç sis olmasa daha iyi beyaz olacağına 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Spoiler Bu araba hb kasa olaydı keşke. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 Bu araba hb kasa olaydı keşke. E var Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 (düzenlendi) Mert Yeldan yazdı: E var Bu araba için dedim, Hb olaydı diye. Sedan olunca şirket arabası gibi kalıyor. 6 Haziran 2020 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 Bu araba için dedim, Hb olaydı diye. Tamam işte bagaj olmayınca Golf oluyor. Bagaj hariç gerisi aynı Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 6 Haziran 2020 Yazar Paylaş 6 Haziran 2020 Metin Akbal yazdı: Olmaz mavi olmali. Selçuk Bakış yazdı: Deli mavi şart 😃 Sadece maavi olacak. Önder Özcan yazdı: Bi de diyor ki sarıları söküp beyaz taktım. Hiç sis olmasa daha iyi beyaz olacağına Yıllarca hiç sisi olmayan arabaya binen bir abi tanıyorum. Ali Darbaz yazdı: Bu araba hb kasa olaydı keşke. Jetta nın sedanı makbul Mert Gulkokan yazdı: Satlık mı ? Pek değil 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Jetta nın sedanı makbul Hb olanı da pek seviliyor Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 6 Haziran 2020 Yazar Paylaş 6 Haziran 2020 Selçuk Bakış yazdı: Hb olanı da pek seviliyor Türkiye ye gelmedi o kasalar 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Türkiye ye gelmedi o kasalar Kandırıldık 😁 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 7 Haziran 2020 Paylaş 7 Haziran 2020 Metin Akbal yazdı: Ne sis yansin ne tesisat diyeydin kebap🤔 Selçuk Bakış yazdı: Hb olanı da pek seviliyor Hb olani golf degilmiydi? Yoksa.. 😄 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 Haziran 2020 Paylaş 7 Haziran 2020 Alpay Sumer yazdı: kebap🤔 Hb olani golf degilmiydi? Yoksa.. 😄 Sadece maavi ise olabilir 😃 deli mavi Hasan Karabekiroglu yazdı: Sadece maavi olacak. 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Haziran 2020 Paylaş 8 Haziran 2020 Çok güzel olmuş, karga olaya ayrı bir soru işareti katsa da geneli tamamlamış 😊 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 8 Haziran 2020 Yazar Paylaş 8 Haziran 2020 Selçuk Bakış yazdı: Çok güzel olmuş, karga olaya ayrı bir soru işareti katsa da geneli tamamlamış 😊 Daha metinleri yazmadım bu ne hız. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Haziran 2020 Paylaş 8 Haziran 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Daha metinleri yazmadım bu ne hız. Eve henüz gelmiş telefonu yeni elime almıştım 😃 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 8 Haziran 2020 Yazar Paylaş 8 Haziran 2020 Bi gün dalmışım böyle uzaklara, elimde dondurma, dışarıdaki manzarayı izliyorum. (değil saha kontrolü yapıyorum) Akılma arkadaki spoiler in durumu geldi, napalım napalım mecbur boyanacak, zaten severiz öyle işleri. N11 den siparişi verdim, boya koduna göre, bide yanına astar siparişi tamam dedim beklemeye başladım. Ürünler geldi haliyle benim müsait olmamı bekledi. Bu arada Jetta ların boya kodu bagaj altında stepne bölgesindeki etikette yazıyor, ilk arandığım yer sol taraf kapı içleri orada yok. Zımparaya başladım, ilk olarak elime 400 numara aldım, kıyamıyorum tabi ama zımpara istediğim sonucu vermiyor, sen misin çıkmayan, atölyede 180 lik taş zımpara var, aldım elime giriştim spoilere Atölyemdeki çalışma masam, size biraz karışık gelebilir ama ben elimi attığımı buluyorum. Kullandığım malzemeler. Çaydanlık olmazsa olmazımız, içi su dolu, onu görevi örtünün kaymamasını sağlamak ve led ışığa yükseklik sağlamak Astarımız yapıldı, karşıdan gelen led ışığında bu şekilde görüntü aldım. Ertesi gün astar üzerinden tekrar 800 lük zımpara ile geçip yüzeyi tamamen pürüssüzleştirdim. Sonra boyayı attım, yalnız aşağıdaki görseli çektikten sonra, havada uçuşan bir kağıt mendil parçası sen gel, boyanın üzerine yapış, bende o ara çay almak için mutfağa gitmiştim, Geldim baktım bide oda ne, kızdım kendi kedime etrafa bakınıyorum, kendi kendine gelmiştir rüzgar getirmiştir diye düşünürken, yukarı bir baktım orada bişi var benim boya işine başlamamdan belli orada bekliyor. Sen mi attın bunu dedim, hiç oralı bile olmuyor ve beni izlemeye devam ediyor. Velhasıl, kağıdı aldım ama izi kaldı, napcaz baştan başla, yeniden tiner ile sildim yeniden astar attım kurudu filan derken yeniden boyadım. Boya çabuk kuruyor 12-20 dk filan, ben işi garantiye almak için 1 saat kadar bekledim ve sonra vernikleme aşamasına geçtim 11 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Haziran 2020 Paylaş 8 Haziran 2020 Dondurmayı vermezsen kargaya atar peceteyi tabi 2 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Haziran 2020 Paylaş 8 Haziran 2020 Adam tam donanımlı hastane kurmuş aman atölye 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 9 Haziran 2020 Paylaş 9 Haziran 2020 Şahane olmuş. Tampona yetişirim inş Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 9 Haziran 2020 Yazar Paylaş 9 Haziran 2020 Mustafa Arıkan yazdı: Tampona Boya bitti , yeniden sipariş vereceğim. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Haziran 2020 Paylaş 9 Haziran 2020 Yakın olsa geleyim de tamponu boyayalım diyecektim [emoji2957] Yorum bağlantısı
Recommended Posts