Bahadır Taşpolat 21 Ağustos 2018 Paylaş 21 Ağustos 2018 Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin nacizane eğer yazılım yaptıracaksanız katalitik konvektör iptali olmadan yaptırmayın bence günah olur ödenen ücrete 1 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 21 Ağustos 2018 Paylaş 21 Ağustos 2018 Hayirli olsun abi 300 peygir yapiozmu 😂 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 21 Ağustos 2018 Paylaş 21 Ağustos 2018 Hayırlı olsun. Kazasız, belasız ve de cezasız güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Ali Gök 21 Ağustos 2018 Paylaş 21 Ağustos 2018 Hayırlı uğurlu olsun en güzel kasası jettanın Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 21 Ağustos 2018 Paylaş 21 Ağustos 2018 Bunların FR olanları da mı vardı 😎 ,hayırlı olsun.kazasız cezasız hız sınırlarını zorlamadan binilsin . 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 21 Ağustos 2018 Paylaş 21 Ağustos 2018 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Böyle arabalarda lastik ve fren çok önemli. 5. ve 6. vitese ihtiyacınız olmayacak hatta 4 e bile olmayabilir 🤣 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ağustos 2018 Paylaş 22 Ağustos 2018 Getirip de. Al abi bi dene bakalım demiyor ki. [emoji51] Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Ağustos 2018 Paylaş 22 Ağustos 2018 Hayirli olsun kazasiz belasiz acilen orijinal krom panjuru bulunmali 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 22 Ağustos 2018 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2018 Demek aranan kan buymuş.... Hımmm... Farlar tez elden temizlene.. O turuncudan mora çalan sisler ney ya? yillarca millete sis fari sis fari deyip durdun al bak başina geldi[emoji16] Tekerin hayra donsun...Kazasiz belasiz guzel gunlerde kullan.. masallah...En azından var hemde turuncu mavi parklarımız da hazır Soft yazılım hee, 1.4 motorun canını çıkartacak yeter 🤨200+ hp yi tecrübe etmek istiyorum Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin nacizane eğer yazılım yaptıracaksanız katalitik konvektör iptali olmadan yaptırmayın bence günah olur ödenen ücreteEvet hemen dalmam öyle, ilk önce plan proje yaparım Hayirli olsun abi 300 peygir yapiozmu [emoji23]Yok Zafer 200+ olsun yeter, gerçi bu hali bile tatmin edici Hayırlı olsun. Kazasız, belasız ve de cezasız güle güle kullanın.Ceza demişken bı sorgulasam iyi olur Hayırlı uğurlu olsun en güzel kasası jettanın Ön taraf bildiğin golf 5 herşeyi uyuyor, arkadan Passat B6 Bunların FR olanları da mı vardı [emoji41] ,hayırlı olsun.kazasız cezasız hız sınırlarını zorlamadan binilsin .Fr olanlar Seat da diye biliyorum abi... Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Böyle arabalarda lastik ve fren çok önemli. 5. ve 6. vitese ihtiyacınız olmayacak hatta 4 e bile olmayabilir 🤣Frenleri bayramdan sonra kontrol edilecek yapılması gerekenler bişi varsa yapılır... Orijinal ebadı 205/55/16 ama benden önceki sahibi 225/45/17 ye çıkartmış lastikleri sıfır sayılır...1-2-3 diyince zaten olması gerekeni yapıyor yeter diyip 4-5-6 yapıyorum Getirip de. Al abi bi dene bakalım demiyor ki. [emoji51]Denerik yalnız ondan sonra qq saticam deme Hayirli olsun kazasiz belasiz acilen orijinal krom panjuru bulunmali Evet bende ilk ona takıldım aslında panjur krommuş ama önceki sahibi plastidip yapmış, söküm bakım eğer iyi durumda değilse farka birlikte panjur alabilirim, belki GTI panjuru da olabilir ... Hayırlı olsun. Teşekkür ederim... 1 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 22 Ağustos 2018 Paylaş 22 Ağustos 2018 Panjurdaki arma Fr değil mi [emoji318] eee yaşlılık zor gözler de görmüyor ki [emoji851] Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Ağustos 2018 Paylaş 22 Ağustos 2018 Vakti zamanında dayımda 1.8t yazılımlı Highline 2 Passat vardı, 99 model. 190 beygirdi ve tabiri caizse o koca cüsseli araba köpek gibi gidiyordu.. Hem lpg hem yazılım canını çıkartmıştık arabanın. Ayağının altında öyle bir güç olunca kırmızı ışıklardan kalkarken duramıyorsun. Her kalkış bir heyecan. Ama arabaya yazık oluyor işte abi. 170 de yeter yahu. 200+ yaparsan bir gelir elinden alır mesela King 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 25 Ağustos 2018 Paylaş 25 Ağustos 2018 Hayırlı uğurlu olsun yerinde durmaz bu makine...😄 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 25 Ağustos 2018 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2018 On 23.08.2018 at 00:32, Emre Şimşek yazdı: Vakti zamanında dayımda 1.8t yazılımlı Highline 2 Passat vardı, 99 model. 190 beygirdi ve tabiri caizse o koca cüsseli araba köpek gibi gidiyordu.. Hem lpg hem yazılım canını çıkartmıştık arabanın. Ayağının altında öyle bir güç olunca kırmızı ışıklardan kalkarken duramıyorsun. Her kalkış bir heyecan. Ama arabaya yazık oluyor işte abi. 170 de yeter yahu. 200+ yaparsan bir gelir elinden alır mesela King 170 şimdilik beni mutlu ediyor, King istesin direk konağı verrrim sıkıntı yok... Bir saat önce, Kemal Korkmaz yazdı: Hayırlı uğurlu olsun yerinde durmaz bu makine...😄 Durmuyor sürekli tahrik ediyor insanı... 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Ağustos 2018 Paylaş 25 Ağustos 2018 Şimdi, Hasan Karabekiroglu yazdı: 170 şimdilik beni mutlu ediyor, King istesin direk konağı verrrim sıkıntı yok... Durmuyor sürekli tahrik ediyor insanı... King'i gözünde çok büyütme. Bakma sen arabadan pek anlamaz o. Burada duyduğu kadar işte. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 25 Ağustos 2018 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2018 6 dakika önce, Önder Özcan yazdı: King'i gözünde çok büyütme. Bakma sen arabadan pek anlamaz o. Burada duyduğu kadar işte. Uuuvvv... fena sataşma var... 15 yıl önce tanışmış olsaydık belki bende şimdi portif tamircisiydim Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Ağustos 2018 Paylaş 25 Ağustos 2018 Şimdi, Hasan Karabekiroglu yazdı: Uuuvvv... fena sataşma var... 15 yıl önce tanışmış olsaydık belki bende şimdi portif tamircisiydim O mesajı kuzen yazmış ya 😬🤐 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Ağustos 2018 Paylaş 25 Ağustos 2018 Hayırlı olsun birader, bayramlığın hasını kendine aldın Bu arabaya binmek için benzinliğin mi olması lazım? Foruma giriyorum benzin 2 tl olmuş gibi camdan bakıyorum en güzeli el arabası. 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 25 Ağustos 2018 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2018 4 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun birader, bayramlığın hasını kendine aldın Bu arabaya binmek için benzinliğin mi olması lazım? Foruma giriyorum benzin 2 tl olmuş gibi camdan bakıyorum en güzeli el arabası. Saol kardeşim...Yalnız Petrolcü olmam benzini bedavaya alıyorum gibi anlaşılmasın, bende para ödüyorum yani... 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Ağustos 2018 Paylaş 25 Ağustos 2018 Hayırlı olsun, yazılım işine girmeyin piston kolu kılıyor genelde. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ağustos 2018 Paylaş 26 Ağustos 2018 Gerek yok yazılıma falan. Biliyorum ben o motoru. 170 beygir 1300 küsür kilo bir otomobil için spor otomobil hissini her zaman verir 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 27 Ağustos 2018 Paylaş 27 Ağustos 2018 On 25.08.2018 at 13:10, Mert Yeldan yazdı: Hayırlı olsun, yazılım işine girmeyin piston kolu kılıyor genelde. Mert tüm tsi motorlar için geçerli mi bu? Ben de yazılım düşünüyordum? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Ağustos 2018 Paylaş 27 Ağustos 2018 14 dakika önce, Cem Işık yazdı: Mert tüm tsi motorlar için geçerli mi bu? Ben de yazılım düşünüyordum? Yok ya, sadece o versiyon motorda böyle bir sıkınıtı var idi. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 27 Ağustos 2018 Paylaş 27 Ağustos 2018 Tsi piston kırdı diyr yazınca baya şikayet çıkıyor. Genelde 150hp üstü modellerde var bu sorun. Ama yazılım ile alakalı değil durduk yere kırdı bir çoğu. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Ağustos 2018 Paylaş 27 Ağustos 2018 Yazılım riski arttırıyor. Turbo + Kompresör olanlarda görülüyor sıklıkla Yorum bağlantısı
Recommended Posts