Metin Akbal 16 Ocak 2019 Paylaş 16 Ocak 2019 On 12.01.2019 at 22:35, Hasan Karabekiroglu yazdı: Her şartta olanakları iyi değerlendirir işimi hallederim Ne fakirliği o su kaç para biliyon mu sen ? Mavi şişe kapakları için ayrıca bir çılgın projem var Bijon kapaa mı yapacağan? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 19 Şubat 2019 Yazar Paylaş 19 Şubat 2019 Şunu yapıştırdık... devamı gelecek... 4 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Şubat 2019 Paylaş 19 Şubat 2019 22 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Şunu yapıştırdık... devamı gelecek... O bir şaka makinesi... Şaka di mi bu, şaka. 👍 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 19 Şubat 2019 Yazar Paylaş 19 Şubat 2019 Pazar günü yaşadığım şakayı halen unutamıyorum 2 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 19 Şubat 2019 Paylaş 19 Şubat 2019 Şunu yapıştırdık... devamı gelecek...Kaç + beygir [emoji848] 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 23 Şubat 2019 Yazar Paylaş 23 Şubat 2019 On 19.02.2019 at 23:44, Adnan Çakır yazdı: Kaç + beygir @Önder Özcan Hah şimdi +10 hp oldu dedi 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 23 Şubat 2019 Yazar Paylaş 23 Şubat 2019 Evet devam ediyoruz... 4 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 23 Şubat 2019 Paylaş 23 Şubat 2019 o plastik kelepceler olmasaydı iyiydi orjinal kapaklar elimde var 15 mi 16 mıdır 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 Şubat 2019 Paylaş 23 Şubat 2019 Jant kapaklarına bak ıyyy. Mındar bu 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 23 Şubat 2019 Yazar Paylaş 23 Şubat 2019 21 dakika önce, Okay Kaygusuz yazdı: o plastik kelepceler olmasaydı iyiydi orjinal kapaklar elimde var 15 mi 16 mıdır 19 dakika önce, Emre Şimşek yazdı: Jant kapaklarına bak ıyyy. Mındar bu Bilerek yaptım onu nazar değiyorlar sonra, ayrıca aracımız şuan kışlık modda, 225/45/17 lastik jant takımımı takacağım havalar düzelince 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 11 Mart 2019 Yazar Paylaş 11 Mart 2019 Gündüz ledi yapmak epeydir aklımdaydı, @Harun Kocaçalışkan dedi ki bende led var, bakalım dedim A4 kağıda ölçü alıp gönderdi, baktık ettik bizim arabanın bir yerine uyuşturamadık. Nette bakınırken aşağıdaki ledlere denk geldim hem küçük hemde sinyalli idi verdik siparişi kapıda ödeme, hemence geldi Konumu konusunda karar veremedim, Ben buraya yerleştireyim dedim @Önder Özcan yok illa buraya koyacan dedi @Recep Selim Kaya hayır kesinlikle buraya koymalısın dedi El mecbur söktüm sis çerçevelerini, bakıyorum ediyorum bir türlü kafama yatmıyor ayırca istediğim yere sığmıyor ve arkasınıda kesmem gerekiyordu... Sonra @Servet Aydın kesinlikle yapma yakışmaz, karışmam kafanda paralarım o ledleri dese de ok yaydan çıkmıştı bir ke o ledler yapılacaktı... Karar verdim orta panjura yapılacaktı plaka altı çok uygun görünüyordu. Başlamadan önce ledlerin arka kablo giren kısımlarının açık olduğunu oradan yağmur çamur gireceğini düşünerek orayı kapattım Sonra aracı sökmeye başladım, sürekli eğilip diz çökmek zahmetinden liftimiz kurtardı bizi ayrıca VW arabaları lego gibi bir yeri sökmeden başka bir yeri sökemiyorsun Tam panjuru söktük ledi tam yerine koyduk ama bir süpriz bizi bekliyormuş, Allahtan tam sabitlememiştim, gözüme bir anda panjurun sabitleme vidasına led in engel olduğu göründü Haliyle buraya olmayacağını düşünerek bil alt kademeye indik ve oraya sabitledik Bağlantı resimlerini çekmeyi unuttum montaja geçince aklıma geldi, çekeyim dedim ama üzerlerini hep bant ile kapatmıştım, Ledlerin sağlığı için 7812 regüle kullandım, gündüzler için parklardan elektik aldım daha sonra modülüm gelince değiştireceğim, led sinyaller sinyallerden alındı, sistemde aracın kendi orjinal ampulleri olduğu için hata almadım, kapalı konumda led sinyaller aracın sinyalleri ile birlikte yanıyor. 11 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 11 Mart 2019 Yazar Paylaş 11 Mart 2019 6 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Allah davul etsin seni Kumandanın düğmesine basınca yanıyor ama 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 11 Mart 2019 Paylaş 11 Mart 2019 yeri güzel olmuş ellerinize sağlık 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Mart 2019 Paylaş 11 Mart 2019 Video da koysana. Herkeş gorsun. Sinyallerle birlikte yanmasi cok guzel. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 11 Mart 2019 Yazar Paylaş 11 Mart 2019 32 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Video da koysana. Herkeş gorsun. Sinyallerle birlikte yanmasi cok guzel. Bu mu ? 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Mart 2019 Paylaş 11 Mart 2019 3 saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Bu arabanın plakası kaç arkadaşım.Trafiğe şikayet edicem bak seni. Aynı arabaya farklı plakalar takıyor diye. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 11 Mart 2019 Yazar Paylaş 11 Mart 2019 Bu arabanın plakası kaç arkadaşım.Trafiğe şikayet edicem bak seni. Aynı arabaya farklı plakalar takıyor diye.Hangisini abi bunu mu ? 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts