Adnan Çakır 13 Ağustos 2020 Paylaş 13 Ağustos 2020 300 adamın hakkı. Az bile. Bize de birer Magnum bademli ısmarlasın.Bu kadar insafsız olmayın yapmayın etmeyin ,depolarınızı doldursa neyinize yetmiyor ! [emoji41] 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Ağustos 2020 Paylaş 13 Ağustos 2020 Benzin+lpg yi doldurursa bana uyar(yanımda bidon da getirebilirim) 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Ağustos 2020 Paylaş 13 Ağustos 2020 Adnan Çakır yazdı: Bu kadar insafsız olmayın yapmayın etmeyin ,depolarınızı doldursa neyinize yetmiyor ! Kabul 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 13 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2020 Konu dönüp dolaşıp niye benim cebimden para çıkma mevzusuna geliyor anlamış değilim. Hedef ben miyim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Ağustos 2020 Paylaş 13 Ağustos 2020 Konu dönüp dolaşıp niye benim cebimden para çıkma mevzusuna geliyor anlamış değilim. Hedef ben miyim [emoji4] 900 avro borcunu ödeyene kadar devam? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 13 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2020 Servet Aydın yazdı: 900 avro borcunu ödeyene kadar devam? Dekontu buraya da mı koysam, ama olmaz burası umumi alan. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Ağustos 2020 Paylaş 13 Ağustos 2020 Benzin+lpg yi doldurursa bana uyar(yanımda bidon da getirebilirim)100 Liralık dizele ben okeyim Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 13 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2020 Mert Yeldan yazdı: 100 Liralık dizele ben okeyim Vah garibim, çift beslemeli turbo benzinli motoru olan arabayı sat mazut yakan fındık kadar turbo dizele talim et... Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Ağustos 2020 Paylaş 13 Ağustos 2020 Vah garibim, çift beslemeli turbo benzinli motoru olan arabayı sat mazut yakan fındık kadar turbo dizele talim et...Alınca dedim ya [emoji23] Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 13 Ağustos 2020 Paylaş 13 Ağustos 2020 Alınca dedim ya [emoji23][emoji848] Ne aldın? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 14 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2020 Çalışmalarımız devam ediyor 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 14 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2020 Emre Şimşek yazdı: Sevdin sen bu arabayı.. Piyasa ekonomisi ve Serdar bey yüzünden modelleyip değiştiremiyoruz, bari yenileyip devam edelim diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 14 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2020 Metin Akbal yazdı: Başka ne marka amortisör var? Sachs aradık bulamadık, bulduk ölçü tutmadı, Bilstein aradık oda hiç yok, Doctor diye bir marka var ben almadım, Boge sipariş gerektiriyordu, en mantıklısı bu geldi. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Ağustos 2020 Paylaş 14 Ağustos 2020 Sachs aradık bulamadık, bulduk ölçü tutmadı, Bilstein aradık oda hiç yok, Doctor diye bir marka var ben almadım, Boge sipariş gerektiriyordu, en mantıklısı bu geldi.Boge yi beklerdim aciliyet yoksa. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 14 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2020 Bundan Caddy ye taktırdık, sorun yok güzel, hatta dağ taş geziyor bir yıldır bozulmadı. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Ağustos 2020 Paylaş 14 Ağustos 2020 Bundan Caddy ye taktırdık, sorun yok güzel, hatta dağ taş geziyor bir yıldır bozulmadı.Bozulmasından ziyade boge orijinale en yakını hatta orijinali. Konfor ve yol tutuş ikisini aynı anda sunan amortisör. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 14 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2020 Metin Akbal yazdı: Hasan Karabekiroglu yazdı: Bundan Caddy ye taktırdık, sorun yok güzel, hatta dağ taş geziyor bir yıldır bozulmadı. Bozulmasından ziyade boge orijinale en yakını hatta orijinali. Konfor ve yol tutuş ikisini aynı anda sunan amortisör. Bunu takıp deneyeceğiz. Yeni VW lerde orijinal olarak Monroe de kullanılıyor artık. Üzerindekiler Sachs parça numarası ve etka gibi sorgulamada Bilstein veya Monroe çıkıyor Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Ağustos 2020 Paylaş 14 Ağustos 2020 O zaman MKIV kasalar benim dediğim. Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 14 Ağustos 2020 Paylaş 14 Ağustos 2020 Önder Özcan yazdı: Bize de birer Magnum bademli ısmarlasın. Isırırken video çekeceksen ben ısmarlayayım Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Ağustos 2020 Paylaş 14 Ağustos 2020 Hakan Tarım yazdı: Isırırken video çekeceksen ben ısmarlayayım 😬 Ka kamera bozuk 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 14 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2020 Mert Gulkokan yazdı: Hasan Karabekiroglu yazdı: Sachs aradık bulamadık, bulduk ölçü tutmadı, Bilstein aradık oda hiç yok, Doctor diye bir marka var ben almadım, Boge sipariş gerektiriyordu, en mantıklısı bu geldi. Monroe yi tatırırken elinizle birkaç kere pistona sonuna kadar bastırıp bırakın yatay durduğu için gaz ve yağ karışıyor ayrışması lazım Kesinlikle bir kaç kere alıştırma hareketi yapmak gerekiyor. Mert Yeldan yazdı: Monreo takmazdım ben olsam. Niye kine ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts