Önder Özcan 28 Ekim 2019 Paylaş 28 Ekim 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: İnox mu bu renk.. Hani şu buzdolabında olandan.. Başlığa şaka makinesi diye yazınca siz konuyu çok yanlış anlamışsınız. Şakanın da bir şeysi var Yapmayın böyle. 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Ekim 2019 Paylaş 28 Ekim 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Gri renk mi olur ya. Hah işte bize böyle gel abi. Yıkansa belli olmaz, parlasa belli olmaz. Şu iki foto arasında hiç bir fark yok mesala. Parlamışmış nereye parlamış sen bizi mi yiyon Hasan Karabekiroğlu. Al benzinini istemiyom (dövmediğim kaldı). 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Ekim 2019 Paylaş 28 Ekim 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Gri renk mi olur ya. Sus sus 🤭 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 28 Ekim 2019 Yazar Paylaş 28 Ekim 2019 Burada bilakis şahsıma olmasa da, süper ötesi aracıma ve aracımın uzay grisi rengine sataşma olmuş Mehmet Ozyurek yazdı: Hani şu buzdolabında olandan Buzdolapları beyaz oluyor abi genelde Metin Akbal yazdı: Yıkansa belli olmaz, parlasa belli olmaz Koyu renk araçlar gibi üzerine sinek konunca belli etmiyor en azından, istersen 1 ay yıkama aynen duruyor araç... Önder Özcan yazdı: Şakanın da bir şeysi var Sürtmeler olunca da belli olmuyor ne güzel alttaki sacın rengi de aynı olduğu için, hatta hiç boyamasan direk getirip çamurluğu yerleştirsen fark çıkmaz ortaya 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 28 Ekim 2019 Paylaş 28 Ekim 2019 Maşallah, aracınız çok güzelmiş Hasan hocam 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Ekim 2019 Paylaş 28 Ekim 2019 Hasan Karabekiroglu yazdı: Burada bilakis şahsıma olmasa da, süper ötesi aracıma ve aracımın uzay grisi rengine sataşma olmuş Buzdolapları beyaz oluyor abi genelde Koyu renk araçlar gibi üzerine sinek konunca belli etmiyor en azından, istersen 1 ay yıkama aynen duruyor araç... Sürtmeler olunca da belli olmuyor ne güzel alttaki sacın rengi de aynı olduğu için, hatta hiç boyamasan direk getirip çamurluğu yerleştirsen fark çıkmaz ortaya Kardeşim ben napayım, nerelere gideyim. Özellikle mi yapıyorlar, beni mi buluyorlar, rakip firma mı yolluyor bunları. gelip gelip MB in çamurluk ağızlarına sürtüyorlar. Allahtan kendi boyalarını bırakıp gidiyorlar, silip çıkarıyoruz. Gri olsa bişey olmazdı diyosun yani? Aydın Sert yazdı: Maşallah, aracınız çok güzelmiş Hasan hocam 🤭🤭 Yazamadım gülmekten. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 28 Ekim 2019 Paylaş 28 Ekim 2019 Önder Özcan yazdı: 🤭🤭 Yazamadım gülmekten. Önder abi yanlış bir şey mi söyledim Ya da kaçırdığım bir şey mi oldu? 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 28 Ekim 2019 Yazar Paylaş 28 Ekim 2019 Aydın Sert yazdı: Maşallah, aracınız çok güzelmiş Hasan hocam Adamımsın...Ne ısmarlayım sana... 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Ekim 2019 Paylaş 28 Ekim 2019 Aydın Sert yazdı: Önder abi yanlış bir şey mi söyledim Ya da kaçırdığım bir şey mi oldu? Şaka yapıyorum, Hasanı azıcık iğnelemek için. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 28 Ekim 2019 Paylaş 28 Ekim 2019 Önder Özcan yazdı: Şaka yapıyorum, Hasanı azıcık iğnelemek için. Şimdi tamamdır abim Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 28 Ekim 2019 Paylaş 28 Ekim 2019 Hasan Karabekiroglu yazdı: Burada bilakis şahsıma olmasa da, süper ötesi aracıma ve aracımın uzay grisi rengine sataşma olmuş Buzdolapları beyaz oluyor abi genelde Koyu renk araçlar gibi üzerine sinek konunca belli etmiyor en azından, istersen 1 ay yıkama aynen duruyor araç... Sürtmeler olunca da belli olmuyor ne güzel alttaki sacın rengi de aynı olduğu için, hatta hiç boyamasan direk getirip çamurluğu yerleştirsen fark çıkmaz ortaya Hıııhhh kokmuş. Mındar. 😏 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 7 Kasım 2019 Yazar Paylaş 7 Kasım 2019 Buralar kurum yapmış... 6 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 26 Kasım 2019 Yazar Paylaş 26 Kasım 2019 (düzenlendi) Özet geçeyim kilit bozuldu söktük, lego gibi bu araç her yeri sökülüyor Kapı burada yanlış anlaşılmasın 26 Kasım 2019 tarihinde Hasan Karabekiroglu tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 26 Kasım 2019 Yazar Paylaş 26 Kasım 2019 Önder Özcan yazdı: Kapı niye bozuldu ki? Kapı deil kilit bozuldu, niye çünkü wd40 zamanla toz vs işlerle tortu oluşturup mekanizmayı durduruyor. Temizlik spreyi ile temizlendikten sonra mavi ama beyaz özellikli gresle geri takıldı. Yalnız arabanın 24 saat kapısının açılmadığı bilgisi aramızda kalsın. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 26 Kasım 2019 Paylaş 26 Kasım 2019 [emoji848] o nasıl bir kapı sacı enterHasan 1 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Kasım 2019 Paylaş 26 Kasım 2019 Şimdi bunda sağ kapı sacı sök tak mi cikacak ekspertizci de 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 26 Kasım 2019 Yazar Paylaş 26 Kasım 2019 Mustafa Tüfekçi yazdı: Şimdi bunda sağ kapı sacı sök tak mi cikacak ekspertizci de Bu araçda ona bakmıyorlar, zaten o sacın değiştiğini anlamakta zorlanıyorlar. Çünkü kilit arızası vs işler icin mecburen sökeceksin. Yalıtım için baya elverişli bir durum 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 26 Kasım 2019 Paylaş 26 Kasım 2019 Sökmüs de takamamiş [emoji1787]Eksperde sag arka kapi saci yok cikiyo. 3 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 26 Kasım 2019 Yazar Paylaş 26 Kasım 2019 Önder Özcan yazdı: Sökmüs de takamamiş Eksperde sag arka kapi saci yok cikiyo. İyi fikir aslında, ilan açarken kışlık lastiklerde verilecektir diyorlar ya, bende gidim bı takım kapı sacı alayım, yedek parçaları yanında verilecektir diyim Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 26 Kasım 2019 Paylaş 26 Kasım 2019 Eski kasa da iç komple sökülüp kapı sacı kalıyordu sadece bunda da dış sökülüyormus bir hayli ilginç. Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 26 Kasım 2019 Paylaş 26 Kasım 2019 Hasan Karabekiroglu yazdı: Yalıtım için baya elverişli bir durum Hem de mükemmel ötesi bir durum. Ne güzel la, sök yalıt tak oh mis Yorum bağlantısı
Recommended Posts