Hasan Karabekiroglu 22 Haziran 2019 Yazar Paylaş 22 Haziran 2019 Metin Akbal yazdı: Nasil tutturacaz araya Hızlı yapışıtırcı ile Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 22 Haziran 2019 Paylaş 22 Haziran 2019 Elimde 4051 entegresi kalmamış. Yaparım ama ara renkler olmaz. Sadece kırmızı yeşil ve mavi renk olur. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 22 Haziran 2019 Yazar Paylaş 22 Haziran 2019 Mustafa Arıkan yazdı: Elimde 4051 entegresi kalmamış. Yaparım ama ara renkler olmaz. Sadece kırmızı yeşil ve mavi renk olur. Android den komut alacak mı ? Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 22 Haziran 2019 Paylaş 22 Haziran 2019 Hasan Karabekiroglu yazdı: Android den komut alacak mı ? Android, iOS fark etmez. Hemde kablosuz. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Haziran 2019 Paylaş 22 Haziran 2019 Hızlı yapışıtırcı ile [emoji4] He oldu gülüm [emoji4] Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Haziran 2019 Paylaş 22 Haziran 2019 Android, iOS fark etmez. Hemde kablosuz. [emoji4] Sipariş verebiliyor muyuz [emoji4] Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 22 Haziran 2019 Paylaş 22 Haziran 2019 (düzenlendi) Kızım da kendi yazdığı şarkısı ile eşlik etmiş bana videoda [emoji4] Elimde sadece mantar RGB Led vardı. O yüzden ışıkların renkleri daha iyi görünsün diye üzerine desenli bir kase koydum. Şerit şeklindeki RGB ledlerden kullanılırsa problem olmaz. Renkler daha güzel oluşur. Bu da uygulamanın ekran görüntüsü Mert Yeldan yazdı: Sipariş verebiliyor muyuz [emoji4] Endüstriyel bir ürün haline getirmek gerek. Aliexpresste benzer ürünler vardı diye hatırlıyorum sanki. Ben böyle renkli şeyleri sevmediğim için uğraşmadım hiç. Hatta Mercedes'teki ambiyans aydınlatmayı hiç sevmemiş pavyona benzetmiştim [emoji4] 22 Haziran 2019 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Haziran 2019 Paylaş 22 Haziran 2019 Yerim o bıcırığı😍 Cok sevdim bu olayi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Haziran 2019 Paylaş 23 Haziran 2019 Mustafanın projeler bitmeezz. @Metin Akbal 2 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 23 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2019 Beybi! Loading mi?To be continued... Yok o bu değildi..Loading loading Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 30 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2019 Ne yaptık ? Yağı değiştirdik. Vsa 5w/30 5 lt kullandık. Yag filtresi değişti orijinal Mann. Hava filtresi haznesi temizlendi. Hava filtresi orijinal Mann ile değişti. Alt koruma sökülmüşlen fortumlar kablolar kontrol edildi. Kurumlar pislikler sprey ipe temizlnedi. Motor üstten gaz yağı ile temizlendi. 7 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 30 Temmuz 2019 Paylaş 30 Temmuz 2019 Ne kadar da şakacı bir arabaymış bu, ordan burdan renk saçıyor 🤣 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 30 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2019 Köksal Yılmaz yazdı: Satılık mı? Selçuk Bakış yazdı: Takaslıkmıs Fluance arıyorum 90 lık manuel, yeni lastikli... Hakan Tarım yazdı: Ne kadar da şakacı bir arabaymış bu, ordan burdan renk saçıyor 🤣 Renk derken başganım ? Kutular baya renkli... Mehmet Ozyurek yazdı: Kaç bin devir çeviriyor bu 2. vitesde kalktım 7700 çevirdi, ben hala gaz basmaya devam ettim otomatik 7500 e çekti devri 23-24. saniye 3 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 30 Temmuz 2019 Paylaş 30 Temmuz 2019 Hasan Karabekiroglu yazdı: Hasan Karabekiroglu yazdı: Renk derken başganım ? Kutular baya renkli... bunu diyoum bunu Petrol gazını çok çekmişsin sen, espirik bitmiş bitmişş 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Temmuz 2019 Paylaş 30 Temmuz 2019 2. vitesde kalktım 7700 çevirdi, ben hala gaz basmaya devam ettim otomatik 7500 e çekti devri 23-24. saniye Yeni lastik güzeldir patinaja kıyılmaz,Fluence aşktır bro, her yürek kaldırmaz Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 30 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2019 Hakan Tarım yazdı: bunu diyoum bunu Petrol gazını çok çekmişsin sen, espirik bitmiş bitmişş Görenler standart donanım zannediyor Köksal Yılmaz yazdı: Yeni lastik güzeldir patinaja kıyılmaz, Fluence aşktır bro, her yürek kaldırmaz Feys gruplarına fazla takılma sen 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 15 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2019 İstasyona giderken dehşet bir mühendislik sistemi ile yapılan yoldan gelen mermi gibi bir taş cama isabet etti. Aynı yola 7 kez mıcır sermek sureti ile yolu düzelttiğini zanneden arkadaşları kutluyorum. Sonuç bu... Tam da bayram arefesi. Camcı tanıdığımızı aradım elinde varmış hemen taktım. Benim cam kırıldı, sonra yoldaki kalıntı mıcırları süpürdüler, ilgilenenlere teşekürlerimi iletiyorum 3 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts