Mehmet Ozyurek 21 Kasım 2018 Paylaş 21 Kasım 2018 Bu direkleri boyama konusun resimleriydi [emoji4] Boyama aşamalarını görelim. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 21 Kasım 2018 Yazar Paylaş 21 Kasım 2018 11 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Boyama aşamalarını görelim. Hazırlıyorum şimdilik bunla idare edelim... 4 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 21 Kasım 2018 Paylaş 21 Kasım 2018 Hazırlıyorum şimdilik bunla idare edelim...[emoji848] Yanlış eleman [emoji38] doğrusu Çağlar Boyar olacaktı [emoji106]. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Kasım 2018 Paylaş 21 Kasım 2018 Hazırlıyorum şimdilik bunla idare edelim...Eee dci. Yakmıyor. [emoji848] Yanlış eleman [emoji38] doğrusu Çağlar Boyar olacaktı [emoji106].O olsa bol dumanlı gelirdi. Köksal dci bu. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 21 Kasım 2018 Paylaş 21 Kasım 2018 On 05.09.2018 at 10:45, Hasan Karabekiroglu yazdı: Bagaj altı kayan led yapcam Bagaj altı kayan led deyince gözümde canlanan... 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Kasım 2018 Paylaş 22 Kasım 2018 16 saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Bu direkleri boyama konusun resimleriydi Olabilir, o tavandaki dyo yoğurt kovasını da yeni farkettim 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Kasım 2018 Paylaş 22 Kasım 2018 gri renk arabanın boya tonu uymuşmu konusu resimle anlaşılmaz . anlıyorum diyene saygılar abim derim 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 22 Kasım 2018 Yazar Paylaş 22 Kasım 2018 2 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Olabilir, o tavandaki dyo yoğurt kovasını da yeni farkettim Yoğurt güzel pasta etkisi yapıyor diye bi bilgi geldi bana... denelim dedim.. 2 saat önce, Ali Gök yazdı: gri renk arabanın boya tonu uymuşmu konusu resimle anlaşılmaz . anlıyorum diyene saygılar abim derim gri renk araba boya işi risk doğru, ton tutturması zor Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 22 Kasım 2018 Yazar Paylaş 22 Kasım 2018 (düzenlendi) Aslında konuları tarih sırasına göre dizmiş ve klasörlemiştim ama @Köksal Yılmaz beyimiz yoğurttan şundan bundan dem vurunca mecburen öne almak zorunda kaldım O kapı direklerinin güneşden boyası yanmış, daha önceki sahipleri mat folyo kaplamak suretiyle orayı düzeltmeye çalışmışlar fakat, folyo da güneş e dayananayıp çatlama oluşturmuştu, Folyoyu sökmek sıkıntı değildi ancak, söktükten sonra yüzeyde kalan yapışkan kalıntılarını temizlemek baya zor oluyordu, daha önceki panjur deneyimimden bildiğim, balata spreyi ile temizledim Sonra maskeleme aşamasına geçtim çöp poşetleri çok işimi gördü Yüzeyi tamamen temizledikten sonra 1000 lik zımpara geçtim üzerinden ve boyama aşamasına geçtim Boyanın hızlı kurumasından faydalanarak boyayı üç kat şeklinde uyguladım... Şu malzemeleri kullandım Sonuç bu şekilde 22 Kasım 2018 tarihinde Hasan Karabekiroglu tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 22 Kasım 2018 Paylaş 22 Kasım 2018 9 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Mat görünüm veriyor değil mi abi bu boya? Ben de geçen alacaktım da kararsız kaldım, içerideki bir kaç yer için. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 22 Kasım 2018 Yazar Paylaş 22 Kasım 2018 14 dakika önce, Selim Bilgin yazdı: Mat görünüm veriyor değil mi abi bu boya? Evet mat boya, aldım biraz bi yere uyguladım deneme maksatlı, boya yaş ken aha dedim mat değil bu...kurumasını bekledim evet matmış dedim 6 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Çok güzel olmuş.. Qq varmı boyanacak yer 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Kasım 2018 Paylaş 22 Kasım 2018 Olmamis. Soldaki ve sagdaki isaretli yerlere bakin, parliklik ayni degil. Kapa ört hemen. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Kasım 2018 Paylaş 22 Kasım 2018 22 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Qq varmı boyanacak yer Aynı şekilde iç kapı kollarını boyamıştım.. aynı boya ile.. 22 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Olmamis. Soldaki ve sagdaki isaretli yerlere bakin, parliklik ayni degil. Kapa ört hemen. Kıskandın mı ne :P Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 22 Kasım 2018 Paylaş 22 Kasım 2018 24 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Evet mat boya, aldım biraz bi yere uyguladım deneme maksatlı, boya yaş ken aha dedim mat değil bu...kurumasını bekledim evet matmış dedim Kapı kollarını boyayayım o zaman ben de, inşallah batırmam. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 22 Kasım 2018 Yazar Paylaş 22 Kasım 2018 7 dakika önce, Selim Bilgin yazdı: Kapı kollarını boyayayım o zaman ben de, inşallah batırmam. Maskelemeyi iyi yaparsan sorun olmaz boyayı da 25-30 cm uzaktan fışkırt tamam o iş... Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Kasım 2018 Paylaş 22 Kasım 2018 Seni ateşlemeye kıvılcım lazım, turşunu mu kuracan, çektiysen ekle konuya 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Kasım 2018 Paylaş 22 Kasım 2018 Bir saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Kıskandın mı ne 😛 Hakkaten biraz öyle oldu sanki Ne kıskanıcam beaa, Tirent Fokuzun direkler piyano black, onlara uygun diye ben de jantları boyamıştım, parlak siyaha. Halen pırıl pırıllar 21 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Seni ateşlemeye kıvılcım lazım, turşunu mu kuracan, çektiysen ekle konuya Di mi ama Çamırlık boyama, direk boyama, buci değişimi, bobin değişimi, kışlık lastik için kara jantlara kapak, reys çip.... Her birine ayrı konu açalım, yok yeaaa. Jant kapağı ve reys çip mi demişim, sürprizi kaçtı tüh 1 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Kasım 2018 Paylaş 22 Kasım 2018 1 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Hakkaten biraz öyle oldu sanki Ne kıskanıcam beaa, Tirent Fokuzun direkler piyano black, onlara uygun diye ben de jantları boyamıştım, parlak siyaha. Halen pırıl pırıllar Di mi ama Çamırlık boyama, direk boyama, buci değişimi, bobin değişimi, kışlık lastik için kara jantlara kapak, reys çip.... Her birine ayrı konu açalım, yok yeaaa. Jant kapağı ve reys çip mi demişim, sürprizi kaçtı tüh Bagajına süt dökülmesin emi abi 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 22 Kasım 2018 Yazar Paylaş 22 Kasım 2018 Sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz.... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Kasım 2018 Paylaş 22 Kasım 2018 Ney ney ney Pist mi, manav arabaları girdi 170lik tsi olanlar hala geri duruyor korkudan 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 22 Kasım 2018 Yazar Paylaş 22 Kasım 2018 1 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Ney ney ney Pist mi, manav arabaları girdi 170lik tsi olanlar hala geri duruyor korkudan Memlekette pist vardı da girmedik mi.. Sayın King... Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Kasım 2018 Paylaş 22 Kasım 2018 Ben ya yıldızla ya E60 la giricem piste. Yıldız ya da e60 mı demişim, sürprizi kaçtı tüh Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Kasım 2018 Paylaş 22 Kasım 2018 2 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Memlekette pist vardı da girmedik mi.. Sayın King... 170 bg araçla İstanbulpark sınırlarına gelmek isteyen 5 saatte gelir Şimdi, Önder Özcan yazdı: Ben ya yıldızla ya E60 la giricem piste. Yıldız ya da e60 mı demişim, sürprizi kaçtı tüh Tirent ile gir, tur zamanı 2.55 net Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Kasım 2018 Paylaş 22 Kasım 2018 18 dakika önce, Servet Aydın yazdı: 170 bg araçla İstanbulpark sınırlarına gelmek isteyen 5 saatte gelir Tirent ile gir, tur zamanı 2.55 net Oynamayı bilmeyen gelin "yerim dar " dermiş 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts