Ali Gök 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 havaların ısınması ile nasıl bir ilişkisi var acaba geçmiş olsun kolay çözülür umarım Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 1 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2019 Ali Gök yazdı: havaların ısınması ile nasıl bir ilişkisi var acaba geçmiş olsun kolay çözülür umarım Yağ daha çabuk inceliyor. Benim motor en küçük motor olduğu için (5 kasalarda) yağ soğutucusu yok ve soğutmayı beceremiyoruz galiba. Kışın yapmıyor namıssız. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Yağlama çizelgesi nasıl acaba, bir numara kalın yağ nasıl olur? Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 1 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2019 Evren Erakçora yazdı: Yağlama çizelgesi nasıl acaba, bir numara kalın yağ nasıl olur? Bu da bir yöntem, tıpkı ağrı kesici almak gibi. Sorunun nedenini bulmak en kesin çözüm olacaktır. Bu tarz arızalarda radikal çözüm yatakların değişmesidir. Ama benim problemim bence bu kadar radikal değil. Isındıkça yağ lambasının göz kırpması bana kalırsa yağ pompası - karter hattındaki pislikten oluyor ama sökmüşken kafamda soru işareti kalmaması adına hepsini yenileyeceğim. Eğer problem devam ederse işte o zaman yataklar değişecek. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 5w X kullan diyor, yani 5w40 kullanabilirsin demiş hocam. Ortam sıcaklığına göre. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 1 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2019 Motul 5W40 var içinde Evren hocam. Bir tık üzeri olan yağlar pist araçları için. 20W50, 20W60 gibi. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Ben 5w30 sanıyordum,tamam o zaman. Yorum bağlantısı
Recommended Posts