Bekir Çelik 14 Ağustos 2018 Paylaş 14 Ağustos 2018 Hayırlı akşamlarabiler. Ev taşıyorum, yeni eve derin dondurucu almak istiyorum. Çekmeceli, dikey olmal. Ancak No Frost ile Statik arasında ne fark var, bilmiyorum? Tavsiye edeceğiniz kullandığınız ürün var mı? Ekonomik bir şey istiyorum, masraflı günlerdeyim taşıma sebebiyle. Şimdiden teşekkür ederim. Takipteyim. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 14 Ağustos 2018 Paylaş 14 Ağustos 2018 1 dakika önce, Bekir Çelik yazdı: Hayırlı akşamlarabiler. Ev taşıyorum, yeni eve derin dondurucu almak istiyorum. Çekmeceli, dikey olmal. Ancak No Frost ile Statik arasında ne fark var, bilmiyorum? Tavsiye edeceğiniz kullandığınız ürün var mı? Ekonomik bir şey istiyorum, masraflı günlerdeyim taşıma sebebiyle. Şimdiden teşekkür ederim. Takipteyim. Merhaba, yaz basinda arcelik marka dikey 6 cekmeceli olandan anneme aldim.cok memnunuz. no frost tavsiye ederim. digerinde urunler uzerinde karlanma yapiyormus.fark bu. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 14 Ağustos 2018 Paylaş 14 Ağustos 2018 Çok yanlış bir zamanda karar vermişsiniz almaya... Ben iki yıl kadar önce Uğur 'un 5 kapılısını aldım. SSL modeli. UED diye bir modeli daha var ama farkı nedir hiç bilmiyorum. Bir de Vestel 'in Regal 'i gibi, bir alt markası daha var Delta diye. Bunu da Uğur üretiyor diye biliyorum. Bu arada ben oldukça memnunum. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 14 Ağustos 2018 Paylaş 14 Ağustos 2018 yeriniz büyükse ugur derin dondurucu uzun ömürlüdür 1 Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 14 Ağustos 2018 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2018 1 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: uğur ? kapanmadı mı? Kayyum atandı diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ağustos 2018 Paylaş 14 Ağustos 2018 tüketici olarak tercih etmemeli 23 dakika önce, Bekir Çelik yazdı: Ekonomik bir şey istiyorum, tüketime bakın. ilk satın alma maliyetinden daha önemli. plazma tv leri alanlar sonradan anladı elktriği görünce faturada 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 Ağustos 2018 Paylaş 14 Ağustos 2018 Dondurucuda no frost tercih edilir 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 14 Ağustos 2018 Paylaş 14 Ağustos 2018 2 yıldır 7 çekmeceli bosch no frost derin dondurucu kullanıyoruz. Karlama yapmıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ağustos 2018 Paylaş 14 Ağustos 2018 Enerji tüketimine bakın. Benimki aylık 30 lira harcıyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Ağustos 2018 Paylaş 14 Ağustos 2018 A101 e falan geliyor Regal marka Vestel marka 7 cekmeceli 890 falandi sanirim. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 15 Ağustos 2018 Paylaş 15 Ağustos 2018 İhtiyaç ne kadar ona bakmak lazım, büyük her zaman iyidir 😊 ama daha çok tüketiyor. Biz bosch serie 2, 3 çekmeceli tezgah altı modelden aldık, ancak kullanmaya başlamadık henüz. Arçelik ve Vestelde benzerleri vardı ancak incelemedim. 6 çekmeceli bosch’da kampanya var. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Tekin 15 Ağustos 2018 Paylaş 15 Ağustos 2018 Hocam 7 kapılı uğur 2 sene önce 1300 tl seviyelerindeydi. Larende(eski garaj) de bayii var. Fiyat bakabilirsiniz. Gayet kullanışlı ve A++ enerji tüketimi de güzel görünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 15 Ağustos 2018 Paylaş 15 Ağustos 2018 (düzenlendi) 3 yıl önce kurban bayramı zamanı aceleye geldi araştırma yapmadan güzel bir kampanya denk gelince Profilo 1024 modelini aldım 6 çekmeceli. Bir süre sonra aldığımın no frost olmadığını anladım ama çok da pişman olmadım. Öyle hayal ettiğiniz gibi her taraf buz olmuyor şarıl şırıl eritme falan yok. Çekmeceli olduğu için dolap kapağı fazla açık kalmıyor hemen açıp alıyorsunuz içinden aradığınızı fazla hava almayınca fazla buz olmuyor belki sandık tipinde daha fazla buz olabilir. 6 ayda bir buz eritmedim çünkü ortada eritecek bir şey yoktu. A++ tüketim 183 kWh yazıyor ben faturada bariz bir fark göremedim. no frost alırken biraz daha pahalı kullanırken biraz daha fazla elektrik tüketiyormuş siz yine de fırsat varken inceleyin. Buz resimlerdeki gibi kapakta çekmecelerde yok sadece kat arasındaki kısımlarda biraz var. 15 Ağustos 2018 tarihinde Çiğdem Kaya Bilgiç tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Turhan Onat 15 Ağustos 2018 Paylaş 15 Ağustos 2018 10 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: tüketici olarak tercih etmemeli tüketime bakın. ilk satın alma maliyetinden daha önemli. plazma tv leri alanlar sonradan anladı elktriği görünce faturada Kalite hiç ucuz olmadı ki Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 15 Ağustos 2018 Paylaş 15 Ağustos 2018 Uğur tavsiye ederim. Uğur sandık tipi dondurucu vardı. 20 sene kullandık sonra aşırı sesli çalıştığından ve fazla elektrik harcadığından değiştirip uğur marka 7 çekmeceli dikey dondurucu aldık. 2 yılı geçti sanırım maşallah bir sıkıntısı yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 15 Ağustos 2018 Paylaş 15 Ağustos 2018 Arçelik kullanıyoruz yıllardır. En ufak sıkıntı yaşamadık. Yorum bağlantısı
Emre Usta 15 Ağustos 2018 Paylaş 15 Ağustos 2018 Ugur 410 ssl modelini aldim yeriniz varsa tavsiye ederim. Mayis ayinda kampanya ile 1680 tl ye geldi Yorum bağlantısı
Hamit inan 15 Ağustos 2018 Paylaş 15 Ağustos 2018 16 saat önce, Bekir Çelik yazdı: Hayırlı akşamlarabiler. Ev taşıyorum, yeni eve derin dondurucu almak istiyorum. Çekmeceli, dikey olmal. Ancak No Frost ile Statik arasında ne fark var, bilmiyorum? Tavsiye edeceğiniz kullandığınız ürün var mı? Ekonomik bir şey istiyorum, masraflı günlerdeyim taşıma sebebiyle. Şimdiden teşekkür ederim. Takipteyim. cuma sabahı bime geliyor 425 tl 6 taksit.Altus olması lazım. Bir bakın isterseniz Yorum bağlantısı
Derin Acar 19 Kasım 2018 Paylaş 19 Kasım 2018 Arçelikte şöyle bir model var yeni almayı düşünen arkadaşlar için: https://www.arcelik.com.tr/sandik-tipi-derin-dondurucu/2537-a-d-derin-dondurucu Enerji olarak çok tasarruflu olduğunu söyleyebilirim onun dışında ne kadar kullanışlıdır tartışılır. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 20 Temmuz 2020 Paylaş 20 Temmuz 2020 Merhaba arkadaşlar.. Geçen sene Arçelik marka 5 çekmeceli bir derin dondurucu aldık. Performansı gayet güzel ancak sanırım biraz sesli çalışıyor (belki de ben çok hassasım bu konuda). Ürünün kitapçığı ile gelen evrakların içinden çıktan bir belgede çalışırken duyabileceğimiz muhtemel sesleri belirtmişler (vakum sesi, vıkırdama vs). Ve aletin çalıştığı esnada maksimum 42 desibel ses yaptığını belirtmişler. Özel bir yer olmadığı için dondurucuyu kullanmadığımız bir odaya koyduk. Özellikle gece sessizliğinde beni aşırı rahatsız eden bir kompresör sesi var. Hafif zırıltı-uğultu arası bir şey. 2 defa servis geldi ölçüm yaptı, normal diyip gittiler. En son bölge müdürlüğünden mi neymiş başka bir teknik eleman geldi. O da benim yapacağım bir şey yok dedi. Kendisinin de aynı ürünü kullandığını ve ses olarak hiç fark olmadığını söyledi. Ses ölçümlerini yaptıkları cihazı dondurucudan yaklaşık 1 metre uzağa koyup yapıyorlar. Ben kendim telefonuma aplikasyon yükleyip ölçüm yapmaya çalıştım ama bir desibel metre gibi sağlıklı sonuç vermez tabi. Bir de telefondaki uygulamayı kalibre etmenin yolu var mı? Nasıl yapılır, referans bir sese göre mi yapılıyor? Bu konuda hiçbir fikrim yok, nette de somut bir bilgiye ulaşamadım. Bu konuda fikri olan, tecrübesi olan varsa seve seve okumak isterim Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 4 Ağustos 2020 Paylaş 4 Ağustos 2020 Yurdaer Elay yazdı: Merhaba arkadaşlar.. Geçen sene Arçelik marka 5 çekmeceli bir derin dondurucu aldık. Performansı gayet güzel ancak sanırım biraz sesli çalışıyor (belki de ben çok hassasım bu konuda). Ürünün kitapçığı ile gelen evrakların içinden çıktan bir belgede çalışırken duyabileceğimiz muhtemel sesleri belirtmişler (vakum sesi, vıkırdama vs). Ve aletin çalıştığı esnada maksimum 42 desibel ses yaptığını belirtmişler. Özel bir yer olmadığı için dondurucuyu kullanmadığımız bir odaya koyduk. Özellikle gece sessizliğinde beni aşırı rahatsız eden bir kompresör sesi var. Hafif zırıltı-uğultu arası bir şey. 2 defa servis geldi ölçüm yaptı, normal diyip gittiler. En son bölge müdürlüğünden mi neymiş başka bir teknik eleman geldi. O da benim yapacağım bir şey yok dedi. Kendisinin de aynı ürünü kullandığını ve ses olarak hiç fark olmadığını söyledi. Ses ölçümlerini yaptıkları cihazı dondurucudan yaklaşık 1 metre uzağa koyup yapıyorlar. Ben kendim telefonuma aplikasyon yükleyip ölçüm yapmaya çalıştım ama bir desibel metre gibi sağlıklı sonuç vermez tabi. Bir de telefondaki uygulamayı kalibre etmenin yolu var mı? Nasıl yapılır, referans bir sese göre mi yapılıyor? Bu konuda hiçbir fikrim yok, nette de somut bir bilgiye ulaşamadım. Bu konuda fikri olan, tecrübesi olan varsa seve seve okumak isterim Soğutma ayarını biraz artırılarak kompresörün daha az devreye girmesi sağlanabilir mi ? 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 4 Ağustos 2020 Paylaş 4 Ağustos 2020 Selçuk Keleş yazdı: Soğutma ayarını biraz artırılarak kompresörün daha az devreye girmesi sağlanabilir mi ? Sorun kompresörün devreye sık girmesi değil Selçuk bey.. Sorun sessizce çalışmaya başlayıp belli bir süre sonra zırıltı/uğultu arası bir sese dönüşmesi. Hani eski Türk filmlerinde klasik bir jet uçağı sesi vardır ya, hah işte tam da onun gibi. 4. defa servis geldi kontrole. Her şeyin normal olduğunu söylüyor. Ben çıkan sesin 42 desibelden yüksek mi, düşük mü, yoksa sınırda mı olduğunu merak ediyorum. Kendi ölçümlerine göre normalmiş. Dolabın 1 metre uzağına koyup öyle ölçüyorlar. Aynı derin dondurucudan yan komşuda var, hatta onların ki daha eski, sesi neredeyse hiç duyulmuyor. Servis elemanına göre her şey normal. O zaman komşunun dolabı niçin sessiz diyorum, cevap ver(e)miyor. Garanti bitene kadar 2-3 defa daha çağırırız bu gidişle Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 4 Ağustos 2020 Paylaş 4 Ağustos 2020 Yurdaer Elay yazdı: Sorun kompresörün devreye sık girmesi değil Selçuk bey.. Sorun sessizce çalışmaya başlayıp belli bir süre sonra zırıltı/uğultu arası bir sese dönüşmesi. Hani eski Türk filmlerinde klasik bir jet uçağı sesi vardır ya, hah işte tam da onun gibi. 4. defa servis geldi kontrole. Her şeyin normal olduğunu söylüyor. Ben çıkan sesin 42 desibelden yüksek mi, düşük mü, yoksa sınırda mı olduğunu merak ediyorum. Kendi ölçümlerine göre normalmiş. Dolabın 1 metre uzağına koyup öyle ölçüyorlar. Aynı derin dondurucudan yan komşuda var, hatta onların ki daha eski, sesi neredeyse hiç duyulmuyor. Servis elemanına göre her şey normal. O zaman komşunun dolabı niçin sessiz diyorum, cevap ver(e)miyor. Garanti bitene kadar 2-3 defa daha çağırırız bu gidişle İşi servis ile çözemezseniz hem merkeze mail atın hem de şikayetvar sitesine yazın. Benim kapısı vuruk gelen dolabın kapısının 1 hafta sonra yenisini getiricez diye bırakan servis 3 ay sonra dönüş bile yapmamaya başlamıştı. Siteye yazdım, 1 hafta sonra buzdolabını komple değiştirdiler. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 4 Ağustos 2020 Paylaş 4 Ağustos 2020 Erhan Doruk yazdı: İşi servis ile çözemezseniz hem merkeze mail atın hem de şikayetvar sitesine yazın. Benim kapısı vuruk gelen dolabın kapısının 1 hafta sonra yenisini getiricez diye bırakan servis 3 ay sonra dönüş bile yapmamaya başlamıştı. Siteye yazdım, 1 hafta sonra buzdolabını komple değiştirdiler. Söz dinledim ve yazdım valla. İnsanların ne şikayetleri varmış meğer, benim ki onların yanında şımarıklık gibi kaldı Kurulum yapıldıktan sonra dolabı soğutmayanlar.. kurban etlerim çürüdü diye yazmış 2-3 kişi. Dolabının bir tarafı ezik gelenler.. Servis defolu ürüne garanti uzatması yapalım diye teklifte bulunmuş. Daha neler neler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts