Erkan Işık 28 Temmuz 2018 Paylaş 28 Temmuz 2018 (düzenlendi) Transporter Aracımda uzun zamandır 3000 devir ustune cıkdıgımda duman vardı bugun ustaya gittim maf sensörünün fişini cekip denedi duman kesildi hava akışmetre normalde maxımum 650 basması gerekırken 850 basıyormus bu durumda sensör tamır olurmu yoksa 380 tl ye orjınal bosch alıp takacakmiyiz? 28 Temmuz 2018 tarihinde Alpay Sumer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Temmuz 2018 Paylaş 28 Temmuz 2018 Tamir olmaz ancak is ile kaplanmissa kontak temizleyici ile temizlemek lazim. Yorum bağlantısı
Mustafa Dilbirliği 28 Temmuz 2018 Paylaş 28 Temmuz 2018 Transporter Aracımda uzun zamandır 3000 devir ustune cıkdıgımda duman vardı bugun ustaya gittim maf sensörünün fişini cekip denedi duman kesildi hava akışmetre normalde maxımum 650 basması gerekırken 850 basıyormus bu durumda sensör tamır olurmu yoksa 380 tl ye orjınal bosch alıp takacazmı Arıza yakmadı mı? Yorum bağlantısı
Erkan Işık 28 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2018 8 dakika önce, Mustafa Dilbirliği yazdı: Arıza yakmadı mı? arıza yakmadı yakmıyor fişi cekik durumda :)) Yorum bağlantısı
Mustafa Dilbirliği 28 Temmuz 2018 Paylaş 28 Temmuz 2018 arıza yakmadı yakmıyor fişi cekik durumda )Sensörün fişini çekmenize rağmen mi arıza yakmadı Yorum bağlantısı
Erkan Işık 28 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2018 4 dakika önce, Mustafa Dilbirliği yazdı: Sensörün fişini çekmenize rağmen mi arıza yakmadı Yakmadı suanda cekık durumda bunlar 1 nesıl elektronik araclar belkı oyuzden yakmıyordur mustafa bey yarın sabah marşa basıp yureyecem dumanı bırde ilk calıstırmada gözlemleyecem bakalım ne olcak Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 28 Temmuz 2018 Paylaş 28 Temmuz 2018 Arka tarafta mutlaka hata veriyordur. Bir cihaza bağlatıp hata kayıtlarına baksanız. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Dilbirliği 28 Temmuz 2018 Paylaş 28 Temmuz 2018 Yakmadı suanda cekık durumda bunlar 1 nesıl elektronik araclar belkı oyuzden yakmıyordur mustafa bey yarın sabah marşa basıp yureyecem dumanı bırde ilk calıstırmada gözlemleyecem bakalım ne olcak Bu arada duman siyah mı? Yorum bağlantısı
Erkan Işık 29 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2018 12 saat önce, Mustafa Dilbirliği yazdı: Bu arada duman siyah mı? duman siyahdı sabah yogun bır sekılde grivesiyahımsı bırduman ılk gazlamada arkadan bırakıyordu fişi cekık sekılde sabah calıstırdım eskısı gıbı duman vs olmadı buyuk ıhtımal akısmetre enjektörlere nasıl bır komut verıyrosa heryer dumana boguyordu akışmetreyı söküp kurcalayayım nasıl olsa bozuk yenısı alacaz :)) yıne ucuz yırttık Yorum bağlantısı
Mustafa Dilbirliği 29 Temmuz 2018 Paylaş 29 Temmuz 2018 duman siyahdı sabah yogun bır sekılde grivesiyahımsı bırduman ılk gazlamada arkadan bırakıyordu fişi cekık sekılde sabah calıstırdım eskısı gıbı duman vs olmadı buyuk ıhtımal akısmetre enjektörlere nasıl bır komut verıyrosa heryer dumana boguyordu akışmetreyı söküp kurcalayayım nasıl olsa bozuk yenısı alacaz ) yıne ucuz yırttık El ve fırçayla dokunmayın. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Dilbirliği 29 Temmuz 2018 Paylaş 29 Temmuz 2018 Muhtemelen aracınızın performansı berbattı ve yakıtınız çok fazlaydı. Nasıl tahammül ettiniz bu kadar ) Yorum bağlantısı
Tahir Ak 29 Temmuz 2018 Paylaş 29 Temmuz 2018 Muhtemelen aracınızın performansı berbattı ve yakıtınız çok fazlaydı. Nasıl tahammül ettiniz bu kadar )Benim bildiğim maf sensör iptali öyle muhteşem bir çekiş ve yakıt sorunu yaratmıyor. Denemiştim kendi aracımda 2011 model araç bu arada. Ama arıza ışığı yakıyor Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Temmuz 2018 Paylaş 29 Temmuz 2018 sensor fisi cekik halde ariza isigi yakmasi lazim...Yakmiyor ise bence sistemde bir sorun olmali ki cekilip cekilmedigini bile anlamiyor... Yorum bağlantısı
Mustafa Dilbirliği 29 Temmuz 2018 Paylaş 29 Temmuz 2018 sensor fisi cekik halde ariza isigi yakmasi lazim...Yakmiyor ise bence sistemde bir sorun olmali ki cekilip cekilmedigini bile anlamiyor...Araştırdım Bunlar yakmıyormuş Benim bildiğim maf sensör iptali öyle muhteşem bir çekiş ve yakıt sorunu yaratmıyor. Denemiştim kendi aracımda 2011 model araç bu arada. Ama arıza ışığı yakıyor Maf sensörüne dair araştırma yaptığınızda kalkışta kelkinme hızlanmada cansızlık keza çekiş düşüklüğü olduğunu göreceksiniz. 1 1 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 29 Temmuz 2018 Paylaş 29 Temmuz 2018 Maf sensörüne dair araştırma yaptığınızda kalkışta kelkinme hızlanmada cansızlık keza çekiş düşüklüğü olduğunu göreceksiniz.Yok demedim tabiki var ama aşırı değildi benim araçta 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Ata 30 Temmuz 2018 Paylaş 30 Temmuz 2018 Arac tdi ise akismetre 3. Vites 3000 devirde 800 civarinda okumasi gerekir. Vag com da okudugunuzda olmasi gereken degeride blok olcumunde gorebilirsiniz. Akismetrenin fisi cekilince ecu daki degerle arac yurumeye baslar. Yakit artabilir. Isopropil alkol ile yada yagsiz kontak sprey ile temizliyebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts