Mustafa Tüfekçi 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1200 nokta kayıtlı şimdilik. Benzin ucuzlayınca gezeceğim Bu ne diyince çıkıyor haritada bı ara bişi eklemiştim çıkıyordu sanki telefonda da Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Metin Akbal yazdı: Nevşehir Kozaklı. Sanitas Termal hadi otel ismi de yazayım Akşam yemeği sabah kahvaltısı açık büfe idi. 1 gece 2 gün gittik. Şu an fiyatlar ne durumda bilmiyorum. Birde Amasya Hamamözü var Çorum a daha yakın ama Amasya ilçesi, işletme sanırım yeni devredildi. Suyu şifalı ama işletmeden memnun olmayan çok. Biz Kozaklı ya gittiğimizde Hamamözü varken burada ne işiniz var der gibi konuşmuşlardı bize şimdi baktım sandıklı otellerinden fiyatları cazip o bölgenin... Siyatik lafzı geçmesede kas hastalıkları yazmışlar bir kaç yerde. Teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Bu ne diyince çıkıyor haritada bı ara bişi eklemiştim çıkıyordu sanki telefonda da bu arayınca çıkan bir şey değilki Benim haritada yerler Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu arayınca çıkan bir şey değilki Benim haritada yerler Arayınca degol de Google mapa bişi yapınca böyle gezmelik görülesi yerler vs çıkıyordu Gibin Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Arayınca degol de Google mapa bişi yapınca böyle gezmelik görülesi yerler vs çıkıyordu Gibin O kendi gösterdikleri. Ben kendim ayrıca kaydettim Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Ekim 2023 Paylaş 13 Ekim 2023 Hee o şekil, bazı eklentiler ile böyle yerler çıkıyor , off road parkurları eklemiştim sanki eski telefonda çıkardı yaklaşınca Yorum bağlantısı
Erman Uzun 25 Ekim 2024 Paylaş 25 Ekim 2024 Hepsini gezmek mümkün olmasa da bulunsun mesajim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts