Selim Kaya 1 Ekim 2018 Paylaş 1 Ekim 2018 20 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: şimdilik bir dondurmaya fit oluyor ancak büyüdükçe değişir gibi. Büyüyünce muhtemelen anahtarı alır 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Ekim 2018 Yazar Paylaş 1 Ekim 2018 16 dakika önce, Recep Selim Kaya yazdı: Büyüyünce muhtemelen anahtarı alır ehliyetini almadan yapamaz onun için bir 10 yıl beklemesi gerekecek 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Ekim 2018 Yazar Paylaş 1 Ekim 2018 2 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Kapakları da boyasana Mehmet.. abi kapaklar çok kötü boya yetmez değişim gerekli Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 1 Ekim 2018 Paylaş 1 Ekim 2018 Modeli eski arabaları böyle itina ile bakılmış görünce çok hoşuma gidiyor. Ve sahiplerini takdir ediyorum. Bravo, araba "Bal dök, yala" olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Ekim 2018 Yazar Paylaş 3 Ekim 2018 On 01.10.2018 at 19:46, Bülent Tarakçı yazdı: Modeli eski arabaları böyle itina ile bakılmış görünce çok hoşuma gidiyor. Ve sahiplerini takdir ediyorum. Bravo, araba "Bal dök, yala" olmuş. Bülent bey teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Kasım 2018 Yazar Paylaş 3 Kasım 2018 Bu gün gene rahat duramadım Önceden jantları ve kaliperleri boyadıgımda kapakları boyamamıstım kapaklar baya kötü görünüyordu bende bu hafta vakit ayırıp boyadım sonuç aşağıda umarım beğenirsiniz araca henüz takmadım bu hafta kışlık lastiklere geçerken takarım artık Bunlar ilk hali Bunlarda boya sonrası 8 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Boya güzel olmuş ama ben olsam direkt jantı boyardım. Kapaksız daha şekil 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Boya çok güzel olmuş. Eline sağlık Mehmet 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Kasım 2018 Yazar Paylaş 3 Kasım 2018 34 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Boya güzel olmuş ama ben olsam direkt jantı boyardım. Kapaksız daha şekil Sani daha önce jantları boyadım jantlar boyalı 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 2 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Sani daha önce jantları boyadım jantlar boyalı Şöyle bekliyoruz 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Kasım 2018 Yazar Paylaş 3 Kasım 2018 2 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Şöyle bekliyoruz Çok ittalı olur ama bu güzel olmuş benim renge gidecek bir renk bulayım bakalım 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Şöyle bekliyoruz Benim araba lacivert, kışlık için sac jant alırsam aklımdaki renk [emoji16] 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Aralık 2018 Yazar Paylaş 1 Aralık 2018 Bildiğiniz üzere ön cam çatlak tı ve çatlak iyice büyüyünce artık değişmek elzem oldu ve bu gün mesaimizi ön cam değişimine harcadık bu kırık hali Olimpia marka canımız Ön cam sökülmüş hali Ve montaj sonrası 5 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Aralık 2018 Paylaş 1 Aralık 2018 Hayırlı olsun Mehmet Pırıl pırıl görüntü, miss. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Aralık 2018 Yazar Paylaş 1 Aralık 2018 Evet abi yeni cam başka imiş orjinal olmasada temiz görüntü güzel geldi gözüme Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 1 Aralık 2018 Paylaş 1 Aralık 2018 Benim 8 senelik cam değişince gözüm gönlüm açılmıştı, özellikle gece yolculuğu eziyetmiş değişince anlıyor insan.Değişim ayrı eziyet olmuştu bende, ön cam ile göğüs arasındaki lastiği unutmuşlar tekrar sökülüp takıldı cam, bu seferde yağmur ve far sensörü çalışmamisti, meğer soketini takmamişlar, 3. sefer gitmiştim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Aralık 2018 Yazar Paylaş 1 Aralık 2018 2 saat önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı: Benim 8 senelik cam değişince gözüm gönlüm açılmıştı, özellikle gece yolculuğu eziyetmiş değişince anlıyor insan. Değişim ayrı eziyet olmuştu bende, ön cam ile göğüs arasındaki lastiği unutmuşlar tekrar sökülüp takıldı cam, bu seferde yağmur ve far sensörü çalışmamisti, meğer soketini takmamişlar, 3. sefer gitmiştim. Hatırlıyorum yaşadıklarını bende sorun olmadı çünkü cam düz tek sensör falan olmadığı için şok tak yaptık sadece Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 1 Aralık 2018 Paylaş 1 Aralık 2018 Birdahakine boş araç alacağım, donanım yok dert yok [emoji16] Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Aralık 2018 Yazar Paylaş 1 Aralık 2018 17 dakika önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı: Birdahakine boş araç alacağım, donanım yok dert yok Yok yok öyle deme eksiklikler çok hissediliyor Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 1 Aralık 2018 Paylaş 1 Aralık 2018 Bir saat önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı: Birdahakine boş araç alacağım, donanım yok dert yok Virgülden sonrasına katılıyorum ama dolu araba da bir başka yahu. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Aralık 2018 Paylaş 1 Aralık 2018 Bende boş araba alip dolduruyorum [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 2 Aralık 2018 Paylaş 2 Aralık 2018 Hayirli olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Aralık 2018 Yazar Paylaş 2 Aralık 2018 49 dakika önce, Tuncay Çataloğlu yazdı: Camdan memnun musunuz? Görüşte farklılık var mı? Daha dün takıldı ve sadece sanayiden eve kadar geldim inanın hiç bir tecrübem olmadı daha biraz zaman gecireyim anlatırım buradan Yorum bağlantısı
Recommended Posts