Köksal Yılmaz 30 Kasım 2019 Paylaş 30 Kasım 2019 Holosko miktarında mu anlaşamıyoz Girme girme aklıma girme Hiç de konuşmadık aslında niye konuşmadık? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Kasım 2019 Paylaş 30 Kasım 2019 Bana gelme . Benim kar görmem şart part time da 4 tekeri bir cevirtmeden vermem.kâr gördüm vermedim kar bekliyom kar. Karı bulun bana nerde bu kar. Acele etme nisana sende kâr görürsün Köksal Yılmaz yazdı: Girme girme aklıma girme Hiç de konuşmadık aslında niye konuşmadık? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Kasım 2019 Paylaş 30 Kasım 2019 Mustafa Tüfekçi yazdı: Bana gelme . Benim kar görmem şart part time da 4 tekeri bir cevirtmeden vermem.kâr gördüm vermedim kar bekliyom kar. Karı bulun bana nerde bu kar. Acele etme nisana sende kâr görürsün 55 verilir ise kar keyfini land ile çıkarırsın sende Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Kasım 2019 Paylaş 30 Kasım 2019 Servet Aydın yazdı: 55 verilir ise kar keyfini land ile çıkarırsın sende 57 yi yanlışlıkla ağzımdan kaçırdım almasın diye birine. Tamam dedi bı an verecektim. Sonra yok dedim kar yağsın. Adam diyor bu sene kış yok uğraşma boşuna. Bı ara kare kasa alsam mı dedim verip de 57 ye 90 model anca var istediğim. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-jeep-mkg-motors-dan-jeep-cherokee-4.0-4x4-otomatik-738448026/detay Şunun gibi bişi lazım asıl bana ki kar olmasada rahat tirmanayim alttı degermi diye düşünmeden taşa maşa Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Kasım 2019 Paylaş 30 Kasım 2019 Sakın ha. Kare kasa sadece gereksiz abartı araç. Kj onun kaldığı yerden yağ gibi geçip gidiyor Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Kasım 2019 Paylaş 30 Kasım 2019 Teker yere değdiği sürece kj den şüphem yok da az daha yüksek olsa iyiydi difransiyeli vs bı yerde oturunca hırs yaptım . Ben slow motion girip çıkmak istiyorum her yere öyle bam güm hoplatarak sevmiim Kari ondan bekliyoz Kartepede eğlenecek çok güzel yerler var. Mercedesle kaldığım bı rampa vardı . Range Rover da çıkamadı sonra bı wild truck geldi şanzımana kat kut bişi yaptı yurudu gitti. Orayı arkama 3 araba bağlayıp cikacam ahtim var 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 1 Aralık 2019 Paylaş 1 Aralık 2019 Mustafa Tüfekçi yazdı: Orayı arkama 3 araba bağlayıp cikacam ahtim var Komik şey seni 😛 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Aralık 2019 Paylaş 1 Aralık 2019 İzmit Kartepe kuzu yaylasına kar düşmüş bilgin olsun4x4 vitara çekme karavan ile kampa gidenler paylaştıSaat gece onda bile yoğun 4 çeker trafiği vardı yarın yokmuscasina kara gidiyorlar 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Aralık 2019 Paylaş 1 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: 4x4 araçların günü bugün. Normal Sezon açıldı inşallah. Kızak alacam Erşan Kuneri gibi ama karda kayacam Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Aralık 2019 Yazar Paylaş 2 Aralık 2019 hadi gözün aydın sonunda kavuştun kar'a Mustafa Tüfekçi yazdı: Sezon açıldı inşallah. Kızak alacam Erşan Kuneri gibi ama karda kayacam Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Aralık 2019 Paylaş 2 Aralık 2019 Aynı hareketleri senden de bekliyoruz Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Aralık 2019 Yazar Paylaş 2 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: Aynı hareketleri senden de bekliyoruz inşallah abi o günlerde gelecek ama şimdilik ufak bir sorunumuz var "araba yok" Yorum bağlantısı
Recommended Posts