Osman Uslu 2 Aralık 2018 Paylaş 2 Aralık 2018 Hayırlı olsun iyi günlerde, kazasız belasız kullanın. En sevdiğim Civic kasası bu. GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Aralık 2018 Paylaş 2 Aralık 2018 Güzel cam Mehmet. Güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Aralık 2018 Paylaş 2 Aralık 2018 (düzenlendi) Cam hayırlı olsun bende olimpia taktırdım libeertye camda buhu çok oluyor . Kalorifer cama vurmasına ragmen hemde ne alakadır çözemedim neyden olur bu iş ? cam bozuk diye bir olay varmı ? yoksa montajdan bi hata flan olurmu varmı böyle şeyler . Buhu çözüsü sürdüm durum iiy giibi şimdilik ama bi gıcıklandım 2 Aralık 2018 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Aralık 2018 Yazar Paylaş 2 Aralık 2018 8 dakika önce, Ali Gök yazdı: Cam hayırlı olsun bende olimpia taktırdım libeertye camda buhu çok oluyor . Kalorifer cama vurmasına ragmen hemde ne alakadır çözemedim neyden olur bu iş ? cam bozuk diye bir olay varmı ? yoksa montajdan bi hata flan olurmu varmı böyle şeyler . Buhu çözüsü sürdüm durum iiy giibi şimdilik ama bi Ali eski camın silikonları bozukmuydu hava fazla aldığı icin buğu yapmıyor olabilir bunda yeni montajda iyı silikon sıktılarsa iç dış hava sirkülasyonu daha az olacağı için içeride ki ve dışarıdaki hava ısı farkından dolayı fazla buğu yapıyor olabilir mi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Aralık 2018 Paylaş 2 Aralık 2018 17 dakika önce, Ali Gök yazdı: Cam hayırlı olsun bende olimpia taktırdım libeertye camda buhu çok oluyor . Kalorifer cama vurmasına ragmen hemde ne alakadır çözemedim neyden olur bu iş ? cam bozuk diye bir olay varmı ? yoksa montajdan bi hata flan olurmu varmı böyle şeyler . Buhu çözüsü sürdüm durum iiy giibi şimdilik ama bi gıcıklandım Araç bi yerden su alıyor olmasın içeri? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 2 Aralık 2018 Paylaş 2 Aralık 2018 Geçmiş olsun cam güzel olmuş. Yazın kaportacıya gittim kapıları ayarlatmak için rüzgar sesi geliyordu. Ön cam değişti mi diye sordu. Niye dedim yan sanayi camlarda ses sorunu oluyor, ön cama içeri ses alıyor dedi. İlginç geldi. Doğru mudur bilmem. Parçacıdan silecek aldım. Silecek hatalıymış atlama yaptı. Cam değişti mi diye sordu. Niye dedim yan sanayi camlarda özellikle Olimpia’da silecek atlaması problemi oluyor dedi. 😊 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Aralık 2018 Paylaş 2 Aralık 2018 7 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Araç bi yerden su alıyor olmasın içeri? Nereyi kontrol etmeliyim özellikle? Bildiğim bi su alma vs yok ama kontrol edeyim yine 16 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Ali eski camın silikonları bozukmuydu hava fazla aldığı icin buğu yapmıyor olabilir bunda yeni montajda iyı silikon sıktılarsa iç dış hava sirkülasyonu daha az olacağı için içeride ki ve dışarıdaki hava ısı farkından dolayı fazla buğu yapıyor olabilir mi Abi valla bilmiyorum ki . Orjinal camıydı 15 senedir üzerindekiydi o çıktı bu takıldı . İyi bir temizledim hafta sonu camı içerden bide buhu önleyici aldım uyguladım fayda etti biraz ama çok yol yapmadım takip edecem yine ama kalorifer camdaymen dağılmayan buğu çok saçma geldi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Aralık 2018 Paylaş 2 Aralık 2018 (düzenlendi) 3 dakika önce, Ali Gök yazdı: Nereyi kontrol etmeliyim özellikle? Bildiğim bi su alma vs yok ama kontrol edeyim yine Paspas altlarını, bagaj halıları vs. şöyle bir elini gezdir. Bagajda ıslak bez olduğu zaman bile hemen buğu yapıyor. Kedi kumu al 😁 2 Aralık 2018 tarihinde Selçuk Bakış tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Aralık 2018 Paylaş 2 Aralık 2018 1 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Paspas altlarını, bagaj halıları vs. şöyle bir elini gezdir. Bagajda ıslak bez olduğu zaman bile hemen buğu yapıyor. Kedi kumu al 😁 Bi kontrol edeyim heryerini kedi kumumu ? Ne işe yarayacakki şaka mı essahmı Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Aralık 2018 Paylaş 2 Aralık 2018 Şimdi, Ali Gök yazdı: Bi kontrol edeyim heryerini kedi kumumu ? Ne işe yarayacakki şaka mı essahmı Nemi alıyor ya, etkisi oluyor buğu yapmıyor. Ama sebebi bulursan gerek kalmaz, o sebebi bulamazsan aklında bulunsun diye. Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Aralık 2018 Paylaş 2 Aralık 2018 3 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Nemi alıyor ya, etkisi oluyor buğu yapmıyor. Ama sebebi bulursan gerek kalmaz, o sebebi bulamazsan aklında bulunsun diye. Kumu bez torbaya koyup arabaya mı koyacaz inceledim geldim bi ıslaklıkta bulamadım yav . Gündüz gözü bi daha inceleyim yarın 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Aralık 2018 Paylaş 2 Aralık 2018 1 dakika önce, Ali Gök yazdı: Kumu bez torbaya koyup arabaya mı koyacaz inceledim geldim bi ıslaklıkta bulamadım yav . Gündüz gözü bi daha inceleyim yarın Aynen, bu arada belirteyim ben hiç yapmadım. 😊 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Aralık 2018 Paylaş 2 Aralık 2018 Cam ses yapmaz. Camı yapıştıran slikon ses yapar. Daha doğrusu slikonun işçiliğidir ses yapan Cam buğu yapmaz yaa Hava nemlendi ve muhtemelen başka bir nem sorunun var. Bu gibi durumlarda, sorun geçici ise, uzun süre klima ile iç sirkulasyon konumunda çalıştırıp iç nemi kurutmak işe yarar. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Mart 2019 Yazar Paylaş 9 Mart 2019 Bu gün muayeneye girdik ama geçemedik Sebep plakalar uygun değil miş solukmuş 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Mart 2019 Paylaş 9 Mart 2019 36 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Bu gün muayeneye girdik ama geçemedik Sebep plakalar uygun değil miş solukmuş Gayrettepe yolları gözüktü yani? Önce mecidiyeköy trafik, oradan gayrettepe asayiş sanırım. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Mart 2019 Yazar Paylaş 9 Mart 2019 1 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Gayrettepe yolları gözüktü yani? Önce mecidiyeköy trafik, oradan gayrettepe asayiş sanırım. Yok canım Pendik Şoförler cemiyeti basıyor muayene kağıdı ve eski plakaları götürüp yenisini alacağım okadar 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mart 2019 Paylaş 9 Mart 2019 soluk?rakamlar mı solmuş? boyasan? palka kalemi var 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 9 Mart 2019 Paylaş 9 Mart 2019 Plakaların siyahlarını boyayla tazeleyip üstüne sprey vernik atınca geçer mi acaba Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Mart 2019 Paylaş 9 Mart 2019 Soluk olduğu içinse, boya siyahları. ben fokuzunkileri boyamıştım, Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Mart 2019 Yazar Paylaş 9 Mart 2019 7 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: soluk?rakamlar mı solmuş? boyasan? palka kalemi var Evet abi rakamlarda solma var kalem ne kadar abi plaka daha ucuzdur belki Bir saat önce, Önder Özcan yazdı: Soluk olduğu içinse, boya siyahları. ben fokuzunkileri boyamıştım, Hem öndekinde vida var o yüzden değişeceğim Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 10 Mart 2019 Paylaş 10 Mart 2019 Yok canım Pendik Şoförler cemiyeti basıyor muayene kağıdı ve eski plakaları götürüp yenisini alacağım okadar Pendik te yaptırma abi rakam lari çok kotu [emoji23] Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Mart 2019 Yazar Paylaş 10 Mart 2019 6 saat önce, Uğur Çınar yazdı: Pendik te yaptırma abi rakam lari çok kotu Ne olacak canım ya plaka plaka dir Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 10 Mart 2019 Paylaş 10 Mart 2019 Ne olacak canım ya plaka plaka dir Abi biri büyük biri küçük biri kalin ince gibi düşün [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Mart 2019 Yazar Paylaş 10 Mart 2019 Ben görmem Uğur mobese başındaki arkadaşlar düşünsün banane😊 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Mart 2019 Yazar Paylaş 12 Mart 2019 plakalar yenilendi akşama muayene tekrarı randevusu alındı [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts