Mehmet Kazancıoğlu 11 Temmuz 2018 Paylaş 11 Temmuz 2018 Bir yılı aşkın bir süredir araçsız durmak beni baya yordu. Bunun üzerine onu mu alsak bunu mu alsak diye çok uğraştım. Beğendiğim araçlara param yetmedi paramın yettiği araçları ben beğenemedim. Cağlar Abinin mondiyi çok istedim onuda alamadık. Nasip düne imiş tanıdıktan dost işi güzel bir araç aldım, araç için düşündüğüm bütçenin çok üstüne çıkarak. Allahım ödeme kolaylığı verecek inşallah. Gelelim aracın özelliklerine 2002 model Honda Civic Otomatik 70.000 km de Değişen boya varmı bilmiyorum (umurumda da değil açıkçası). Tramerde 5 adet kaza gözüküyor. toplamada 12 bin civarı bir hasar kaydı var parça parça araçta bazı yapılacak işler var lastikler kar lastiği yenisi alınacak ön cam çatlak değişecek fren balataları değişecek bakımı bir yıl önce yapılmış iyi bir bakım yapılacak. Gelsin resimler 20 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 11 Temmuz 2018 Paylaş 11 Temmuz 2018 Hayırlı olsun, benzinli değil mi? 1 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 11 Temmuz 2018 Paylaş 11 Temmuz 2018 Hayırlı olsun. Km de gayet iyi yaşına göre. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2018 3 dakika önce, Cihat Küçükay yazdı: Hayırlı olsun, benzinli değil mi? teşekkür ederim. evet benzinli hiç lpg takılmamış şimdilik 2 dakika önce, Aydın Sert yazdı: Hayırlı olsun teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Ömer Çayırtepe 11 Temmuz 2018 Paylaş 11 Temmuz 2018 Hayırlı olsun, bu kasayı ve bu rengi çok beğeniyorum. Kazasız belasız 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2018 2 dakika önce, Serkan Maden yazdı: Hayırlı olsun. Km de gayet iyi yaşına göre. teşekkür ederim. beni cezbeden ve bu kadar borcun altına sokan yegane sebep o km zaten 1 dakika önce, Ömer Çayırtepe yazdı: Hayırlı olsun, bu kasayı ve bu rengi çok beğeniyorum. Kazasız belasız teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Temmuz 2018 Paylaş 11 Temmuz 2018 Hayırlı olsun abi, güle güle kullan, düşük km otomatik honda hem de benzinli, vuuuuuu 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Temmuz 2018 Paylaş 11 Temmuz 2018 Hayırlı olsun. Ne kadara mal oldu peki? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2018 2 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun abi, güle güle kullan, düşük km otomatik honda hem de benzinli, vuuuuuu Saol Köksal teşekkür ederim. burada bir kinaye mi var Yorum bağlantısı
Selim Kaya 11 Temmuz 2018 Paylaş 11 Temmuz 2018 Maşallah. Güzel görünüyor. Japon candır 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2018 2 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun. Ne kadara mal oldu peki? dost işi tanıdıktan piyasanın biraz altında oldu Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Temmuz 2018 Paylaş 11 Temmuz 2018 2 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Saol Köksal teşekkür ederim. burada bir kinaye mi var Çok pahalı olmalı abi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2018 3 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Çok pahalı olmalı abi evet çok pahalı ama dost işi biraz düşürdük fiyatı 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Temmuz 2018 Paylaş 11 Temmuz 2018 evet çok pahalı ama dost işi biraz düşürdük fiyatıAyak nasıl oldu abi? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2018 6 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: 10 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: evet çok pahalı ama dost işi biraz düşürdük fiyatı Ayak nasıl oldu abi? aynı alçıda yarın kontrolüm var gideceğim bakalım ne diyecek senin ayak nasıl oldu Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Temmuz 2018 Paylaş 11 Temmuz 2018 aynı alçıda yarın kontrolüm var gideceğim bakalım ne diyecek senin ayak nasıl olduBen hafif yürümeye başladım değneği bıraktım pazartesi iş başı kısmetse abi Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Temmuz 2018 Paylaş 11 Temmuz 2018 hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın döşemeler orjinal derimi bu arada ikinizede geçmiş olsun tekrardan 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2018 5 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: 8 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: aynı alçıda yarın kontrolüm var gideceğim bakalım ne diyecek senin ayak nasıl oldu Ben hafif yürümeye başladım değneği bıraktım pazartesi iş başı kısmetse abi aman dikkat et. değneksiz günler 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Temmuz 2018 Paylaş 11 Temmuz 2018 Güzel makina. İ-vitec dimi motor?Öyle ise lpg takılmadan önce mutlaka konuşalım. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Temmuz 2018 Paylaş 11 Temmuz 2018 Mehmet hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. Kazasız belasız inşallah. Sis farı göremedim ama, yanlış açıdan mı bakıyorum acaba 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2018 1 dakika önce, Ali Gök yazdı: hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın döşemeler orjinal derimi bu arada ikinizede geçmiş olsun tekrardan teşekkürler hem hayırlı olsun dilekleriniz hemde geçmiş olsun dilekleriniz için döşemelerin orijinal deri diye biliyorum aldığım kişide o şekilde biliyor. eğer ilk sahibi kendi yaptırmadı ise ancak araç üzerinde baya orijinal duruyor sonradan yapma gibi değil. ayrıca bir kaç tane ilan inceledim malum sitede onlarda aynı tip deri döşeme var Yorum bağlantısı
Recommended Posts