Cemal Demirezen 8 Temmuz 2018 Paylaş 8 Temmuz 2018 Geçen gün motorun sağını solunu temizlerken farkettim otomatik şanzımanın üzerinde bir havalandırma hortumu varmışta kopmuş kaybolmuş gibi yada sibop kapağı gibi bir şey varmışta parçalanmış gibi, bilgisi olanlardan veya otomatik vites mondeo mk2 olan üyelerimizden bir zahmet okla ile gösterip sarı halka içerisinde olan yeri arabalarında bakıp ne var diye yazabilir veya fotoğrafını ekleyebilir mi? Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 8 Temmuz 2018 Paylaş 8 Temmuz 2018 Şanzıman havalandırması galiba.benim araçta da var ama ne işe yarıyor anlamış değilim.benimki farklı tabi. Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 9 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2018 Böyle açık mı durmalı yoksa kapalı mı olmalı anlamadım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Temmuz 2018 Paylaş 9 Temmuz 2018 Oradan bir şey koptuğu belli duruyor.. TIS yok mu sende.. bak bakalım. teknik resim vardır onda.. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadır 9 Temmuz 2018 Paylaş 9 Temmuz 2018 Dibinde kelepçe var. Bir hortum bağlıymışta kopmuş gibi sanki. Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 9 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2018 Mehmet Ozyurek yazdı: Oradan bir şey koptuğu belli duruyor.. TIS yok mu sende.. bak bakalım. teknik resim vardır onda.. Genişlet Yok Mehmet abi, 2 gündür araştırıyorum ne olduğuna dair bişey bulamadım. Otomatik mk2 si olan üyelerden bakan olursa diye bekliyorum Tayfun Yaman yazdı: Dibinde kelepçe var. Bir hortum bağlıymışta kopmuş gibi sanki. Genişlet Kelepçe mi yoksa bir fonksiyonu olan sibop kapağı gibi birşey mi anlamadım. Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi 9 Temmuz 2018 Paylaş 9 Temmuz 2018 Bildiğim kadarıyla şanzıman havalandırma hortumu boşta durur aşağı dogru salık olması lazım zamanla kopmuştur 1 Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 10 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2018 Mehmet Çelebi yazdı: Bildiğim kadarıyla şanzıman havalandırma hortumu boşta durur aşağı dogru salık olması lazım zamanla kopmuştur Genişlet Herhangi bir yere vs bağlı değildir yani. Dün hava filtresinin kutusunu söktüm oraya girişi var mıdır diye yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi 10 Temmuz 2018 Paylaş 10 Temmuz 2018 Cemal Demirezen yazdı: Herhangi bir yere vs bağlı değildir yani. Dün hava filtresinin kutusunu söktüm oraya girişi var mıdır diye yok. Genişlet Bağlı değildir şanjımandaki basıncı yağ buharını atar ufak bi hortum bağla boşlukta kalsın etraf yağ olmasın Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 10 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2018 Tertemiz motorumun bir orasının yağ olması tesadüf değil demek ki teşekkürler. Yorum bağlantısı
Koray Demir 11 Temmuz 2018 Paylaş 11 Temmuz 2018 Mehmet Göktürk yazdı: Ki birleşik..., Genişlet Hocam selamlar tatilde misiniz gözükmüyordunuz? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 11 Temmuz 2018 Paylaş 11 Temmuz 2018 Mehmet Göktürk yazdı: Ki birleşik..., Genişlet Ayrı olmasın hocam. Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 12 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2018 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Ki birleşik..., Genişlet Öğrenmeye açığız hocam lakin ayrı yazılıyor olmasın. 12 Temmuz 2018 tarihinde Cemal Demirezen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 13 Temmuz 2018 Paylaş 13 Temmuz 2018 Oranin ne oldugu hakkinda halen bir bilgisi olan yok mu ? Mk2 si olan forumdaslarimizi bekliyoruz ilgilenmeleri icin varsa bildikleriniz etiketleyiniz lutfen Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 16 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2018 Oranın ne olduğu önemli değil, önemli olan ''ki'' nin nasıl yazıldığı... 4 Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 16 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2018 Mehmet Ozyurek yazdı: ki'yi ben de merak ettim Genişlet Ayrı yazılır Mehmet abi benim yazdığım doğru. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 16 Temmuz 2018 Paylaş 16 Temmuz 2018 Mehmet Ozyurek yazdı: ki'yi ben de merak ettim Genişlet Emmi, -ki'ye -ler ekini getir. Oluyorsa bitişik, olmuyorsa ayrı yazılır. Bizimkiler gelmiş. Oysa ki. 1 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 16 Temmuz 2018 Paylaş 16 Temmuz 2018 Şanzıman havalandırma hortumu var orada. 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 16 Temmuz 2018 Paylaş 16 Temmuz 2018 Ben bu hortumu boşta görsem, nereden çıkmış diye düşünür dururdum. Bu ne böyle 1 Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 16 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2018 Teşekkürler Münir bey, çevresindeki yağ tabakasının sebebi bu hortumun olmayışı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 16 Temmuz 2018 Paylaş 16 Temmuz 2018 Mehmet Pınar yazdı: Ben bu hortumu boşta görsem, nereden çıkmış diye düşünür dururdum. Bu ne böyleMK3de de var aynı hortum. Sağ tarafta hava filtresinin Kazanının altında şanzuman çubuğunun orda. Cemal Demirezen yazdı: Teşekkürler Münir bey, çevresindeki yağ tabakasının sebebi bu hortumun olmayışı.Olsada yağ oluyor berbat durumda o hortum neden açık ben onu çözemedim. Bir yerden tahliye edilmesi gerekiyor sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 16 Temmuz 2018 Paylaş 16 Temmuz 2018 Mehmet Kaya yazdı: Olsada yağ oluyor berbat durumda o hortum neden açık ben onu çözemedim. Bir yerden tahliye edilmesi gerekiyor sanırım. Sağ taraf derken şöför tarafından bahsetmiştim. Yorum bağlantısı
Ozan Akkaya 29 Temmuz 2018 Paylaş 29 Temmuz 2018 Motorun fotoğrafı 2000 yılında mı çekildi? Ne kadar temiz. Bu arada yazım doğru, ki ayrı yazılır. http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&kelime=demek ki (veya demek oluyor ki)&cesit=10&guid=TDK.GTS.57a2b7e16cdb44.08148534 Yorum bağlantısı
Recommended Posts