BurakAltmışoğlu 23 Haziran 2018 Paylaş 23 Haziran 2018 (düzenlendi) Merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi Ford Mondeo MK1 (96 model) GHiA, 2.0 motor ve otomatik olan modelini nasıl bilirsiniz? Aracı kullanan yada bilen varsa yorumlarını bekliyorum. * Alınır mı? * Parçası bulunur mu? * Kronik sorunu var mı? * 2.0 motor olduğu için aşırı yakıt tüketimi var mı? (LPG'li) Şimdiden çok teşekkürler. 23 Haziran 2018 tarihinde BurakAltmışoğlu tarafından düzenlendi Eksik bilgi düzenlemesi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Haziran 2018 Paylaş 23 Haziran 2018 bunca yıl başından geçenler önemli Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 23 Haziran 2018 Paylaş 23 Haziran 2018 Bütçeniz nedir? Mk2 daha mantıklı olabilir. Yorum bağlantısı
BurakAltmışoğlu 23 Haziran 2018 Yazar Paylaş 23 Haziran 2018 Çağlar Bayur yazdı: bunca yıl başından geçenler önemli Genişlet Evet tabi aracın durumuda önemli, net bir araba yok aklımda genel olarak soruyorum. ☺️ Münir Nurettin Taşova yazdı: Bütçeniz nedir? Mk2 daha mantıklı olabilir. Genişlet Vallaha 17 binTLye kadar diyebiliriz. MK2lerede baktım ama düşük KMli otomatik bulamadım desem yeridir. ☺️ (Birazda renkler pek içime sinmedi.) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Haziran 2018 Paylaş 24 Haziran 2018 mk1 i daha çok severim 2 ye göre, tasarımda daha keskin hatlar hoşuma gidiyor. Dİğer yandan üretildiği yıl emisyonları olarak gaz pedalına daha iyi tepki verir. Abs şart cc olmasa da olur, antipatinaj özeliği gereksiz. Ne kadar az kurcalanmışsa o kadar tercih sebebim olur. Şu anda biri 90 binde diğeri sıfır motorlu 2 adet var otoparkta. arabaya biince bana tebesüüm ettiren bir keyfi alabiliyorum bunlarda. arka stobu biraz beklenebilir lazım olursa, geri kalan parçalar çıkma orjinal olsun yansanayi olsun sıkıntısızdır. rölantisi düzgün olacak, ilk gazda tepkisi anında olacak, dönüşlerde aksı ses yapmayacak ilk bakacağınız kriterler. z rot ları fren balatasından daha sık bozulabilir ucuz zaten. yaş itibarı ile soğutma boruları sağlıkları kontorl edilcek zetec motoru yağsız gider (nerdeyse) susuz asla derim hep. motor dökük üst kapak aluminyum (zamane rahatsızlığı) o yüzden hararet yaparsa üst kapak yamulur. 2 defadan fazla da taşlanmaz. yurt dışında yapılan atmosferik modifiye ile 190ps şehirçi 220ps pist kullanımına dayanan bir mekaniği vardır. 6 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 24 Haziran 2018 Paylaş 24 Haziran 2018 BurakAltmışoğlu yazdı: Evet tabi aracın durumuda önemli, net bir araba yok aklımda genel olarak soruyorum. ☺️ Vallaha 17 binTLye kadar diyebiliriz. MK2lerede baktım ama düşük KMli otomatik bulamadım desem yeridir. ☺️ (Birazda renkler pek içime sinmedi.) Genişlet Bu bütçeye temiz mk2 zor biraz. @Çağlar Bayur bir ara mk1 satiyordu. Hala satiyorsa bulunmaz fırsat olur. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Haziran 2018 Paylaş 24 Haziran 2018 Münir Nurettin Taşova yazdı: Hala satiyorsa bulunmaz fırsat olur. Genişlet arabayı bulsam alıcısı şu an hazır, o beni ben arabayı bekliyorum diyelim 2 1 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 24 Haziran 2018 Paylaş 24 Haziran 2018 Gizemli konuşuyorsun abi, araba nerde? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Haziran 2018 Paylaş 24 Haziran 2018 (düzenlendi) Münir Nurettin Taşova yazdı: araba nerde Genişlet otoparka sığmadı bi yerlere bırakmıştım onu arıyorum 24 Haziran 2018 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Haziran 2018 Paylaş 24 Haziran 2018 Çağlar Bayur yazdı: arabayı bulsam alıcısı şu an hazır, o beni ben arabayı bekliyorum diyelim Genişlet Münir Nurettin Taşova yazdı: Gizemli konuşuyorsun abi, araba nerde? Genişlet Hişt müşteri burada arabam nerede Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Haziran 2018 Paylaş 24 Haziran 2018 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hişt müşteri burada arabam nerede Genişlet müşteri kolay da araba nerde? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Haziran 2018 Paylaş 24 Haziran 2018 Çağlar Bayur yazdı: müşteri kolay da araba nerde?Araba nerede gene kayıp olmaya başladı Bu otopark kimin galiba son olarak bu otoparkta görünmüş diyorlar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Haziran 2018 Paylaş 24 Haziran 2018 ohooo eski bu foto değişti o yer 1 Yorum bağlantısı
BurakAltmışoğlu 25 Haziran 2018 Yazar Paylaş 25 Haziran 2018 Çağlar Bayur yazdı: mk1 i daha çok severim 2 ye göre, tasarımda daha keskin hatlar hoşuma gidiyor. Dİğer yandan üretildiği yıl emisyonları olarak gaz pedalına daha iyi tepki verir. Abs şart cc olmasa da olur, antipatinaj özeliği gereksiz. Ne kadar az kurcalanmışsa o kadar tercih sebebim olur. Şu anda biri 90 binde diğeri sıfır motorlu 2 adet var otoparkta. arabaya biince bana tebesüüm ettiren bir keyfi alabiliyorum bunlarda. arka stobu biraz beklenebilir lazım olursa, geri kalan parçalar çıkma orjinal olsun yansanayi olsun sıkıntısızdır. rölantisi düzgün olacak, ilk gazda tepkisi anında olacak, dönüşlerde aksı ses yapmayacak ilk bakacağınız kriterler. z rot ları fren balatasından daha sık bozulabilir ucuz zaten. yaş itibarı ile soğutma boruları sağlıkları kontorl edilcek zetec motoru yağsız gider (nerdeyse) susuz asla derim hep. motor dökük üst kapak aluminyum (zamane rahatsızlığı) o yüzden hararet yaparsa üst kapak yamulur. 2 defadan fazla da taşlanmaz. yurt dışında yapılan atmosferik modifiye ile 190ps şehirçi 220ps pist kullanımına dayanan bir mekaniği vardır. Genişlet Vallaha ne yalan söyleyeyim, benimde MK1'ler daha çok hoşuma gidiyor. Bilgileriniz ve yorumunuz için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Haziran 2018 Paylaş 27 Haziran 2018 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Araba nerede gene kayıp olmaya başladı Bu otopark kimin galiba son olarak bu otoparkta görünmüş diyorlar Genişlet Araba kayıp.. bu foto fotoşop gibi duruyor.. Mk1 ve 2 de artık bakılacak en önemli yerler arasında tesisat da olmalı.. Tesisat, kablolar soketler kurcalanmış mı, çatlamış mı. onarılmış mı bakılmalı.. Soğuk marş yapılmalı, marş düzgün mü.. rölanti düzgün mü bakılmalı.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Haziran 2018 Paylaş 27 Haziran 2018 Mehmet Ozyurek yazdı: Araba kayıp.. bu foto fotoşop gibi duruyor.. Genişlet yok abi şop falan yok ama arabada ortada yok bana ilk gösterilen resim bu bende saf saf bekliyorum aynı otoparkta duracak diye Yorum bağlantısı
Recommended Posts