Ali Darbaz 15 Haziran 2018 Paylaş 15 Haziran 2018 Merhaba. Videodaki şanzıman takozunda bir sıkıntı görüyormusunuz... Saygılarımla... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Haziran 2018 Paylaş 15 Haziran 2018 rölantide çalışırken gövdede vibrasyon var mı? varsa levye ile kanırtılınca vibrasyon kesiliyor mu? ileri geri zorlanırken ses duyulumuyor ancak gövdeye vuran kütleme var mı? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Haziran 2018 Yazar Paylaş 15 Haziran 2018 Çağlar Bayur yazdı: rölantide çalışırken gövdede vibrasyon var mı? varsa levye ile kanırtılınca vibrasyon kesiliyor mu? ileri geri zorlanırken ses duyulumuyor ancak gövdeye vuran kütleme var mı? Genişlet Abi iler geri her ilk harakette kütleme ve motor frende kütleme duyorum. Ben sebebini arıyorum takozdan şüpheliyim.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Haziran 2018 Paylaş 15 Haziran 2018 kesin teşhis: liftte motoru kütletirken alttan levye ile yoklanacak. 15 saniyede tam teşhis olacak. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 15 Haziran 2018 Paylaş 15 Haziran 2018 Çağlar Bayur yazdı: kesin teşhis: liftte motoru kütletirken alttan levye ile yoklanacak. 15 saniyede tam teşhis olacak. Genişlet Hazır konu açılmışken, otomatik vites aracım d konumunda frene basılı şekilde ışıkta beklerken klima açık olduğunda direksiyonda çok fazla titreme oluyor masaj aleti gibi titriyor araba hareket ederken titreme yok durunca titriyor sebebi ne olabilir Araba: daihatsu yrv turbo Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Haziran 2018 Paylaş 15 Haziran 2018 Ebrar Tüfek yazdı: Hazır konu açılmışken, otomatik vites aracım d konumunda frene basılı şekilde ışıkta beklerken klima açık olduğunda direksiyonda çok fazla titreme oluyor masaj aleti gibi titriyor araba hareket ederken titreme yok durunca titriyor sebebi ne olabilir Araba: daihatsu yrv turbo Genişlet önce rölanti düşük mü ona bakmalı . rölanti olması gerken yerde ise kulaklardır titreşimi sönümleyecek olan. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Haziran 2018 Paylaş 16 Haziran 2018 Ebrar Tüfek yazdı: Araba: daihatsu yrv turboElektrikli mi direksiyon Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 16 Haziran 2018 Paylaş 16 Haziran 2018 Çağlar Bayur yazdı: önce rölanti düşük mü ona bakmalı . rölanti olması gerken yerde ise kulaklardır titreşimi sönümleyecek olan. Genişlet Rölanti 0.6 devirde kulaklar yeni değişti acaba d pozisyonunda kavramada gitmeye çalışırken devir düşürüyor olabilirmi ama o tarz bi sallanma değil öyle olsa bütün araba sallanmazmıydı ? Mehmet Ozyurek yazdı: Elektrikli mi direksiyon Genişlet 2002 model klasik hidrolik direksiyon Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Haziran 2018 Paylaş 16 Haziran 2018 Ebrar Tüfek yazdı: Rölanti 0.6 devirde Genişlet her marka tasarımda kendi rölanri devrini belirler ona bakmalı Yorum bağlantısı
Eray Çalışkan 17 Haziran 2018 Paylaş 17 Haziran 2018 Çağlar Bayur yazdı: rölantide çalışırken gövdede vibrasyon var mı? varsa levye ile kanırtılınca vibrasyon kesiliyor mu? ileri geri zorlanırken ses duyulumuyor ancak gövdeye vuran kütleme var mı? Genişlet Rölantide gövdedeki vibrasyon şanzıman alt takozundan kaynaklanabilir mi? Veya motor takozundan? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Haziran 2018 Paylaş 17 Haziran 2018 Eray Çalışkan yazdı: Rölantide gövdedeki vibrasyon şanzıman alt takozundan kaynaklanabilir mi? Veya motor takozundan? Genişlet mümkün. hareketli ise volant ta olabilir. ihtimaller listesi olarak Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Haziran 2018 Yazar Paylaş 18 Haziran 2018 Arkadaşlar sesi kaydetmeyi başardım. Lütfen bi dinleyin. Dur kalk trafikte kafayı yedirtti... https://youtu.be/qTyjhNtHppA Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Haziran 2019 Yazar Paylaş 30 Haziran 2019 Bu sorun nasıl çözüldü yazmadığımı farkettim. Debriyaj değiştirilince sorun çözüldü. Debriyajın yıpranması ile ilgili bir durummuş. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2019 Alpay Sumer yazdı: Debriyaj yipranmasi derken? Genişlet Servis debriyajı değiştirdik düzeldi dedi. Gerçektende düzeldi. Biliyorsun servisde işlem yapılırken seni içeri almıyor. Bekleme salonunda beklediğimden işin detayını göremedim. detayda paylaşmadılar. Israrlar sorduğumda ise debriyajdan kaynaklı olduğunu söylediler. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Temmuz 2019 Paylaş 1 Temmuz 2019 Ali Darbaz yazdı: Servis debriyajı değiştirdik düzeldi dedi. Gerçektende düzeldi. Biliyorsun servisde işlem yapılırken seni içeri almıyor. Bekleme salonunda beklediğimden işin detayını göremedim. detayda paylaşmadılar. Israrlar sorduğumda ise debriyajdan kaynaklı olduğunu söylediler. Genişlet Pedalmi? Baski mi? Sensor mu? Bilgisi burada da bulunsun diye sormustum.Ama herkosulda bilgilendirme yapmalari gerekiyordu.m Neyse saglik olsun. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts