Tamer Topaç 26 Temmuz 2018 Paylaş 26 Temmuz 2018 (düzenlendi) 12 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: Bunlar resmen kırmış. Dört lastik, yükseltmeyle birlikte o dingil mesafesiyle girip çıkamayacağı yer yok. Geçenlerde Maslak' ta kullandım, yahu ne keyifli birşeymiş. 15 saat önce, Ali Gök yazdı: 10 dk sonra geliriz yahu 😂 İşte ben de, yürüyerek 10 dk. sonra gelirim. 14 saat önce, Servet Aydın yazdı: Alın alın Viraj? Dümdüz gidiyoruz ne virajı He virajı dönmeyip dümdüz yani. ''S'' nin başı da sonu da aynı. 26 Temmuz 2018 tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Temmuz 2018 Paylaş 26 Temmuz 2018 16 saat önce, Servet Aydın yazdı: Jeep candır Yapma, olan var olmayan var, heves eden var, alamayan var... Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2018 3 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Yapma, olan var olmayan var, heves eden var, alamayan var... Reno iyidir, boşver. Ali satıp Jeep aldı pişman. Fuluansı özlüyor. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Temmuz 2018 Paylaş 26 Temmuz 2018 Şimdi, Sami Demirpaz yazdı: Reno iyidir, boşver. Ali satıp Jeep aldı pişman. Fuluansı özlüyor. Diyorum arada değişelim, pas vermiyor Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2018 1 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Diyorum arada değişelim, pas vermiyor edc istiyor oyüzden Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Temmuz 2018 Paylaş 26 Temmuz 2018 4 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Diyorum arada değişelim, pas vermiyor abim demen yeter herdaim değişiriz. yalnız fluanceyi 1 hafta alırsam 10 bin km çevirir verirrim peşinen kabul et 6 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Reno iyidir, boşver. Ali satıp Jeep aldı pişman. Fuluansı özlüyor. fluance arabanın kralıydı kralı 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Temmuz 2018 Paylaş 26 Temmuz 2018 1 dakika önce, Ali Gök yazdı: abim demen yeter herdaim değişiriz. yalnız fluanceyi 1 hafta alırsam 10 bin km çevirir verirrim peşinen kabul et fluance arabanın kralıydı kralı Eksik olma canım kardeşim foruma girmesem sıkıntı yok da girince can çekiyor Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Temmuz 2018 Paylaş 26 Temmuz 2018 6 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Eksik olma canım kardeşim foruma girmesem sıkıntı yok da girince can çekiyor çok da abartacak bişe yok be abi laf hepsi bizdeki @Sami Demirpaz neyse bugünüde sayma 1 gün kaldı cumartesiye 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Temmuz 2018 Paylaş 26 Temmuz 2018 Yapma, olan var olmayan var, heves eden var, alamayan var...Cimrilik yapma sende Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Temmuz 2018 Paylaş 26 Temmuz 2018 Cimrilik yapma sende İşimi ve işimin meyvelerini seviyorum napiyim Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2018 5 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: İşimi ve işimin meyvelerini seviyorum napiyim En sevdiğin meyve nedir ? Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2018 Şimdi, Servet Aydın yazdı: Benjamin çileği seviyormuş Bu araba o çilekten daha tatlı, daha çok zevk veriyor Okusun bunları bankacı 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Temmuz 2018 Paylaş 26 Temmuz 2018 (düzenlendi) 3 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Bu araba o çilekten daha tatlı, daha çok zevk veriyor Okusun bunları bankacı Birinin davet edip tadına baktırması lazım, doğal evrim sürecimde almam zor, dışarıdan müdehale ile manipüle edilmem şart 26 Temmuz 2018 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2018 Şimdi, Köksal Yılmaz yazdı: Birinin davet edip tadına baktırması lazım, doğal evrim sürecimde suva uzanamam, dışarıdan müdehale şart İlk fırsatta 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Temmuz 2018 Paylaş 26 Temmuz 2018 maşallah yağmur başladı istanbulda. barajlar dolsun maksat başka bişeye hevesimiz yok Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Temmuz 2018 Paylaş 26 Temmuz 2018 On 19.07.2018 at 22:37, Sami Demirpaz yazdı: Evet siz deyince fark ettim plaka ters duruyor. Yarin bakayim ona. Sagi solu dogru ama bir zarari olmaz gormek istedigim seyler icin. kameranın kablo demetinin yanında kısacık beyaz renkli iki adet kablo göreceksiniz, onlar birbirine bağlanacak. bağlı ise çözülecek. o zaman görüntü düzelir. 4 Yorum bağlantısı
Cem Işık 26 Temmuz 2018 Paylaş 26 Temmuz 2018 2 saat önce, Ali Gök yazdı: maşallah yağmur başladı istanbulda. barajlar dolsun maksat başka bişeye hevesimiz yok Kar da yağsın mı? Gözlerin ışıldadı değil mi kar lafı duyunca😜 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Temmuz 2018 Paylaş 26 Temmuz 2018 21 dakika önce, Cem Işık yazdı: Kar da yağsın mı? Gözlerin ışıldadı değil mi kar lafı duyunca😜 kara çevirecek gibi ya Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 26 Temmuz 2018 Paylaş 26 Temmuz 2018 Bir saat önce, Ali Gök yazdı: kara çevirecek gibi ya Meteorolojinin yüksek katlarındaki tanıdıklarla görüştüm. Bu sene de kar yokmuş. Satın o arabaları. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 26 Temmuz 2018 Paylaş 26 Temmuz 2018 Meteorolojinin yüksek katlarındaki tanıdıklarla görüştüm. Bu sene de kar yokmuş. Satın o arabaları.Burada yoksa Erzurum da mutlaka olur Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 26 Temmuz 2018 Paylaş 26 Temmuz 2018 30 dakika önce, Tamer Topaç yazdı: Meteorolojinin yüksek katlarındaki tanıdıklarla görüştüm. Bu sene de kar yokmuş. Satın o arabaları. Yağmur ve çamur da iş görür. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2018 12 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: Yağmur ve çamur da iş görür. Hiç olmadı adam dere bulur ordan geçer Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2018 3 saat önce, Dogan Arsiray yazdı: kameranın kablo demetinin yanında kısacık beyaz renkli iki adet kablo göreceksiniz, onlar birbirine bağlanacak. bağlı ise çözülecek. o zaman görüntü düzelir. Beyaz kablo dikkatimi çekmemişti. Kablo bağını hafif kesip görebilir miyim acaba ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts