Mehmet Ozyurek 19 Temmuz 2018 Paylaş 19 Temmuz 2018 Kamera ciddi ihtiyaç. Doğru düşünmüşün. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 19 Temmuz 2018 Paylaş 19 Temmuz 2018 Arac gorus kameralarinin montajini tamamladim. Ekran cift kanal, ondeki kamera surekli aktif, geri gorus standart geri vites ampulunden enerji aliyor. Arac yuksek oldugundan onundeki ufak tefek seyler gorunmuyordu, esim surerkende faydasi olsun diye taktim. Ön kamera ters görüntü veriyor sanki. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 19 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2018 Ön kamera ters görüntü veriyor sanki.Evet siz deyince fark ettim plaka ters duruyor. Yarin bakayim ona.Sagi solu dogru ama bir zarari olmaz gormek istedigim seyler icin. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Temmuz 2018 Paylaş 19 Temmuz 2018 Hayırlı olsun Sami. Direkt niye double din alıp ona bağlatmadın kameraları? Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 19 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2018 Hayırlı olsun Sami. Direkt niye double din alıp ona bağlatmadın kameraları?Bu kameralar ile birlikte 100 liraya mal oldu digerini sen dusun Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Temmuz 2018 Paylaş 19 Temmuz 2018 Bir saat önce, Sami Demirpaz yazdı: Bu kameralar ile birlikte 100 liraya mal oldu digerini sen dusun V8 bu, olacak o kadar Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 22 dakika önce, Ali Gök yazdı: daha hafta sonuna 3 gün var bee Ya varya çok kafa karıştıran adamlarsınız. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 25 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2018 1 dakika önce, Tamer Topaç yazdı: Ya varya çok kafa karıştıran adamlarsınız. 2 gündür kar bekliyor adam 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 3 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: 2 gündür kar bekliyor adam Gizli gizli Suv, Jeep bakıyorum. Bi farkedilsem ''hemen alıyoruz dimi, yarın alıyoruz dimi, bak bu çok güzelmiş dimi.'' 2 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 Şimdi, Servet Aydın yazdı: Jeep candır Abi, bir ara Street KA' lara kafayı takmıştı. Kızımı alır gezerim diyordu. İkinci oldu da öyle vazgeçti. Şimdi yüksek olsun diyor. Hoş yani ben de heves etmeye başladım sizleri gördükçe. Ama bir müddet daha kaldırıma çıkamayan aracı kullanmaya devam. Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 33 dakika önce, Tamer Topaç yazdı: Ya varya çok kafa karıştıran adamlarsınız. ne kafa karıştırması canım. piknik yaptığımız yerde bizden başka kimse yoktu sadece hafta sonu o aklımızda kaldı Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 25 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2018 18 dakika önce, Tamer Topaç yazdı: Abi, bir ara Street KA' lara kafayı takmıştı. Kızımı alır gezerim diyordu. İkinci oldu da öyle vazgeçti. Şimdi yüksek olsun diyor. Hoş yani ben de heves etmeye başladım sizleri gördükçe. Ama bir müddet daha kaldırıma çıkamayan aracı kullanmaya devam. Diğerlerinin yapamadığını yapabilen aracı sürmek çok keyifli. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 1 dakika önce, Ali Gök yazdı: ne kafa karıştırması canım. piknik yaptığımız yerde bizden başka kimse yoktu sadece hafta sonu o aklımızda kaldı 1 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Diğerlerinin yapamadığını yapabilen aracı sürmek çok keyifli. Tabi verin gazı. Hem nolmuş yani. sizde benimle birlikte viraja giremezsiniz. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 25 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2018 Tabi verin gazı. Hem nolmuş yani. sizde benimle birlikte viraja giremezsiniz.Birlikte girmeyelim biz arkadan geliriz de karda kista dagda bayirda sen hic gelemezsin Duzde basinca iyi gidio namissiz. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 1 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Birlikte girmeyelim biz arkadan geliriz de karda kista dagda bayirda sen hic gelemezsin Duzde basinca iyi gidio namissiz. İşte bu yüzden bakınıyorum ya. Dağ, tepe, bayır herzaman asfalt olmuyor. Ama şu ankine birazdaha bineceğim. İki sensör temizledik lastik bitircek. Yani az daha keyfini çıkarayım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 32 dakika önce, Tamer Topaç yazdı: Abi, bir ara Street KA' lara kafayı takmıştı. Kızımı alır gezerim diyordu. İkinci oldu da öyle vazgeçti. Şimdi yüksek olsun diyor. Hoş yani ben de heves etmeye başladım sizleri gördükçe. Ama bir müddet daha kaldırıma çıkamayan aracı kullanmaya devam. Ka alıp country yapalım 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 2 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: Ka alıp country yapalım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 1 dakika önce, Tamer Topaç yazdı: yapacaktım bırakmadılar, neymiş orjinal kalsın mış, pehhhh Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 Şimdi, Çağlar Bayur yazdı: yapacaktım bırakmadılar, neymiş orjinal kalsın mış, pehhhh Orjinal araba mı olurmuş pehhhhh 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 35 dakika önce, Tamer Topaç yazdı: Tabi verin gazı. Hem nolmuş yani. sizde benimle birlikte viraja giremezsiniz. 10 dk sonra geliriz yahu 😂 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 Abi, bir ara Street KA' lara kafayı takmıştı. Kızımı alır gezerim diyordu. İkinci oldu da öyle vazgeçti. Şimdi yüksek olsun diyor. Hoş yani ben de heves etmeye başladım sizleri gördükçe. Ama bir müddet daha kaldırıma çıkamayan aracı kullanmaya devam.Alın alın Tabi verin gazı. Hem nolmuş yani. sizde benimle birlikte viraja giremezsiniz.Viraj? Dümdüz gidiyoruz ne virajı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts