Çağlar Bayur 7 Ağustos 2018 Paylaş 7 Ağustos 2018 26 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Kaynana bizdeydi rektifiye falan da yapsaydın 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 7 Ağustos 2018 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2018 rektifiye falan da yapsaydınArkadaslar dagda kalmis kurtarmaya gideyim vs dedim de olmadi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ağustos 2018 Paylaş 8 Ağustos 2018 8 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: kovuldun mu nedir bol zamanın varmış Kovulmanın yolunu yapıyor Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 Ağustos 2018 Paylaş 8 Ağustos 2018 Adam arazi aracını cilalamış. Gel akşam gör 4x4 nasıl olur Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 8 Ağustos 2018 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2018 26 dakika önce, Fatih Keskin yazdı: Adam arazi aracını cilalamış. Gel akşam gör 4x4 nasıl olur Sen kuaföre mi veriyorsun abi Cadde arabası bu, arazi arabası deyince Süvasslı geliyor aklıma. 7 saat önce, Sani Gerşon yazdı: Şöyle dodikler çok yakışır yahu Çok agresif ya Arkadakine daha çok yakışıyor dodikler ama. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Ağustos 2018 Paylaş 8 Ağustos 2018 Sen bu işi biliyon Her gördüğümde bi marşa basim diyorum çocuk gibi 😬 egzozdan sonra daha bir ayrı oldu araba horhorhor çol tok bir sesi var hiç gaz vermeden rolantide resmen melodi gibi çalışıyor .... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Ağustos 2018 Paylaş 8 Ağustos 2018 On 26.07.2018 at 10:43, Köksal Yılmaz yazdı: Birinin davet edip tadına baktırması lazım, doğal evrim sürecimde almam zor, dışarıdan müdehale ile manipüle edilmem şart suç sende aldığın jipçiği hemen satmayacaktın. otoyoldan çıkıp biraz dağ bayır gezecektin. imkanın varken değerlendirecektin. şimdi bekle dur biri çağıracak seni gezdirecek özendirecek ooooo çok şey istiyorsun. Sami Maşallah 41 kere Maşallah sana. mükemmel benim el kadar arabaya cila atmam nerede ise yarım gün sürüyor. ayrıca mükemmel olmuş 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Ağustos 2018 Paylaş 8 Ağustos 2018 15 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: suç sende aldığın jipçiği hemen satmayacaktın. otoyoldan çıkıp biraz dağ bayır gezecektin. imkanın varken değerlendirecektin. şimdi bekle dur biri çağıracak seni gezdirecek özendirecek ooooo çok şey istiyorsun. Sami Maşallah 41 kere Maşallah sana. mükemmel benim el kadar arabaya cila atmam nerede ise yarım gün sürüyor. ayrıca mükemmel olmuş O senin beceriksizl... ups 🤐 Yani malzemenin kalitesizliğinden 😁 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Ağustos 2018 Paylaş 8 Ağustos 2018 16 dakika önce, Önder Özcan yazdı: O senin beceriksizl... ups 🤐 Yani malzemenin kalitesizliğinden 😁 oh beceriksiz olduk, kalitesiz malzemede kullandık başka var mı abi ekleyeceğin bir şey 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Ağustos 2018 Paylaş 8 Ağustos 2018 13 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: oh beceriksiz olduk, kalitesiz malzemede kullandık başka var mı abi ekleyeceğin bir şey Ya yok Mehmet yanlış anladın Biraz safça bir insan olduğundan satıcı seni keklemiş demek istedim. Ulan bi de sıvadık galiba 😅 3 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Ağustos 2018 Paylaş 8 Ağustos 2018 suç sende aldığın jipçiği hemen satmayacaktın. otoyoldan çıkıp biraz dağ bayır gezecektin. imkanın varken değerlendirecektin. şimdi bekle dur biri çağıracak seni gezdirecek özendirecek ooooo çok şey istiyorsun. Sami Maşallah 41 kere Maşallah sana. mükemmel benim el kadar arabaya cila atmam nerede ise yarım gün sürüyor. ayrıca mükemmel olmuş Abi ondan pek offroad performansı çıkmadı, bikaç yerde denedim hanıma da rezil oldum. Kısmet sonraki araçlara. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Ağustos 2018 Paylaş 8 Ağustos 2018 Bir saat önce, Önder Özcan yazdı: Ya yok Mehmet yanlış anladın Biraz safça bir insan olduğundan satıcı seni keklemiş demek istedim. Ulan bi de sıvadık galiba 😅 e yuh yani Önder abi burada belirttiğini temiz insan olarak anlamak istiyorum. öbür manasını benim için kullandığını düşünmek bile istemiyorum. yada kesin çırak yazmıştır dimi. bir daha geldiğimde hatırlat da kulağını çekeyim. 12 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: 2 saat önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: suç sende aldığın jipçiği hemen satmayacaktın. otoyoldan çıkıp biraz dağ bayır gezecektin. imkanın varken değerlendirecektin. şimdi bekle dur biri çağıracak seni gezdirecek özendirecek ooooo çok şey istiyorsun. Sami Maşallah 41 kere Maşallah sana. mükemmel benim el kadar arabaya cila atmam nerede ise yarım gün sürüyor. ayrıca mükemmel olmuş Abi ondan pek offroad performansı çıkmadı, bikaç yerde denedim hanıma da rezil oldum. Kısmet sonraki araçlara. sende gidip en olmaycak olanı aldın. kaldırama bile zor çıkıyordu daha iyi ya işte bak bununla olmuyor daha güçlü bir araç olması lazım deyip peşine yapıştırsaydın şöyle sağlam bir makine Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Ağustos 2018 Paylaş 8 Ağustos 2018 21 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: e yuh yani Önder abi burada belirttiğini temiz insan olarak anlamak istiyorum. öbür manasını benim için kullandığını düşünmek bile istemiyorum. yada kesin çırak yazmıştır dimi. bir daha geldiğimde hatırlat da kulağını çekeyim. sende gidip en olmaycak olanı aldın. kaldırama bile zor çıkıyordu daha iyi ya işte bak bununla olmuyor daha güçlü bir araç olması lazım deyip peşine yapıştırsaydın şöyle sağlam bir makine Hay Allah, kas yapalım ( 💪) derken göz çıkarttık galiba 😁 saf sıfat : içinde hiçbir katkı öğesi bulunmayan, katışıksız, katkısız. Sözlük böyle diyor. Bir şey daha diyor da, o değil, o yok 😅 Seni üzecek bir şey demedim, demem 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 8 Ağustos 2018 Paylaş 8 Ağustos 2018 Önder, Mehmet'in arabasının rengi kötü [emoji39] cila iyi olsa ne olacak ki ancak bu kadar ne kadar parlatırsan parlat bi Focus çıkmaz [emoji41] renk iyi olaydı belki [emoji3] Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Ağustos 2018 Paylaş 8 Ağustos 2018 2 dakika önce, Adnan Çakır yazdı: Önder, Mehmet'in arabasının rengi kötü cila iyi olsa ne olacak ki ancak bu kadar ne kadar parlatırsan parlat bi Focus çıkmaz renk iyi olaydı belki 😬 Abi keşke elindeki benzini buraya dökmeseydin. Tam söndürmüştük ateşi 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 8 Ağustos 2018 Paylaş 8 Ağustos 2018 Hızlı cila y dı o, Mehmet Senide beni de bilir bizim ki latife [emoji6] 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Ağustos 2018 Paylaş 8 Ağustos 2018 23 dakika önce, Adnan Çakır yazdı: Önder, Mehmet'in arabasının rengi kötü cila iyi olsa ne olacak ki ancak bu kadar ne kadar parlatırsan parlat bi Focus çıkmaz renk iyi olaydı belki abi focus varken de aynı sürüyordu cila atma sürem. hemde siyah idi ne parlardı beeeee. güneş gözlüğü takmadan bakamazdım 19 dakika önce, Önder Özcan yazdı: 😬 Abi keşke elindeki benzini buraya dökmeseydin. Tam söndürmüştük ateşi körük varmı al koş 16 dakika önce, Adnan Çakır yazdı: Hızlı cila y dı o, Mehmet Senide beni de bilir bizim ki latife yok yok ben hızlı cila kullanmıyorum 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 8 Ağustos 2018 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2018 4 saat önce, Ali Gök yazdı: Sen bu işi biliyon Her gördüğümde bi marşa basim diyorum çocuk gibi 😬 egzozdan sonra daha bir ayrı oldu araba horhorhor çol tok bir sesi var hiç gaz vermeden rolantide resmen melodi gibi çalışıyor .... 4 saat önce, Fatih Keskin yazdı: Akşama sesi dinlemek isteriz Bu akşam olabilir, konuşalım. Yorum bağlantısı
Fırat Başyemenici 9 Ağustos 2018 Paylaş 9 Ağustos 2018 Merhaba arkadaşlar, Abibim aracı satılık, gerçekten mükemmel temizlikte ve fiyatı çok uygun. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-emsalsiz-dusuk-km-63.000-mil-de-prins-lpg-584926622/detay/ Düşünen arkadaşlar kaçırmasın derim. 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 9 Ağustos 2018 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2018 19 dakika önce, Fırat Başyemenici yazdı: Merhaba arkadaşlar, Abibim aracı satılık, gerçekten mükemmel temizlikte ve fiyatı çok uygun. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-emsalsiz-dusuk-km-63.000-mil-de-prins-lpg-584926622/detay/ Düşünen arkadaşlar kaçırmasın derim. Gayet diri duran bir araba. Maşallah. Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Ağustos 2018 Paylaş 9 Ağustos 2018 27 dakika önce, Fırat Başyemenici yazdı: Merhaba arkadaşlar, Abibim aracı satılık, gerçekten mükemmel temizlikte ve fiyatı çok uygun. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-emsalsiz-dusuk-km-63.000-mil-de-prins-lpg-584926622/detay/ Düşünen arkadaşlar kaçırmasın derim. km efsaneymiş. hayırlı satışlar Yorum bağlantısı
Fırat Başyemenici 9 Ağustos 2018 Paylaş 9 Ağustos 2018 Teşekkürler. Gerçekten alıcısını üzmeyecek bir araç. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 12 Ağustos 2018 Paylaş 12 Ağustos 2018 Teşekkürler. Gerçekten alıcısını üzmeyecek bir araç.Satılmış herhalde ilan yok [emoji848] Yorum bağlantısı
Recommended Posts