Doğan Arşiray 26 Ocak 2019 Paylaş 26 Ocak 2019 10 dakika önce, Ali Gök yazdı: O değilde fatih abimin grand uçak gibi gidiyor redline çevirdim yetişemedim tozuna 😬 İki motor arasinda ciddi ivme farki var zaten. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 27 Ocak 2019 Yazar Paylaş 27 Ocak 2019 Benzinle denemedik, lpg de bastık fark eder mi bilemedim ama edebilir. Benimki 5.000 devirde çok uzun bekliyor o sırada WK açıyor. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 27 Ocak 2019 Paylaş 27 Ocak 2019 Ben hertürlü denemeye hazırım benzin metenol gaz yağı ne zaman derseniz 3 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 27 Ocak 2019 Yazar Paylaş 27 Ocak 2019 22 dakika önce, Fatih Keskin yazdı: Ben hertürlü denemeye hazırım benzin metenol gaz yağı ne zaman derseniz Boşuna başkan değilsin beee. Abimmm 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 27 Ocak 2019 Yazar Paylaş 27 Ocak 2019 Dip gazım şuan dediğim yerde ikimizde dip gazdaydık. Telefondaydık. Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Ocak 2019 Paylaş 27 Ocak 2019 Ben de o sırada ne gidiyor adamlar hey gidi diyordum 😬 @Dogan Arsiray doğan abi sende hepsi vardı ben libertyle yetişemedim bu ikisine normalmi yoksa benm arabamı bozuk 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 27 Ocak 2019 Yazar Paylaş 27 Ocak 2019 Şimdi, Ali Gök yazdı: Ben de o sırada ne gidiyor adamlar hey gidi diyordum 😬 @Dogan Arsiray doğan abi sende hepsi vardı ben libertyle yetişemedim bu ikisine normalmi yoksa benm arabamı bozuk Senle denememiz daha farklı. Onu çekebilmek için arkaya kamera takmak lazım. Fatih abinin beni geçme aralığı o mesafede 3 araba 5 araba boyu dersek, benim seni geçme aralığım 3 5 tır boyu gibi oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Ocak 2019 Paylaş 27 Ocak 2019 1 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Senle denememiz daha farklı. Onu çekebilmek için arkaya kamera takmak lazım. Fatih abinin beni geçme aralığı o mesafede 3 araba 5 araba boyu dersek, benim seni geçme aralığım 3 5 tır boyu gibi oluyor. Yok 20 km 😂 ama çok öndeydin evet sizinki çok iyi atılıp yürüyor hemen bariz çok farklı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Ocak 2019 Paylaş 27 Ocak 2019 3 saat önce, Sami Demirpaz yazdı: Benzinle denemedik, lpg de bastık fark eder mi bilemedim ama edebilir. Benimki 5.000 devirde çok uzun bekliyor o sırada WK açıyor. 3800 devire ayarla ve asıl gaza. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Ocak 2019 Paylaş 27 Ocak 2019 Stock WK ilk hizlanirken WJ ye yetisemiyor. Esim Benzinli 4.7 ile yokus yukari yanimda basiyor ve hafifce arayi aciyordu. 3.7 ise hepsinden yavas. Bu normal. 6 saat önce, Sami Demirpaz yazdı: Benzinle denemedik, lpg de bastık fark eder mi bilemedim ama edebilir. Benimki 5.000 devirde çok uzun bekliyor o sırada WK açıyor. Wk 4000 devir civarinda tam kilit oluyor zaten mak devrini de orada veriyor. Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Ocak 2019 Paylaş 27 Ocak 2019 Samiyle fatih abim Beni dövdüler resmen 😂😂 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Ocak 2019 Paylaş 28 Ocak 2019 17 saat önce, Ali Gök yazdı: Samiyle fatih abim Beni dövdüler resmen 😂😂 100 bg altının bu konuya girişi yasaklansın 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Ocak 2019 Paylaş 28 Ocak 2019 ne diyorlar anlamadım ama zamanı gelince anlarım diye umut ediyorum. buradan şimdilik anladığım alacaksan CRD al, paran yetmiyor ise 4.7 işini görür, ben bunlara bulaşmam bunlar olmadan da mutlu mesut gezerim kendi başıma diyor san 3,7 al. he hiç olmadı git bir tane lr1 al çamur da debelen bunların yanına sakın uğrama 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 28 Ocak 2019 Paylaş 28 Ocak 2019 Canım çekmedi, kıskanmadım da. Köpüklü lattemle nargile köpürdetirken izledim... Çekimler kötü, etap kötü böğkk 1 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 28 Ocak 2019 Yazar Paylaş 28 Ocak 2019 2 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: Canım çekmedi, kıskanmadım da. Köpüklü lattemle nargile köpürdetirken izledim... Çekimler kötü, etap kötü böğkk Etap iyi de, çekimler ve aydınlatma tam bir çöp 😂 Yorum bağlantısı
Ali Gök 28 Ocak 2019 Paylaş 28 Ocak 2019 25 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: 100 bg altının bu konuya girişi yasaklansın nasıl wj sahibisin bi tavan led barın bile yok bide bizi ofroda götürüyon gecenin bi körü yahu ama ateşin ve çayın iyiydi ordan kurtardın 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 28 Ocak 2019 Yazar Paylaş 28 Ocak 2019 nasıl wj sahibisin bi tavan led barın bile yok bide bizi ofroda götürüyon gecenin bi körü yahu ama ateşin ve çayın iyiydi ordan kurtardın Oda olur zamanla. Caylar gercek cay. Caydanlik isinide cozsuk Suvasli laf atamaz gayri 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 28 Ocak 2019 Paylaş 28 Ocak 2019 27 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: 100 bg altının bu konuya girişi yasaklansın libertiye temde onu yapanlar sizi harcalar sayın abilerim girmeyin araya 2 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: 3 dakika önce, Ali Gök yazdı: nasıl wj sahibisin bi tavan led barın bile yok bide bizi ofroda götürüyon gecenin bi körü yahu ama ateşin ve çayın iyiydi ordan kurtardın Oda olur zamanla. Caylar gercek cay. Caydanlik isinide cozsuk Suvasli laf atamaz gayri çaydanlığın ateş ediyordu titanum kaplama saf emaye 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Ocak 2019 Paylaş 28 Ocak 2019 4 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: Canım çekmedi, kıskanmadım da. Köpüklü lattemle nargile köpürdetirken izledim... Çekimler kötü, etap kötü böğkk Bende land ile gitmediğim için pişmanım. Jeep sahipleri ormanda nasıl yakardı arabalarını izlerdim 1 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 28 Ocak 2019 Paylaş 28 Ocak 2019 100bg neymiş. cep harçlığı bile değil.. Etap iyi de, çekimler ve aydınlatma tam bir çöp [emoji23]Kötü. Her şey çok kötü, iiyiki gelmemişim... Bende land ile gitmediğim için pişmanım. Jeep sahipleri ormanda nasıl yakardı arabalarını izlerdim Asfalt lastikli ciplere hava mı atacaktın KO2 ler ile.20 sn düşün sonra aaaa nerde la bu jeep ler diye ara dur. İyiki gitmemişsin. bir de seni arayacaklardı ormanda... 3 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 28 Ocak 2019 Yazar Paylaş 28 Ocak 2019 Kitlesin diye 30 saniye mi bekliyordu nasıldı o ? @Ertan Çabuk 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 28 Ocak 2019 Paylaş 28 Ocak 2019 9 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: 100bg neymiş. cep harçlığı bile değil.. Kötü. Her şey çok kötü, iiyiki gelmemişim... Asfalt lastikli ciplere hava mı atacaktın KO2 ler ile. 20 sn düşün sonra aaaa nerde la bu jeep ler diye ara dur. İyiki gitmemişsin. bir de seni arayacaklardı ormanda... sami nasıl bir batacaz piskolojisine girdiyse en arkadan gelirken wj nin arkasına halat bağlamıştı. arkada kimse yok 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts