Çağlar Bayur 12 Haziran 2018 Paylaş 12 Haziran 2018 600 kg lpg li 1.0 en iyi seçim olur Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Haziran 2018 Paylaş 12 Haziran 2018 Gökhan Albayrak yazdı: N ye at. Genişlet Şanzımanı 2 haftada kucağa al Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 12 Haziran 2018 Paylaş 12 Haziran 2018 Servet Aydın yazdı: Şanzımanı 2 haftada kucağa al Genişlet Aman ortalama tüketime birşey olmasın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Haziran 2018 Paylaş 12 Haziran 2018 Servet Aydın yazdı: Şanzımanı 2 haftada kucağa al Genişlet snayi taş mı yesin? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Haziran 2018 Paylaş 12 Haziran 2018 Gökhan Albayrak yazdı: Aman ortalama tüketime birşey olmasın Genişlet Hibrit yapımı için konuştum, o zaman aldım tüm bilgileri. 30 km bile zarar boşta iken Çağlar Bayur yazdı: snayi taş mı yesin? Genişlet Biz avro yiyozda ne oluyor Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 12 Haziran 2018 Paylaş 12 Haziran 2018 Benim 2002 model daihatsu yrv arabam D modunda coasting yapıyor gazı bırakınca boşa atmış gibi oluyor basınca tekrar geliyor. Alıştım şimdi öyle sürmeye yakıta bariz etkisi var. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Haziran 2018 Yazar Paylaş 13 Haziran 2018 Ben kendimi ne kadar sıkarsam sıkayım, kapıda kontak açıp iş yerinde kapatınca cıkan sonuç 6.7 litre. 56 km ortalama hıza rağmen. https://i.hizliresim.com/VDVNrv.jpg Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 13 Haziran 2018 Paylaş 13 Haziran 2018 Bu tip adamlar genelde cok yavaş kullanıyorlar, düz yolda 50-60 km hız civarı giderler, işin sırrı yavaş gitme yani. Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 13 Haziran 2018 Paylaş 13 Haziran 2018 Ersen Tapan yazdı: Sayfalarca yazı google translate ile özetlenip buraya konu açılmış. Sizi etkileyen kısım sadece burasımı oldu ? Genişlet Bu forumun Türkçe'ye en fazla hassasiyet gösteren yerlerden birisi olduğunu düşünüyorum. Bu ifadem size rahatsızlık mı verdi.? Hassasiyetimi dile getirdim. Yanlış mı yapıldı? Sayfalarca yazı özetlenmişse az bir çaba daha gösterilse bir cümle Türkçe olarak yazılamaz mıydı? 3 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Haziran 2018 Paylaş 13 Haziran 2018 Ahmet Ertugay yazdı: Bu forumun Türkçe'ye en fazla hassasiyet gösteren yerlerden birisi olduğunu düşünüyorum. Bu ifadem size rahatsızlık mı verdi.? Hassasiyetimi dile getirdim. Yanlış mı yapıldı? Sayfalarca yazı özetlenmişse az bir çaba daha gösterilse bir cümle Türkçe olarak yazılamaz mıydı? Genişlet Bu konudaki durumun özensizlikle alakası yokki. Yapılan işe, emeğe saygı göstermek gerekiyor bazen. O mesajı yazarken eksik kalan kısımları da siz tercüme edip yardımcı olabilirdiniz. Ayrıca bazı deyimler tam olarak tercüme edilemiyor. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 14 Haziran 2018 Paylaş 14 Haziran 2018 Polemiğe girmek istemiyorum. Yapılan işe saygısızlık yok. Sadece Türkçe'yi korumak gibi bir amacım var ama siz olaya farklı açıdan at gözlüğüyle bakmaya devam ediyorsunuz. Karşınızdakini anlamaya niyetiniz yok, ne desem değişiklik yok. Forum yönetimine yazışmaların yabancı dillerde yapılmasını teklif ediyorum, Türkçe nasıl olsa yakın zamanda tedavülden kalkacak bu anlayışla. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Haziran 2018 Paylaş 14 Haziran 2018 Konudan kopmayalım Bence aracı boşa alarak kullanmak, motor kapatmak, N'ye almak vs, gereksiz risk oluşturan saçma sapan şeyler. Böyle araç kullanarak 2,6 yakmak yerine bin otobüse git.. Daha az tüketilir.. 6 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 14 Haziran 2018 Paylaş 14 Haziran 2018 Mehmet Ozyurek yazdı: Konudan kopmayalım Bence aracı boşa alarak kullanmak, motor kapatmak, N'ye almak vs, gereksiz risk oluşturan saçma sapan şeyler. Böyle araç kullanarak 2,6 yakmak yerine bin otobüse git.. Daha az tüketilir.. Genişlet Bence de aracın yakıtını bu kadar düşünen adam , ya toplu taşıma kullanmalı yada gideceği yere üç kişi daha bulup masraflarını paylaşmalıdır. 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 14 Haziran 2018 Paylaş 14 Haziran 2018 Mantıklı değil tabi,ama hobi gibi düşünün, adam zevk almasa bu işten yapmaz. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 14 Haziran 2018 Paylaş 14 Haziran 2018 Ahmet Ertugay yazdı: Polemiğe girmek istemiyorum. Yapılan işe saygısızlık yok. Sadece Türkçe'yi korumak gibi bir amacım var ama siz olaya farklı açıdan at gözlüğüyle bakmaya devam ediyorsunuz. Karşınızdakini anlamaya niyetiniz yok, ne desem değişiklik yok. Forum yönetimine yazışmaların yabancı dillerde yapılmasını teklif ediyorum, Türkçe nasıl olsa yakın zamanda tedavülden kalkacak bu anlayışla. Genişlet Hala bekliyoruz tercüme etmediniz konunun altında linkleride mevcut halbuki.Ali bey işinden gücünden vakit ayırıp birşeyler yazmış. Siz sadece eleştiriyorsunuz. Birşeyi eleştirirken yapıcı olmalı. Şuralar eksik kalmış bunlarda benden olsun diyerek tamamlamak gerekir. Ahmet Ertugay yazdı: at gözlüğüyle bakmaya devam ediyorsunuz. Karşınızdakini anlamaya niyetiniz yok, ne desem değişiklik yok. Genişlet Aynen iade ediyorum bu kısmı size. 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Haziran 2018 Yazar Paylaş 14 Haziran 2018 Arkadaşlar Bende Hypermiling yapıp arabanın Epa değerinden %22 daha az yakarak hypermiler olmayı hakketmiş bir sürücüyüm. İşin maddi tarafından çok %80 zevk için yapıyorum. Artık istemsizce yapıyorım.. Bu tip hikayeler hoşunuza gidiyorsa cok daha manyakları var. Sizi ecomodder sitesini okumanızı tavsiye ederim.. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Haziran 2018 Paylaş 14 Haziran 2018 Şehir dışı 4.5 litre olan aracı 3.2 litre ile şehir içinde kullanmışlığım var 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 14 Haziran 2018 Paylaş 14 Haziran 2018 Ben de Gebze den Kartala 0.2 litre tüketim ile gelmiştim. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Haziran 2018 Paylaş 14 Haziran 2018 Mert Yeldan yazdı: Ben de Gebze den Kartala 0.2 litre tüketim ile gelmiştim. Genişlet Çekici ile daha da düşük olmalı 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 15 Haziran 2018 Paylaş 15 Haziran 2018 Ersen Tapan yazdı: Hala bekliyoruz tercüme etmediniz konunun altında linkleride mevcut halbuki.Ali bey işinden gücünden vakit ayırıp birşeyler yazmış. Siz sadece eleştiriyorsunuz. Birşeyi eleştirirken yapıcı olmalı. Şuralar eksik kalmış bunlarda benden olsun diyerek tamamlamak gerekir. Aynen iade ediyorum bu kısmı size. Genişlet Tercüme işini google'a yaptırabilirsiniz. Boş gezenin boş kalfası değilim, tahmin edebileceğinizden çok daha fazla, "geniş bakış açısı isteyen türde" iş yüküm var. Yazacak çok şey var ama uzatmak istemiyorum, tüm forumdaşların bayramı kutlu olsun. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Haziran 2018 Paylaş 15 Haziran 2018 Ali Darbaz yazdı: Ben kendimi ne kadar sıkarsam sıkayım, kapıda kontak açıp iş yerinde kapatınca cıkan sonuç 6.7 litre. 56 km ortalama hıza rağmen. https://i.hizliresim.com/VDVNrv.jpg Genişlet o ortalama hıza göre 6,7 çok geldi bana? detaycı kullanım tarzınızı gördükten sonra? bu yol kaç km ?iş/ev 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Haziran 2018 Yazar Paylaş 15 Haziran 2018 Çağlar Bayur yazdı: o ortalama hıza göre 6,7 çok geldi bana? detaycı kullanım tarzınızı gördükten sonra? bu yol kaç km ?iş/ev Genişlet 22 km yolum var. Tüketim lpg cinsinden 6.7 litre Buda gitiğim yol... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Haziran 2018 Paylaş 15 Haziran 2018 Ali Darbaz yazdı: Tüketim lpg cinsinden 6.7 litre Genişlet daha naapsın tamam o zaman 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Haziran 2018 Yazar Paylaş 15 Haziran 2018 Çağlar Bayur yazdı: daha naapsın tamam o zaman Genişlet Fabrika verisi. 8.6 ile 9.2 arası. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Haziran 2018 Paylaş 15 Haziran 2018 Ali Darbaz yazdı: Fabrika verisi. 8.6 ile 9.2 arası. Genişlet o şehir içi falandır 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts