Bünyamin Dedeoğlu 4 Haziran 2018 Paylaş 4 Haziran 2018 Merhaba sevgili forum üyeleri , dün Antalya'da araba aldim Rover 620si otomatik , satışından sonra yola çıktım ve 15 dk sonra araba stop etti, tamirciye çektim , satıcıyı çağırdım , incelendi fakat tatmin olamadım, hararet ibresi yükselip yağ lambası takip araba stop ediyor, ustalar conta yanmış dediler nihai karar öğlen belli olacak, acaba Antalya'da yardımcı olabilecek forumdas var mı ? Mekan usta tavsiyesi olan var mı teşekkürler Bu arada radyatörü açtığımızda su yoktu arabada, satıcı yola çıkabilirsin dedi güvendim gerçi 15 dk gidebildim, usta su ekledi ancak o ara arabanın altından su geldi , radyatör borularında kaçak var net olarak görüldü , usta sonra hortumları değiştireceğini , radyatör suyu ekleyecegini , motor yağını değişeceği ve filtreleri değişeceğini söyledi , çok zor inanılmaz musgul durumdayım , yardımcı olurmusunuz teşekkürler , inanın işinden gücünden uzak kaldım bilmediğim yerlerde bilmediğim ustaların elinde kaldım , çevremde rezil oldum Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Haziran 2018 Paylaş 5 Haziran 2018 Geçmiş olsun, yağ seviyesi ne durumdaydı usta baktığında ? 1 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 5 Haziran 2018 Paylaş 5 Haziran 2018 Geçmiş olsun aracı alırken kontrol ettirmediniz mi ? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Haziran 2018 Paylaş 5 Haziran 2018 Dünyanın çivisi çoktan çıkmış. Satılan arabalar 15 dk dayanıyor.. Şu an araba hangi sanayide? 1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 5 Haziran 2018 Paylaş 5 Haziran 2018 Ada Honda var, eskiden integra m varken oraya gidiyordum.Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 5 Haziran 2018 Paylaş 5 Haziran 2018 Geçmiş olsun.. Aracı aldığınız adama geri iade edin.Kabul etmezse mahkemeye direk başvurun.Ortalık şeferten yoksun insancıklarla dolu.Kimseye güvenerek direk araç almayın. Yorum bağlantısı
Fatih Emre 5 Haziran 2018 Paylaş 5 Haziran 2018 Almadan önce keşki aracı ekspere soksaydınız. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Haziran 2018 Paylaş 5 Haziran 2018 Geçmiş olsun, uğraşmayın iade edin..... Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 5 Haziran 2018 Paylaş 5 Haziran 2018 Geçmiş olsun Rover larda motor belli bir sıcaklık seviyesine gelince başta 2 silindire düşün sonrası nda stop etme diye bir özellik var diye biliyorum yanlış bilgi de olabilir belli modellere de has bir özellik olabilir umarım böyle bir durum vardır masrafının az olur eski sahibinin gelmesi sorun çıktıktan sonra bende iyi niyetli olduğu izlenimi yarattı belki de sorun o anda oluştu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Haziran 2018 Paylaş 6 Haziran 2018 Araç izmire ulaşmış. Kapatalım bu konuyu. Sileriz Yorum bağlantısı
Recommended Posts