Behsat Ağca 4 Haziran 2018 Paylaş 4 Haziran 2018 Selamün ALeyküm arkadaşlar yardımcı olan olmayan herkese şimdiden Teşekkür Ederim Aracım 2006 model Otomatik Vites GhiaX 225 bin Km de Araca binip inerken arka taraftan gacır gucur ses geliyor böyle araba hafif zıpladıkca da cam acıksa o sesi duyuyorum sanayiye götürdüğümde 3-4 usta farklı farklı teşhis koydu ( kimi salıncak dedi kimi fişeklerden dedi kimi amortisör dedi ) Aracla kasislerden geçerken yada çukura düştüğünde çok sert vuruyor arac sanki amortisör yokmuş gibi ustalar ön takım sağlam dediler. ustalar yine amortisör sağlam dediler. Aracın bazen benzin göstergesi en sona vuruyor bunun sebebi nedir acaba böyle bir sorunla karışalanınız oldumu. Aracın ön kapıların cam sıyırıcılarını nereden bulabilirim. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Haziran 2018 Paylaş 4 Haziran 2018 Selamün ALeyküm arkadaşlar yardımcı olan olmayan herkese şimdiden Teşekkür Ederim Aracım 2006 model Otomatik Vites GhiaX 225 bin Km de Araca binip inerken arka taraftan gacır gucur ses geliyor böyle araba hafif zıpladıkca da cam acıksa o sesi duyuyorum sanayiye götürdüğümde 3-4 usta farklı farklı teşhis koydu ( kimi salıncak dedi kimi fişeklerden dedi kimi amortisör dedi ) Aracla kasislerden geçerken yada çukura düştüğünde çok sert vuruyor arac sanki amortisör yokmuş gibi ustalar ön takım sağlam dediler. ustalar yine amortisör sağlam dediler. Aracın bazen benzin göstergesi en sona vuruyor bunun sebebi nedir acaba böyle bir sorunla karışalanınız oldumu. Aracın ön kapıların cam sıyırıcılarını nereden bulabilirim. Arka viraj Demir lastiğine baktırınArkadaki el fren halatına baktırın. Cırt kelepçeyle tutturun şayet boştaysa. Aracın arka lastik basınçlarını kontrol ettirin çok yüksekmi. Normal ise 32-34 arasıysa amortisörlere baktırın. Cam sıyırıcıları tanıdık bir parçacı varsa Otosandan istetsin. Bazı parçacılar pek yanaşmıyor yok çekiyor. Aracın benzin göstergesi hangi durumda sona vuruyor. Yani bir anda vurup geri eski konuma mı dönüyor. Bunu daha detaylı anlatmanız gerek. 1 1 Yorum bağlantısı
Behsat Ağca 4 Haziran 2018 Yazar Paylaş 4 Haziran 2018 1 dakika önce, Mehmet Kaya yazdı: Arka viraj Demir lastiğine baktırın Arkadaki el fren halatına baktırın. Cırt kelepçeyle tutturun şayet boştaysa. Aracın arka lastik basınçlarını kontrol ettirin çok yüksekmi. Normal ise 32-34 arasıysa amortisörlere baktırın. Cam sıyırıcıları tanıdık bir parçacı varsa Otosandan istetsin. Bazı parçacılar pek yanaşmıyor yok çekiyor. Aracın benzin göstergesi hangi durumda sona vuruyor. Yani bir anda vurup geri eski konuma mı dönüyor. Bunu daha detaylı anlatmanız gerek. Abim el freni halatlarını dediğin gibi tutturdum kastik basıncları 33 de amortisörlere baktılar sağlam dediler tanıdık war otokoç da isterim aracın benzin göstergesi mesela marşa basıyorum aldı zannedip bırakıyorum geri bastığım zaman depo full gösteriyor sonra düşüyor birden değil belli bir süre sonra oluyor Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 4 Haziran 2018 Paylaş 4 Haziran 2018 Amortisör takozunu kontrol ettiniz mi? 1 Yorum bağlantısı
Behsat Ağca 4 Haziran 2018 Yazar Paylaş 4 Haziran 2018 3 dakika önce, Gökhan Albayrak yazdı: Amortisör takozunu kontrol ettiniz mi? ustalar baktı amortisörlerle alakalı bir sorun değil dedi ama yarın ankara şaşmaza gidecek araba şaşmazda kontrol ettireceğim. dediğiniz yerleri söylerim Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2018 Paylaş 5 Haziran 2018 Abim el freni halatlarını dediğin gibi tutturdum kastik basıncları 33 de amortisörlere baktılar sağlam dediler tanıdık war otokoç da isterim aracın benzin göstergesi mesela marşa basıyorum aldı zannedip bırakıyorum geri bastığım zaman depo full gösteriyor sonra düşüyor birden değil belli bir süre sonra oluyorBenzin pompasında sorun var gibi. İlk Marşa bastığınızda almıyorsa sonrakinde sona vuruyorsa. ustalar baktı amortisörlerle alakalı bir sorun değil dedi ama yarın ankara şaşmaza gidecek araba şaşmazda kontrol ettireceğim. dediğiniz yerleri söylerimAnkara'da Tuncay ustaya götürün derim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Haziran 2018 Paylaş 5 Haziran 2018 10 saat önce, Mehmet Kaya yazdı: Cam sıyırıcıları tanıdık bir parçacı varsa Otosandan istetsin. Bazı parçacılar pek yanaşmıyor yok çekiyor. Otosan 10 yaşını geçmiş araçlar için parça tedarik etmiyor. 10 saat önce, Behsat Ağca yazdı: Araca binip inerken arka taraftan gacır gucur ses geliyor böyle araba hafif zıpladıkca da cam acıksa o sesi duyuyorum sanayiye götürdüğümde 3-4 usta farklı farklı teşhis koydu Bence viraj demir lastikleri. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2018 Paylaş 5 Haziran 2018 1 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Otosan 10 yaşını geçmiş araçlar için parça tedarik etmiyor. Bence viraj demir lastikleri. Abi ben arkadaştan ön camın kenarlarındaki plastikler dökülmüştü ya istedim otosandan istedi getirdi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Haziran 2018 Paylaş 5 Haziran 2018 1 dakika önce, Mehmet Kaya yazdı: Abi ben arkadaştan ön camın kenarlarındaki plastikler dökülmüştü ya istedim otosandan istedi getirdi. Ellerinde vardı demekki.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2018 Paylaş 5 Haziran 2018 3 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Otosan 10 yaşını geçmiş araçlar için parça tedarik etmiyor. Bence viraj demir lastikleri. Abi ben arkadaştan ön camın kenarlarındaki plastikler dökülmüştü ya istedim otosandan istedi getirdi. viraj demir lastikleri kadar berbat ses çıkaran bir de el freni halatı var. viraj demir lastikleri gözardı ediliyor hep. Şimdi, Mehmet Ozyurek yazdı: Ellerinde vardı demekki.. Olabilir abi. Yorum bağlantısı
Behsat Ağca 5 Haziran 2018 Yazar Paylaş 5 Haziran 2018 5 saat önce, Mehmet Kaya yazdı: Benzin pompasında sorun var gibi. İlk Marşa bastığınızda almıyorsa sonrakinde sona vuruyorsa. Ankara'da Tuncay ustaya götürün derim. Tamam abim 5 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Otosan 10 yaşını geçmiş araçlar için parça tedarik etmiyor. Bence viraj demir lastikleri. abim bugün arac sanayiye gitti arkada biyerleri yağladı ses kesildi Ön tarafın sesi içinde ön iki amortisör takoz bilye değişti maşallahı var şuan çok güzel yaylanlıyor akşam ewe gidince bi test sürüşü yapacağım. Yorum bağlantısı
Behsat Ağca 5 Haziran 2018 Yazar Paylaş 5 Haziran 2018 Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum arac sanayiden çıktı arka gıcırtısı yağlanarak kesildi ön kısımda amortisör takoz bilyeler değişerek şimdilik acil olan sorunları halledebildik 880 TL parça 200 TL usta 50 TL torna Gibi bir masraf ettik. Yorum bağlantısı
Ali Osman Şimşek 5 Haziran 2018 Paylaş 5 Haziran 2018 Biraz geç oldu ama arkadan gelen ses için burçlari yagladilar ise geçici çözüm malesef.Ayni problemi bende yaşadım.Lakin bazı ustalar uğraşmak istemedikleri için traversi yada arka salıncakları değiştirmek istiyorlar.Hatirimin geçtiği bir ustaya sadece burçları değiştirerek bu sorunu ortadan kaldırdım.2017 de burçların maliyeti 180 TL ustalık 100 tl 1 Yorum bağlantısı
Behsat Ağca 6 Haziran 2018 Yazar Paylaş 6 Haziran 2018 14 saat önce, Ali Osman Şimşek yazdı: Biraz geç oldu ama arkadan gelen ses için burçlari yagladilar ise geçici çözüm malesef.Ayni problemi bende yaşadım.Lakin bazı ustalar uğraşmak istemedikleri için traversi yada arka salıncakları değiştirmek istiyorlar.Hatirimin geçtiği bir ustaya sadece burçları değiştirerek bu sorunu ortadan kaldırdım.2017 de burçların maliyeti 180 TL ustalık 100 tl Teşekkür ederim hocam tekrar ses gelirse bide oraya masraf ederim saygılar Yorum bağlantısı
Recommended Posts