Ali Cihangiroğlu 1 Haziran 2018 Paylaş 1 Haziran 2018 5 dakika önce, Ersen Tapan yazdı: Demekki geliyoruz yanına yanaştırıyoruz fiestayı senin stoğu bitiriyoruz oradan bir hatta depoyamı çeksek, mazot daha pahalı olacak yakında 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Haziran 2018 Yazar Paylaş 1 Haziran 2018 (düzenlendi) @Servet Aydın abi fotosu boyle... 1 saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: iyi oldu açıklamalar, bizde niyetliyiz almayada... normalde patitiz kızartırken 1 kaşık yerine 2 kaşık yağ atınca çok güzel ve tavada yağda kızarmışa yakın oluyor diyorlar, varmıdır doğruluk payı? @Ali Cihangiroğlu abii evet bole aniden yapmiyor harmanliyor ceviriyor agir agir pisiriyor ama o kadar da uzun surmuyor... evet yag fazla konursa daha bi guzel oluyor ama asil amaci az yagla pisirmek oldugundan biz daha bi amacina yonelik kullanmaktayiz...dedigim gibi bizde nerdeyse hergun kullanilir o nedenle tavsiye ederim... Guzel makina.... 1 Haziran 2018 tarihinde Alpay Sumer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 Haziran 2018 Paylaş 1 Haziran 2018 Margarin ve çiçek yağı bizde de tüketilmez. https://www.ferhatoglu.comLezzetli geliyor bize. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Haziran 2018 Paylaş 1 Haziran 2018 (düzenlendi) Alpay, ortadaki motor dimi? Üzerinde kod var. Ona göre bulunacak. Standart bir parça bu 1 Haziran 2018 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Haziran 2018 Paylaş 1 Haziran 2018 3 dakika önce, Evren Erakçora yazdı: https://www.ferhatoglu.com Lezzetli geliyor bize. hee bu var işte online satan, geçen eve gittiğimde yerlerine kahvaltıya gittiydik, çeşitler falan güzel, zeytinyağında damak zevki farklı oluyor, herkesin istediği tat farklı, denemek lazım hangisi diye... Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Haziran 2018 Yazar Paylaş 1 Haziran 2018 Şimdi, Servet Aydın yazdı: Alpay, ortadaki motor dimi? Üzerinde kod var. Ona göre bulunacak. Standart bir parça bu aynen abi ortadaki motor... Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 1 Haziran 2018 Paylaş 1 Haziran 2018 Beyaz eşyalar için yedek parça gerektiğinde bu siteden alıyorum ve tamirini kendim yapıyorum. Parça uymama sorunu olmuyor. Orijinal yedek parçaları satıyorlar. http://www.supurgemarket.com/tefal-actifry-orijinal-motoru-p-39417.html 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Haziran 2018 Yazar Paylaş 1 Haziran 2018 11 dakika önce, Cemal Cangöner yazdı: Beyaz eşyalar için yedek parça gerektiğinde bu siteden alıyorum ve tamirini kendim yapıyorum. Parça uymama sorunu olmuyor. Orijinal yedek parçaları satıyorlar. http://www.supurgemarket.com/tefal-actifry-orijinal-motoru-p-39417.html cok tesekkur ederim iyi niyetiniz icin... fakat aradigim motor bu degil..makina icinde 2 motor var bu calisiyor.. digeri arizali.. fotografi eklemistim.. Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 1 Haziran 2018 Paylaş 1 Haziran 2018 1 dakika önce, Alpay Sumer yazdı: cok tesekkur ederim iyi niyetiniz icin... fakat aradigim motor bu degil..makina icinde 2 motor var bu calisiyor.. digeri arizali.. fotografi eklemistim.. Diğer motoru mesai saatleri içerisinde sorabilirsiniz. Stokta olmayan parçaları bile birkaç gün içinde temin ediyorlar. Fiyatları da son derece makul. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Haziran 2018 Yazar Paylaş 1 Haziran 2018 2 dakika önce, Cemal Cangöner yazdı: Diğer motoru mesai saatleri içerisinde sorabilirsiniz. Stokta olmayan parçaları bile birkaç gün içinde temin ediyorlar. Fiyatları da son derece makul. bu guzel haber👍tesekkur ederim... sagolun.. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 1 Haziran 2018 Paylaş 1 Haziran 2018 12 dakika önce, Cemal Cangöner yazdı: Diğer motoru mesai saatleri içerisinde sorabilirsiniz. Stokta olmayan parçaları bile birkaç gün içinde temin ediyorlar. Fiyatları da son derece makul. İtibar edilecek bir firma değiller. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 2 Haziran 2018 Paylaş 2 Haziran 2018 5 saat önce, Alpay Sumer yazdı: bu guzel haber👍tesekkur ederim... sagolun.. Motorun herhangi bir yerinde yazı kod vs Yok mu? İllaki biryerlerinde yazıyordur diye düşünüyorum motor orada sabit değildir tırnak vs vardır çıkarttığında okunur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts