Alper Tuğlu 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 Merhaba arkadaşlar İkiz çocuklarım için kumandalı araba almıştım. Frekansları değiştirmek için kumandanın içini açtım ama bobin yok. Kumandanın resmi aşağıda. Bu sorunu çözebilmemin ucuz bir yöntemi var mı? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 Malesef kumandalı arabaların çoğunun frekansları aynı oluyor nedense. Markaları modelleri boyutları vs farklı olsa bile. Sonunun basit bir çözümü varmı bende merak ettim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 Alper, fotoğraf açılmıyor, normalde kodları değişir. Bi göreyim üniteyi Yorum bağlantısı
Alper Tuğlu 27 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2018 (düzenlendi) 4 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Alper, fotoğraf açılmıyor, normalde kodları değişir. Bi göreyim üniteyi şimdi olmuştur umarım 53 dakika önce, Alper Tuğlu yazdı: Merhaba arkadaşlar İkiz çocuklarım için kumandalı araba almıştım. Frekansları değiştirmek için kumandanın içini açtım ama bobin yok. Kumandanın resmi aşağıda. Bu sorunu çözebilmemin ucuz bir yöntemi var mı? 27 Mayıs 2018 tarihinde Alper Tuğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 27.145 mhz verici frekansı. Alıcı da aynı olmalı yani araba. 27.800 veya 26.000 mhz krista, hem alıcı hem verici ünitesinde değişecek. Bir ilave daha, plaket arka kısımı göreyim. Orada jumperler olabilir. Kanal değişimi için 1 Yorum bağlantısı
Alper Tuğlu 27 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2018 16 dakika önce, Servet Aydın yazdı: 27.145 mhz verici frekansı. Alıcı da aynı olmalı yani araba. 27.800 veya 26.000 mhz krista, hem alıcı hem verici ünitesinde değişecek. Bir ilave daha, plaket arka kısımı göreyim. Orada jumperler olabilir. Kanal değişimi için Hem arabanın hem de plaketin arka kısmının fotoğrafını yarın gönderebilirim Acaba parça temini ve değişimi yapabilir miyim. Çünkü bir tamirciye gösterdim başından savdı uğraşmak istemedi. Benimde ilgim lehim yapabilirim ama amatörce ilginiz için çok teşekkürler Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 Elektronik marketlerde kristal olarak alınacak. Önce devreleri görelim netleşir Lehim yaparken seri olunacak. Ayakları fazla ısınırsa bozulur 3 1 Yorum bağlantısı
Alper Tuğlu 30 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2018 On 27.05.2018 at 20:45, Servet Aydın yazdı: Elektronik marketlerde kristal olarak alınacak. Önce devreleri görelim netleşir Lehim yaparken seri olunacak. Ayakları fazla ısınırsa bozulur Servet abi kusura bakma fotoğrafları ancak yükledim. arabanın içinde bobin varmış. Acaba kumandadaki kristali 40 lık ile değiştirsem sonra bobinden karşılığını bulmaya çalışsam olur mu? Veya senin önerin ne olur. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 Bobin sadece alıcı verimi için. Eskisi gibi frekans kaydırma değil. Bu arada her iki kartın üzerindeki entegra aynı ise işimiz zora girecek. O entegreler kodlayıcı ve taşıyıcı frekans osilatörü. Alıcılarda kristal yok, olsaydı sadece kristal değişimi kafi gelcekti. Yorum bağlantısı
Alper Tuğlu 30 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2018 (düzenlendi) Yani bu iş bizi aşıyor değil mi? abi Neyse artık bundan sonra alırken farklı frekanslar olmasına özellikle dikkat edeceğiz İlgin için çok teşekkürler Şimdilik kumanda antenlerini söktüm Artık uzun mesafede etkilenmiyorlar en azından 30 Mayıs 2018 tarihinde Alper Tuğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 bizde de aynı dert hep oluşuyor, genelde hepsi 27 mhz. iyi tarafı kumanda veya araba bozulursa diğeri yedek parça gibi işini görüyor, frekansı değişebilien tip uk arabalar da çok pahalı, genelde kırıldıkları için (bizde) o kadar para vermeye değmiyor. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 16 dakika önce, Alper Tuğlu yazdı: Yani bu iş bizi aşıyor değil mi? abi Neyse artık bundan sonra alırken farklı frekanslar olmasına özellikle dikkat edeceğiz İlgin için çok teşekkürler Olmaz diye bir şey yok, uğraşmak lazım Şimdi, Çağlar Bayur yazdı: bizde de aynı dert hep oluşuyor, genelde hepsi 27 mhz. iyi tarafı kumanda veya araba bozulursa diğeri yedek parça gibi işini görüyor, frekansı değişebilien tip uk arabalar da çok pahalı, genelde kırıldıkları için (bizde) o kadar para vermeye değmiyor. Onca oyuncak arasında oyuncak olan kuçuyu alıp kurtarayım. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 3 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Onca oyuncak arasında oyuncak olan kuçuyu alıp kurtarayım. Kuçuyu hayırlayamadık daha. Pardon ekmeğini yiyemedik diyecektim. 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 19 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Kuçuyu hayırlayamadık daha. Pardon ekmeğini yiyemedik diyecektim. Ben bi alsam elinden hayırlı olacak ama... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 2 saat önce, Sami Demirpaz yazdı: Kuçuyu hayırlayamadık daha. Pardon ekmeğini yiyemedik diyecektim. 10 kg mamayı 1 yılda bitirince görüşürüz bu arada royal canin midesine dokundu 2 saat önce, Servet Aydın yazdı: Ben bi alsam elinden hayırlı olacak ama... avro üstünden yüz görümlüğü beyim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 38 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: bu arada royal canin midesine dokundu Farmina, NG gibi mamaları da deneyebilirsiniz abi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 39 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Farmina, NG gibi mamaları da deneyebilirsiniz abi. makarnayı sevdi, tam esnaf yahu Yorum bağlantısı
Alper Tuğlu 30 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2018 Arkadaşlar ben kumandanın frekansı için açmıştım ama konunun frekansı değişti 😁 Muhabbetiniz daim olsun... 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 42 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: makarnayı sevdi, tam esnaf yahu temizmama.com dakilere de bak. Bizimki onları da deli gibi yiyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts