Selçuk Bakış 10 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2021 Önder Özcan yazdı: Selçuk geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten. Sağol Abicim, kırmızı yıldızlı bir şeyler bakayım diyorum 😁 Aytac Sakal yazdı: Çok geçmiş olsun inanın üzüldüm Allahtan mermer birinin kafasına düşmemiş çok büyük ihmal. Benim eski araba tavana kiremit düşmüştü yada biri attı bilmiyoruz artık. Özel bir yer bulup göçükleri çektirdim boya 1 yıl sonra çatlamaya başladı. Çok şükür kimseye zarar gelmedi Allah'tan. Üst direkler de ve ön direkte ezilmeler var, muhtemelen perte çıkaracaklar. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Geçmiş olsun kardeşim, yeni gördüm valla üzüldüm. Tesellimiz kimsenin yaralanmaması. Tekrar geçmiş olsun daha iyilerini alırsın.. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2021 Serkan Toker yazdı: Geçmiş olsun kardeşim, yeni gördüm valla üzüldüm. Tesellimiz kimsenin yaralanmaması. Tekrar geçmiş olsun daha iyilerini alırsın.. İnşallah Abicim çok sağol, daha yeni oldu zaten 😊 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Selçuk Bakış yazdı: İnşallah Abicim çok sağol, daha yeni oldu zaten 😊 Satılık mondeo var.. ☺️😁 1 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2021 Serkan Toker yazdı: Satılık mondeo var.. ☺️😁 Mevzu sonuçlanana kadar mecbur bekleyecez abim ama kanıma girdin bak şimdi 😀 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Serkan Toker yazdı: Satılık mondeo var.. ☺️😁 Sen ne alcan Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Sen ne alcan MB 180 pin 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Serkan Toker yazdı: Satılık mondeo var.. ☺️😁 FR gelecek ise olur Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Önder Özcan yazdı: MB 180 pin Zenginler kulübüne katılacak diyorsun Oh oh bizim sigorta için yeni kart sahibi geliyor galiba Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2021 Önder Özcan yazdı: MB 180 pin Aldıktan sonra kartı iptal ettirsek sayılır dimi Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Zenginler kulübüne katılacak diyorsun Oh oh bizim sigorta için yeni kart sahibi geliyor galiba Çağlar Bayur yazdı: FR gelecek ise olur Satılık mı 😀 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 11 Mayıs 2021 Paylaş 11 Mayıs 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Sen ne alcan bir süre belediye otobüsü takılıp halka karışmayı toplumu yakından tanımayı düşünüyorum.. Önder Özcan yazdı: MB 180 pin Mersedes e den başlar filan diyorlar.. Çağlar Bayur yazdı: FR gelecek ise olur Vag grubuna mesafeli duruyorum ama evdeki ergenler galip gelebilirler. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2021 Ali Gürbüz yazdı: Çok geçmiş olsun. Çok üzücü. Teşekkür ettim hayırlısı 😊 Serkan Toker yazdı: bir süre belediye otobüsü takılıp halka karışmayı toplumu yakından tanımayı düşünüyorum.. Mersedes e den başlar filan diyorlar.. Vag grubuna mesafeli duruyorum ama evdeki ergenler galip gelebilirler. Cabrio 500 😀 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Mayıs 2021 Paylaş 11 Mayıs 2021 Serkan Toker yazdı: bir süre belediye otobüsü takılıp halka karışmayı toplumu yakından tanımayı düşünüyorum.. o kadar soyutlamasaydın keşke kendini evde kalmak sana pek yaramamış ama evde kalman hayırlı işlere el atmana vesile olmuş ne güzel. rabim yardımcınız olsun çok güzel işler başarıyorsunuz. Serkan Toker yazdı: Vag grubuna mesafeli duruyorum ama evdeki ergenler galip gelebilirler. bu nasıl MB ci @Önder Özcanabi. evdekiler galip gelebilir falan diyor onların araçlarını almamış mı daha. önce delikanlıların FR larını al sonra kendine MB bu arada ehliyetlerini aldılar dimi delikanlılar 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs 2021 Paylaş 11 Mayıs 2021 Serkan Toker yazdı: Vag grubuna mesafeli duruyorum ama evdeki ergenler galip gelebilirler. FR dedik, postacı arabası demedik 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 11 Mayıs 2021 Paylaş 11 Mayıs 2021 Selçuk Hocam yeni gördüm. Çok büyük geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 11 Mayıs 2021 Paylaş 11 Mayıs 2021 Çok geçmis olsun Selçuk bey fotoğrafı görünce çok üzüldüm o kadar masraf etmiştiniz araca 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2021 Aydın Sert yazdı: Selçuk Hocam yeni gördüm. Çok büyük geçmiş olsun. Çok teşekkür ederim Bahadır Taşpolat yazdı: Çok geçmis olsun Selçuk bey fotoğrafı görünce çok üzüldüm o kadar masraf etmiştiniz araca Teşekkür ederim, kullanmaktan keyif aldığım bir araçtı, yerini doldurmak zor olacak. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 Mayıs 2021 Paylaş 11 Mayıs 2021 Kardeşim geçmiş olsun yeni gördüm.Sen de Peugeot alacak potansiyel görüyorum 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2021 Fatih Keskin yazdı: Kardeşim geçmiş olsun yeni gördüm. Sen de Peugeot alacak potansiyel görüyorum Teşekkür ederim Abicim sanırım 308 duruyor halen😊 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 12 Mayıs 2021 Paylaş 12 Mayıs 2021 Teşekkür ederim Abicim sanırım 308 duruyor halen[emoji4]Hanım kullanıyor Mercedes almadan satamazsın dedi 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2021 Fatih Keskin yazdı: Hanım kullanıyor Mercedes almadan satamazsın dedi Neyse, daha dosyanın sonuçlanmasına var 😃 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mayıs 2021 Paylaş 12 Mayıs 2021 Evet dosya açılmadı bile henüz. Belki de pert olmayacak. Aklındakileri yapacaksın. Belli mi olur [emoji28] 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Evet dosya açılmadı bile henüz. Belki de pert olmayacak. Aklındakileri yapacaksın. Belli mi olur Neyse servis görmeden 😃 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2021 Evet dosya açılmadı bile henüz. Belki de pert olmayacak. Aklındakileri yapacaksın. Belli mi olur [emoji28]Şu açı pert olmaya yeter mi [emoji16]Nasıl bir şiddetle düştüyse sağ ön kısım aşağıya doğru meyilli. Yorum bağlantısı
Recommended Posts