Sani Gerşon 1 Temmuz 2020 Paylaş 1 Temmuz 2020 160bin 1.6mjet için triger değişimi değil mi? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2020 Sani Gerşon yazdı: 160bin 1.6mjet için triger değişimi değil mi? 5 yıl 120bin triger değişimi, ilk kazadan sonra bakımda değiştirmiştim. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 Temmuz 2020 Paylaş 1 Temmuz 2020 kadranı çok güzelmiş arabanın beğendim . bakım iyi olmuş güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2020 Metin Akbal yazdı: Iyi bari en cok cam sevindirici Çalışmayan aksamı yoktur 😝 Ali Gök yazdı: kadranı çok güzelmiş arabanın beğendim . bakım iyi olmuş güle güle kullan Kadrandan yana yüzümüz güldü 😀 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Temmuz 2020 Paylaş 1 Temmuz 2020 Hayırlı olsun, güle bin, tadını çıkar. Selçuk Bakış yazdı: 5 yıl 120bin triger değişimi, ilk kazadan sonra bakımda değiştirmiştim. Adamın her olayı hatırlatacak 1 kazası var 😄 Allah yenilerinden korusun 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2020 Önder Özcan yazdı: Hayırlı olsun, güle bin, tadını çıkar. Adamın her olayı hatırlatacak 1 kazası var 😄 Allah yenilerinden korusun Ben; Sağ arka cam çalışmıyor Usta; düğmedendir Ben; netten alıp denedim her yer çalıştı o yine çalışmadı, hatta arka kapıyı söktüm kıyamadım geri topladım 😀 Usta Ben, son kazada kapı değişmişti ya hani burası zarar görmüş olabilir mi 😁 Usta, tamam ben oraya bakarım sorunu anladım 😃 Randevu alımı da ayrı eğlence 😀 2 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 Nice 142 binlere Nice 142 binlere 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 Ekim 2020 Yazar Paylaş 21 Ekim 2020 Arda Bülent Güzel yazdı: Nice 142 binlere Nice 142 binlere Amin Abicim, cümlemize inşallah. Yorum bağlantısı
Hakan Aktaş 21 Ekim 2020 Paylaş 21 Ekim 2020 Hay Maşallah, Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 Ekim 2020 Yazar Paylaş 21 Ekim 2020 Hakan Aktaş yazdı: Hay Maşallah, Allah kaza bela vermesin. Amin cümlemize inşallah. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 Ekim 2020 Yazar Paylaş 21 Ekim 2020 Metin Akbal yazdı: Bunda CC var mıydı? Sabitleme limitleme, size hangisi lazım Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Ekim 2020 Paylaş 22 Ekim 2020 Sabitleme limitleme, size hangisi lazım [emoji4] Sabitleme yeterli sınırlama kaymaklı katmer 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Ekim 2020 Paylaş 22 Ekim 2020 Sabitleme limitleme, size hangisi lazım [emoji4] Sabitleme limitleme lazim. Bir yolculukta kac kere sabitleyici acabilecegini limitleme. Var mi? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 22 Ekim 2020 Paylaş 22 Ekim 2020 130 la giderken cepten telefonu çıkartıp resim çekmek.... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Ekim 2020 Paylaş 22 Ekim 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: 130 la giderken cepten telefonu çıkartıp resim çekmek.... o değil de 130’la anlık tüketim mi o? inş rampa aşağıdır 😁 bi de hava 9 derece. Neresi orası Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Ekim 2020 Paylaş 22 Ekim 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: o değil de 130’la anlık tüketim mi o? inş rampa aşağıdır 😁 bi de hava 9 derece. Neresi orası 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 Ekim 2020 Yazar Paylaş 22 Ekim 2020 Önder Özcan yazdı: Selçuk Bakış yazdı: Sabitleme limitleme, size hangisi lazım Sabitleme limitleme lazim. Bir yolculukta kac kere sabitleyici acabilecegini limitleme. Var mi? var öyle bir limit koymuş ki adamlar o derece yani Hasan Karabekiroglu yazdı: 130 la giderken cepten telefonu çıkartıp resim çekmek.... dayanamadım Tansu Kalafatoğlu yazdı: o değil de 130’la anlık tüketim mi o? inş rampa aşağıdır 😁 bi de hava 9 derece. Neresi orası iniş değilde anlık resim çekerken gazdan çekince öyle oldu Sani Gerşon yazdı: tam benim tüpüm Metin Akbal yazdı: katmer olsa da yesek 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 Ekim 2020 Yazar Paylaş 22 Ekim 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: o değil de 130’la anlık tüketim mi o? inş rampa aşağıdır 😁 bi de hava 9 derece. Neresi orası Sivas Yozgat arası bir yer, hatırladığım kadarıyla Yaraşbeli geçidi civarında olması lazım Bilgi olması açısından yol bilgisayarı şöyle hesap etmiş, ayrıca Sivas'a dönüşte pompa ölçümünü de yazarım, şimdi Kırıkkale'deyim. Bu Sorgun'a girmek üzere iken Bu da Yozgat'a girmek üzere iken 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Ekim 2020 Paylaş 22 Ekim 2020 Selçuk Bakış yazdı: Sivas Yozgat arası bir yer, hatırladığım kadarıyla Yaraşbeli geçidi civarında olması lazım Bilgi olması açısından yol bilgisayarı şöyle hesap etmiş, ayrıca Sivas'a dönüşte pompa ölçümünü de yazarım, şimdi Kırıkkale'deyim. Bu Sorgun'a girmek üzere iken Bu da Yozgat'a girmek üzere iken Yurtdışında çok güzel üst seri teypler var. Baktınız mı hiç? Benim jeep'in teyplerine 400-500€ istenirken, fiat'ın teyplerine 100€ falan istiyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 Ekim 2020 Yazar Paylaş 22 Ekim 2020 Sani Gerşon yazdı: Yurtdışında çok güzel üst seri teypler var. Baktınız mı hiç? Benim jeep'in teyplerine 400-500€ istenirken, fiat'ın teyplerine 100€ falan istiyorlar. Hiç bakmadım, aklımda da yoktu böyle bir şey, borca girmesek Beats Audio olduğu için sistemi de pek bozmak istemiyorum ama şimdi teyplere de bakarsam aklımda kalır Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Ekim 2020 Paylaş 22 Ekim 2020 Selçuk Bakış yazdı: Hiç bakmadım, aklımda da yoktu böyle bir şey, borca girmesek Beats Audio olduğu için sistemi de pek bozmak istemiyorum ama şimdi teyplere de bakarsam aklımda kalır Bi bakın yahu, ne olacak ki 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Ekim 2020 Paylaş 22 Ekim 2020 Sani Gerşon yazdı: Bi bakın yahu, ne olacak ki Benim de zerre ekran hevesim yok facebook’ta mazda grupta’da millet deli gibi ekran taktırırdı. Şimdi corolla grupta da ekranda klip oynatma hevesi var. Yav ekranda klip oynasa nolur oynamasa nolur, bekleme salonu mu bu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts