Mehmet Ozyurek 9 Mayıs 2020 Paylaş 9 Mayıs 2020 Su soğuk ama girince alışıyoruz yani [emoji3]Isıyı aynı derecede tutmaya çalışıyoruz da diyebiliriz 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Mayıs 2020 Paylaş 10 Mayıs 2020 Genelde düşmez. Ayricaliklar hep Mercedes kart sahiplerine mi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Mayıs 2020 Paylaş 10 Mayıs 2020 He he evet, bankadan gelen bildirimler benzinci sayaci gibi geliyor, trink trink trink trink. İptal de edmiyorum, borcu tamamen kapatmadan iptal olmuyor. Bu kartin borcu hic harcama yapilmazsa 8 ayda ancak kapanir [emoji37] 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2020 He he evet, bankadan gelen bildirimler benzinci sayaci gibi geliyor, trink trink trink trink. İptal de edmiyorum, borcu tamamen kapatmadan iptal olmuyor. Bu kartin borcu hic harcama yapilmazsa 8 ayda ancak kapanir [emoji37]Biz hissedilmesin diye 9 taksit yaptık, 1 ay daha beklenmeli [emoji857] 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mayıs 2020 Paylaş 10 Mayıs 2020 Selçuk Bakış yazdı: Biz hissedilmesin diye 9 taksit yaptık, 1 ay daha beklenmeli Bu ay da erteleme var.. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu ay da erteleme var.. Ertelemelerde 3 ay oluyordu. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2020 Merhaba danışmak istediğim bir konu var, tesadüfen şu malzemeyi gördüm https://m.n11.com/anahtar-doblo-3-sol-cam-acma-dortlu-P365389625?gclsrc=aw.ds&&gclid=CjwKCAjwkun1BRAIEiwA2mJRWSy5AtGtKK4qJx6wlurXIdepwf-8Y4UYyMSRmaFSjCN-BkX5surTjBoCDisQAvD_BwE Benim aracın üzerindeki kod başlangıçları aynı ama devamı farklı, soket vs herşey aynı duruyor. Alsam benim araca uyar mı? Bendeki kod 7355897350x Almak istediğim ürünün kodu 735498686 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Tahminim çalışır. Montaj delikleri vs aynı mı? Sizdekinin sorunu ne? 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2020 Sani Gerşon yazdı: Tahminim çalışır. Montaj delikleri vs aynı mı? Sizdekinin sorunu ne? Delikler aynı soket vs. Sağ arkayı önden açmıyor sadece, ilk aldığımda cam açıkken fıskiye kullanınca su tuşlara gelmişti, o zaman bozuldu diye tahmin ediyorum. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Selçuk Bakış yazdı: Delikler aynı soket vs. Sağ arkayı önden açmıyor sadece, ilk aldığımda cam açıkken fıskiye kullanınca su tuşlara gelmişti, o zaman bozuldu diye tahmin ediyorum. Açıp temizleme? 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2020 Sani Gerşon yazdı: Açıp temizleme? Denedim ama olmadı, yollarda görünen bir arıza yok ama iletken birşey ile yolları temas ettirip denedim çalışmadı. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Selçuk Bakış yazdı: Denedim ama olmadı, yollarda görünen bir arıza yok ama iletken birşey ile yolları temas ettirip denedim çalışmadı. Tesisata direk elektrik verip deneme şansı var mı? Su damlası geldiğinde hemen bozulsaydı, benim Megane ve Duster'da 5 kere değiştirmiş olmam lazımdı. Duster'da fırtınada camı 2 parmak açık unutmuştu otoparkçı. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2020 Sani Gerşon yazdı: Tesisata direk elektrik verip deneme şansı var mı? Su damlası geldiğinde hemen bozulsaydı, benim Megane ve Duster'da 5 kere değiştirmiş olmam lazımdı. Duster'da fırtınada camı 2 parmak açık unutmuştu otoparkçı. Tahminim o yönde ama emin değilim, önden açık camı kapatabiliyorum sadece açamıyorum. O yüzden düğmeden şüphelendim. Direk elektrik vermek aklıma gelmedi ama yeterli malzemem de yoktur. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Selçuk Bakış yazdı: önden açık camı kapatabiliyorum sadece açamıyorum. Switch ölmüş gibi. Şansa öldü bence, ben hala silecek suyu ile o hale geleceğinden şüpheliyim. Bu arada dip not: Bizim araçlar yurtdışına yönelik üretildiğinden üstündeki kod ile Fiat'ın kodları tutmuyor. Ben parça üstünden telefonla kod verdiğimde yetkili servis bulamadı. Google'a girdi baktı, parçayı görüp kendi sisteminden parça kodunu bulup öyle fiyat vermişti. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2020 Sani Gerşon yazdı: Switch ölmüş gibi. Şansa öldü bence, ben hala silecek suyu ile o hale geleceğinden şüpheliyim. Bu arada dip not: Bizim araçlar yurtdışına yönelik üretildiğinden üstündeki kod ile Fiat'ın kodları tutmuyor. Ben parça üstünden telefonla kod verdiğimde yetkili servis bulamadı. Google'a girdi baktı, parçayı görüp kendi sisteminden parça kodunu bulup öyle fiyat vermişti. Aynen bendeki kodu girince burada tek bir site çıkmadı, silecek suyu tesadüf olmuş olabilir yada ben öyle sanıyorum belki. Sipariş konusunda arada kaldım, fiyatı da çok değil ama 😅 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Selçuk Bakış yazdı: Aynen bendeki kodu girince burada tek bir site çıkmadı, silecek suyu tesadüf olmuş olabilir yada ben öyle sanıyorum belki. Sipariş konusunda arada kaldım, fiyatı da çok değil ama 😅 Ben olsam alır denerdim 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Selçuk Bakış yazdı: Merhaba danışmak istediğim bir konu var, tesadüfen şu malzemeyi gördüm https://m.n11.com/anahtar-doblo-3-sol-cam-acma-dortlu-P365389625?gclsrc=aw.ds&&gclid=CjwKCAjwkun1BRAIEiwA2mJRWSy5AtGtKK4qJx6wlurXIdepwf-8Y4UYyMSRmaFSjCN-BkX5surTjBoCDisQAvD_BwE Benim aracın üzerindeki kod başlangıçları aynı ama devamı farklı, soket vs herşey aynı duruyor. Alsam benim araca uyar mı? Bendeki kod 7355897350x Almak istediğim ürünün kodu 735498686 Selçuk hocam satıcıya şase numaranı yollayıp kontrol ettirebilirsin. Yada alıp denersin, olmazsa iade edebilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2020 Sani Gerşon yazdı: Ben olsam alır denerdim Aldım gitti, birde arıza tespit cihazı denk gelse bunun gibi 😊 Mustafa Arıkan yazdı: Selçuk hocam satıcıya şase numaranı yollayıp kontrol ettirebilirsin. Yada alıp denersin, olmazsa iade edebilirsin. Aldım Hocam, uyar sıkıntı olmaz büyük ihtimalle. Tesisat hatası çıkmazsa sorun olmaz inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Mayıs 2020 Paylaş 13 Mayıs 2020 Sani Gerşon yazdı: Tesisata direk elektrik verip deneme şansı var mı? Su damlası geldiğinde hemen bozulsaydı, benim Megane ve Duster'da 5 kere değiştirmiş olmam lazımdı. Duster'da fırtınada camı 2 parmak açık unutmuştu otoparkçı. Hatırlıyorum, Duster o olaydan sonra "sel hasarlı" diye perte çıkmamış mıydı? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Mayıs 2020 Paylaş 13 Mayıs 2020 Önder Özcan yazdı: Hatırlıyorum, Duster o olaydan sonra "sel hasarlı" diye perte çıkmamış mıydı? Yok ama kaporta eleğe dönmüştü Meşhur İstanbul dolu fırtınasıydı Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2020 Düğme seti dün elime ulaştı ama yanıma almamıştım, bugün denemeyi yaptım. Gelen düğmeler araca uydu çalıştı ama sağ arkayı yine önden açamadım. Arkaya giden hatta sanırım sıkıntı var ama açık camı önden kapatabiliyorum, kapının üzerinden açma kapatmada ve anahtardan açma kapatmada sorun yoktur. Farklı tahmini olan var mıdır? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Camları kontrol eden beyin. Yanlış anlaşılmamayı umarak: benim her kapıda ayrı beyin var, sende durum nedir. Ayrı beyin var ise diğer arka kapınınki ile değişip denenerek bakılabilir. Sadece sürücü kapısında beyin varsa ona yoğunlaşılabilir. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2020 Önder Özcan yazdı: Camları kontrol eden beyin. Yanlış anlaşılmamayı umarak: benim her kapıda ayrı beyin var, sende durum nedir. Ayrı beyin var ise diğer arka kapınınki ile değişip denenerek bakılabilir. Sadece sürücü kapısında beyin varsa ona yoğunlaşılabilir. Kapı içlerini hiç açmadım beyin durumu nasıl bilmiyorum. Geniş zamanda fırsat bulursam arka kapıyı sökme niyetim var. Ön kapı değişimi sonrası mı oldu acaba diye düşünmeye başladım. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Selçuk Bakış yazdı: Ön kapı değişimi sonrası mı oldu acaba diye düşünmeye başladım. Bingo! Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2020 Önder Özcan yazdı: Bingo! Sağ ön kapı değişmişti? Acaba Yorum bağlantısı
Recommended Posts