Eyüp Çetin 13 Şubat 2020 Paylaş 13 Şubat 2020 Bugün bende denedim kar üstünde daha güzel yol tutuş sağlıyor. Tekerlerin boşa dönme oranının azlığı hissediliyor. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Şubat 2020 Paylaş 14 Şubat 2020 Çok merak ettim yahu. Servet Aydın yazdı: Çakma kilit mekanik kilitten daha az güç harcatır sisteme. Ayrıca bu kısım bana tam tersi gibi göründü. Nasıl olduğunu anlatır mısın abi? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 14 Şubat 2020 Yazar Paylaş 14 Şubat 2020 Emre Şimşek yazdı: Çok merak ettim yahu. Ne zaman istersen deneyebilirsin 😊 Kar kalkmadan gel ama 😝 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Şubat 2020 Paylaş 14 Şubat 2020 Selçuk Bakış yazdı: Ne zaman istersen deneyebilirsin 😊 Kar kalkmadan gel ama 😝 Gürün’e kadar gelirim. Sen de oraya gelirsen bi tur binerim arabana 😬 Ekmekler de benden hadi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 14 Şubat 2020 Yazar Paylaş 14 Şubat 2020 Gürün’e kadar gelirim. Sen de oraya gelirsen bi tur binerim arabana [emoji51] Ekmekler de benden hadiSen gel gerisi kolay, ekmekler benden olursa ama 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Şubat 2020 Yazar Paylaş 29 Şubat 2020 Fren lambası patlamış, değiştirdim. Yapacak başka bişey yok [emoji1] Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Mart 2020 Yazar Paylaş 25 Mart 2020 2. Senesinde 2. Defa devreye girdi dpf temizliği, 2 gündür biraz tutuk gidişi vardı, temizlik sonrası rahatladı. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mart 2020 Paylaş 25 Mart 2020 Selçuk Bakış yazdı: 2. Senesinde 2. Defa devreye girdi dpf temizliği, çok daha sık temizler de belki artık kül aşırı birikmiş ise uayrı lmabası yakıyordur, bu sefer stop etmeden yolda kullanılsın diye kül başka kurum başka. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Mart 2020 Yazar Paylaş 25 Mart 2020 çok daha sık temizler de belki artık kül aşırı birikmiş ise uayrı lmabası yakıyordur, bu sefer stop etmeden yolda kullanılsın diye kül başka kurum başka.Haklısın Abicim, çok kısa mesafe kullanılıyor her ne kadar devir çevirsekte bir yerde eksik kalıyor. Uzun yol çekiyor canı belli ki. 2 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 25 Mart 2020 Paylaş 25 Mart 2020 Selçuk Bakış yazdı: Çağlar Bayur yazdı: çok daha sık temizler de belki artık kül aşırı birikmiş ise uayrı lmabası yakıyordur, bu sefer stop etmeden yolda kullanılsın diye kül başka kurum başka. Haklısın Abicim, çok kısa mesafe kullanılıyor her ne kadar devir çevirsekte bir yerde eksik kalıyor. Uzun yol çekiyor canı belli ki. 😂😂 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Mart 2020 Paylaş 25 Mart 2020 Selçuk Bakış yazdı: Çağlar Bayur yazdı: çok daha sık temizler de belki artık kül aşırı birikmiş ise uayrı lmabası yakıyordur, bu sefer stop etmeden yolda kullanılsın diye kül başka kurum başka. Haklısın Abicim, çok kısa mesafe kullanılıyor her ne kadar devir çevirsekte bir yerde eksik kalıyor. Uzun yol çekiyor canı belli ki. Sürücünün canı çekmiyor mu? 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Mart 2020 Paylaş 25 Mart 2020 Çağlar Bayur yazdı: çok daha sık temizler de belki artık kül aşırı birikmiş ise uayrı lmabası yakıyordur, bu sefer stop etmeden yolda kullanılsın diye kül başka kurum başka. Benimki zaman zaman bi devreye giriyor, koltukta bildiğin bedava masaj. Öyle bi titriyor ki, öyle bi sesi değişiyor ki aletin, tamam yavrum diye sevip sakinleştirmen gerekiyor 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mart 2020 Paylaş 25 Mart 2020 Sani Gerşon yazdı: Benimki zaman zaman bi devreye giriyor, koltukta bildiğin bedava masaj. Öyle bi titriyor ki, öyle bi sesi değişiyor ki aletin, tamam yavrum diye sevip sakinleştirmen gerekiyor sağ ayağı bilekten ileri doğru büküp arkaya yaslanıyorsun o zaman sakinleşir 1 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 26 Mart 2020 Paylaş 26 Mart 2020 2. Senesinde 2. Defa devreye girdi dpf temizliği, 2 gündür biraz tutuk gidişi vardı, temizlik sonrası rahatladı.Daha çok temizliyordur. Ben egr değiştirdiğim halde. Haftada bir yapıyor. Birde biraz sert kullanırım ona rağmen temizliği yapıyor. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 26 Mart 2020 Yazar Paylaş 26 Mart 2020 Arda Bülent Güzel yazdı: Daha çok temizliyordur. Ben egr değiştirdiğim halde. Haftada bir yapıyor. Birde biraz sert kullanırım ona rağmen temizliği yapıyor. Pasif temizlik yaptığı çok oluyor, ayda 1 felan. Titreşimden ve çekişten hissediyorum, aktif temizlik şimdiye kadar 2 defa yaptı Abicim. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 26 Mart 2020 Yazar Paylaş 26 Mart 2020 pasif aktif?Titreşim artıp 15 20 sn çekiş düşüyor pasifte. Aktifte lamba yanıyor, acep yanlış mı biliyorum. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 13 Nisan 2020 Yazar Paylaş 13 Nisan 2020 Yazlıklara geçiş yapıldı, ekstradan rota giriş yaptık.80 TL 4 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 13 Nisan 2020 Paylaş 13 Nisan 2020 Rengiyle , tipiyle insanın yüzünde tebessüm yaratan bir otomobil. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 13 Nisan 2020 Yazar Paylaş 13 Nisan 2020 Rengiyle , tipiyle insanın yüzünde tebessüm yaratan bir otomobil. Teşekkür ederim,Dünde şöyle birşey gördüm şeytan dürtüyor ama [emoji4] 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 13 Nisan 2020 Yazar Paylaş 13 Nisan 2020 Benimde ilgimi çekti, listeye alabilirim 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Nisan 2020 Paylaş 13 Nisan 2020 Seytanin durtmesine izin verme, hemen al [emoji23] Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 13 Nisan 2020 Yazar Paylaş 13 Nisan 2020 Metin Akbal yazdı: Seytanin durtmesine izin verme, hemen al Ortalık karışık hele beklesin 😀 Mayıs ayı herşeyin yenilemesi var kasko sigorta bakım ve muayeneler Mercedes karta el koymak lazım. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts