Çağlar Bayur 27 Kasım 2019 Paylaş 27 Kasım 2019 Selçuk Bakış yazdı: Kışlık lastikler takıldı ve rot balans yaptırdık bu araç sola daha akıcı sağa daha tutuk girer virajda 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 27 Kasım 2019 Yazar Paylaş 27 Kasım 2019 Çağlar Bayur yazdı: bu araç sola daha akıcı sağa daha tutuk girer virajda Fiesta'dan sonra bunu hep düz süresim var Maalesef aynen öyle dönüyor Abicim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım 2019 Paylaş 27 Kasım 2019 Selçuk Bakış yazdı: Maalesef aynen öyle dönüyor Abicim sağ tekeri az geriye sol tekeri de az ileriye itelenirse düzelir 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 27 Kasım 2019 Yazar Paylaş 27 Kasım 2019 Çağlar Bayur yazdı: sağ tekeri az geriye sol tekeri de az ileriye itelenirse düzelir Sanayide anlatmaya kalksam hayal edemedim şimdi 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım 2019 Paylaş 27 Kasım 2019 Selçuk Bakış yazdı: Sanayide anlatmaya kalksam hayal edemedim şimdi bir de çatal mevzusu vardır ustalar arasında iyi usta kötü usta ordan belli olur denir 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 27 Kasım 2019 Yazar Paylaş 27 Kasım 2019 bir de çatal mevzusu vardır ustalar arasında [emoji4] iyi usta kötü usta ordan belli olur denirÇatal önemli ama onun patenti tesisatçılar aldı diye biliyordum [emoji28] 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Aralık 2019 Yazar Paylaş 29 Aralık 2019 .Buda genel istatistiklerimiz. 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Aralık 2019 Paylaş 29 Aralık 2019 Bunun kadran ne kadar renkliymis. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Aralık 2019 Yazar Paylaş 29 Aralık 2019 Benim telefonda da var mavimsi çıkıyor resimlerde biraz daha soft bir rengi var 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Aralık 2019 Paylaş 29 Aralık 2019 Kadran guzel de, yol bilgisayarı da keske renk degistirseymis. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Aralık 2019 Yazar Paylaş 29 Aralık 2019 Kadran guzel de, yol bilgisayarı da keske renk degistirseymis. X'lerde ki ekran çok hoşuma gidiyor, öyle bir şey olsaydı keşke. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 29 Aralık 2019 Paylaş 29 Aralık 2019 Selçuk Bakış yazdı: Sani Gerşon yazdı: Kadran guzel de, yol bilgisayarı da keske renk degistirseymis. X'lerde ki ekran çok hoşuma gidiyor, öyle bir şey olsaydı keşke. Yeni 500l Crosslarda var. 😊 Benim de çok hoşuma gidiyor. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Aralık 2019 Paylaş 29 Aralık 2019 X'lerde ki ekran çok hoşuma gidiyor, öyle bir şey olsaydı keşke. Ornek alsak? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Aralık 2019 Yazar Paylaş 29 Aralık 2019 Ornek alsak?Resim net mi? Tapatalk bozuyor biraz 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 29 Aralık 2019 Paylaş 29 Aralık 2019 yok senin aractaki kadran daha guzel 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Aralık 2019 Yazar Paylaş 29 Aralık 2019 Buda 500L 2019 cross plus ekranı, bu da güzelmiş. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ocak 2020 Paylaş 6 Ocak 2020 @Selçuk Bakış bey, aracınızın ideal motor çalışma ısısını biliyor musunuz? Ben benim araçta termostattan şüpheleniyorum sanki. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Ocak 2020 Yazar Paylaş 6 Ocak 2020 [mention=58133]Selçuk Bakış[/mention] bey, aracınızın ideal motor çalışma ısısını biliyor musunuz? Ben benim araçta termostattan şüpheleniyorum sanki.Tam ortada sabit duruyor, hararetten kurtardığım zamanlarda ölçtüm ama dijital dereceyi tam hatırlamıyorum, OBD den ölçüp bilgi vereyim olur mu? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ocak 2020 Paylaş 6 Ocak 2020 Selçuk Bakış yazdı: Sani Gerşon yazdı: [mention=58133]Selçuk Bakış[/mention] bey, aracınızın ideal motor çalışma ısısını biliyor musunuz? Ben benim araçta termostattan şüpheleniyorum sanki. Tam ortada sabit duruyor, hararetten kurtardığım zamanlarda ölçtüm ama dijital dereceyi tam hatırlamıyorum, OBD den ölçüp bilgi vereyim olur mu? Süper olur valla. Benim de ortaya geldiğinde 70-93 arası geziniyor ama bu kadar gezmesi normal değil. Bu sebeple termostattan şüpheleniyorum. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Ocak 2020 Yazar Paylaş 6 Ocak 2020 Sani Gerşon yazdı: Süper olur valla. Benim de ortaya geldiğinde 70-93 arası geziniyor ama bu kadar gezmesi normal değil. Bu sebeple termostattan şüpheleniyorum. Tamamdır en kısa sürede hallederim, araç hanımda ama sabah bir denk getiririm inşallah, yoksa cumartesiye kadar bekleriz. Allah'tan elimizdeki OBD ile motor sıcaklığını görebiliyorum. Bu arada 70 civarı çok azmış, muhtemelen şüphe doğru. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ocak 2020 Paylaş 6 Ocak 2020 70 kaloriferi açınca düşüyor. Bu sebeple şüpheleniyorum. Bu kadar düşmemeli. Sorun yok, bekliyorum, çok teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Ocak 2020 Yazar Paylaş 6 Ocak 2020 70 kaloriferi açınca düşüyor. Bu sebeple şüpheleniyorum. Bu kadar düşmemeli. Sorun yok, bekliyorum, çok teşekkürler.Bu arada PTC bizde var, muhtemelen kullanırken fark etmiş olabilirsin. Derece high olacak sadece. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ocak 2020 Paylaş 6 Ocak 2020 Selçuk Bakış yazdı: Sani Gerşon yazdı: 70 kaloriferi açınca düşüyor. Bu sebeple şüpheleniyorum. Bu kadar düşmemeli. Sorun yok, bekliyorum, çok teşekkürler. Bu arada PTC bizde var, muhtemelen kullanırken fark etmiş olabilirsin. Derece high olacak sadece. PTC'nin bende çalışması için high'a gerek yok. 23.5'ta motor devrinden anlayabiliyorum devreye girdiğini. Çıktığını anlayamıyorum ama. Bir de DPF temizleme yaparken sağlam titriyor alet rölantide. Tamam diyorsun, aha başladı. Sırt masajı beleş 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Ocak 2020 Yazar Paylaş 6 Ocak 2020 Sani Gerşon yazdı: PTC'nin bende çalışması için high'a gerek yok. 23.5'ta motor devrinden anlayabiliyorum devreye girdiğini. Çıktığını anlayamıyorum ama. Bir de DPF temizleme yaparken sağlam titriyor alet rölantide. Tamam diyorsun, aha başladı. Sırt masajı beleş Jeep olunca ayrıcalık tanınmış demek 😀 Aktif temizlik yaparken bir kere ışık yandı bende ama pasif temizlik çok denk geldi bana, çok kısa mesafe kullanılıyor bizim makina, bununda etkisi var tabi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts