Metin Akbal 28 Aralık 2022 Paylaş 28 Aralık 2022 Adam sürücü kelebek camını çıkarır da ordan kalıp alır Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Aralık 2022 Paylaş 28 Aralık 2022 Murat Sahın yazdı: Tansu harbiden sen nerede yaşıyorsun? Ya trafikte farları olmayan, kaputu olmayan, hatta kapısı falan sökülü, patlak camların yerine naylon bantlanmış araçlar gören bir tek ben miyim? istanbul içinde görmüyorum ama araba şekil. Hani buna da mı merdiven altı işlem diye düşünüyor insan Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Aralık 2022 Paylaş 28 Aralık 2022 Ya ben kaçırmış olabilirim. Binadan düşen parça için sigorta rücu yaptı mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Aralık 2022 Paylaş 28 Aralık 2022 Metin Akbal yazdı: Adam sürücü kelebek camını çıkarır da ordan kalıp alır seloteyp 50 TL , kalıp cam 5000 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 28 Aralık 2022 Paylaş 28 Aralık 2022 Gerçekten ilginç hem de çok ilgin bir ülkede yaşıyoruz. Muhtemelen muayene zamanı geldi bu şekilde geçemeyeceği için satıyor. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Aralık 2022 Yazar Paylaş 28 Aralık 2022 Sani Gerşon yazdı: Ya ben kaçırmış olabilirim. Binadan düşen parça için sigorta rücu yaptı mı? Herhangi bir rücu yapılmadı, olan bizim kasko ücretlerine oldu 😅 Metin Akbal yazdı: Adam sürücü kelebek camını çıkarır da ordan kalıp alır Çıkarırsa takması camla aynı fiyat neredeyse, benim kazada değiştiği zaman kelebek camı 1400 yapıştırması 800 TL gibi bir şeydi. Çağlar Bayur yazdı: çalışıyorsa elleme, biraz bant bir levha pleksi iş görür. vesile ile zevkliymiş, bandı beyaz seçmiş Hiç bant kullanmasa sanki daha iyiydi 😅 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Aralık 2022 Paylaş 28 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: seloteyp 50 TL , kalıp cam 5000 Selçuk Bakış yazdı: Çıkarırsa takması camla aynı fiyat neredeyse, benim kazada değiştiği zaman kelebek camı 1400 yapıştırması 800 TL gibi bir şeydi. Ben onu pleksi için konuşmuştum halbukisi Sökme işçiliğini bilemem de takma işlemi 100 liralık dyson a ve yarım metre fitile bakardı gidipte 800 e abi bu camı bana takıver demezdik yav 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Aralık 2022 Yazar Paylaş 28 Aralık 2022 Metin Akbal yazdı: Ben onu pleksi için konuşmuştum halbukisi Sökme işçiliğini bilemem de takma işlemi 100 liralık dyson a ve yarım metre fitile bakardı gidipte 800 e abi bu camı bana takıver demezdik yav Yav biz servis adamıyız, o ne öyle Dyson myson 😅 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2023 Yeniden ilandayiz 😊 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiyat-500l-1.6-mjet-105hp-rockstar-sunrooflu-1061173028/detay Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2023 Aynen satılacak kıvama gelmiş. Dpf dolmuş uyarı veriyor, klima düğmeleri yine takılmamış ve perde yoktur benim gördüğüm. Gözüme çarpan eksikler. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 27 Kasım Yazar Paylaş 27 Kasım Yeniden ilanda https://shbd.io/s/IQZ70jxE 2 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 27 Kasım Yazar Paylaş 27 Kasım Çağlar Bayur yazdı: saksı? Tek değişen bagaj sanıyor ki oda bende olmadı, neden pert olduğu hakkında hiçbir fikri yok gibi 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Çağlar Bayur yazdı: saksı? Abi yeni bahanemiz çamaşır makinesi 😅 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Kasım Yazar Paylaş 28 Kasım Ali Darbaz yazdı: Dayanamadım ilan sahibine mesaj attım. ne yazdın Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Selçuk Bakış yazdı: ne yazdın Adamın herşeyden haberi var. Forum linkini verdim Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Kasım Yazar Paylaş 28 Kasım Ali Darbaz yazdı: Adamın herşeyden haberi var. Forum linkini verdim vermesen iyiydi bence ama neyse bakalım açıklamaları düzeltecek mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts