Yurdaer Elay 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Çağlar Bayur yazdı: onu çözmeye çalışıyorum, bu düğme var ise 4x4 oluyor, 4x2 lerde olup olmadığını araştırıyorum Fiat 500L Cross modelinde ön konsolda var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Yurdaer Elay yazdı: Fiat 500L Cross modelinde ön konsolda var. bu videodaki de 4x4 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Çağlar Bayur yazdı: bu videodaki de 4x4 Fiat'ın sitesinde önden çekiş yazıyor Çağlar abi.. Fiat 500L Cross - Keşfet & Satın Al | Fiat Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2021 Çağlar Bayur yazdı: onu çözmeye çalışıyorum, bu düğme var ise 4x4 oluyor, 4x2 lerde olup olmadığını araştırıyorum Abi ilandaki Xlerde baktıklarımın hepsinde vardı, 500lde 2016 sonrası cross pluslara baktım ama göremedim. Sanırım olan model varsa bile TR ye gelmedi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 çözemedim ben de, düğmenin3 fonksiyonundan birisi ön/arka çekiş transferi 4x2 de ne yapıyor acaba Yurdaer Elay yazdı: Fiat'ın sitesinde önden çekiş yazıyor Çağlar abi.. Fiat 500L Cross - Keşfet & Satın Al | Fiat bizdeki versiyon olabilir mi acaba sadece önden çekiş gelmiştir, yurt dışında 4x4 ü var Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2021 4x2 olup bu düğmeden olan Xler vardı ilanlarda. Çağlar Bayur yazdı: çözemedim ben de, düğmenin3 fonksiyonundan birisi ön/arka çekiş transferi 4x2 de ne yapıyor acaba bizdeki versiyon olabilir mi acaba sadece önden çekiş gelmiştir, yurt dışında 4x4 ü var Traction plus in gelişmişi olabilir mi😀 3008lerde olan sistem gibi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2021 Çoğunlukla benzinli modellerde denk geldim, opsiyon olarak alınmış belli ki, iniş modu sport ve normal mod diye biliyorum ama xin kitapçığını okumak gerek. Ezbere yorum yapmayayım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Selçuk Bakış yazdı: Traction plus in gelişmişi olabilir mi😀 3008lerde olan sistem gibi gagılladım bilgi yok , araştıralım bakalım Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2021 Çağlar Bayur yazdı: gagılladım bilgi yok , araştıralım bakalım Şimdi kitapçık buldum okudum toplamda 4 mod varmış, sanırım 2 ve 3 aynı anda olmuyor. 1.Auto 2.Traction modu(Cross ve Cross Plus versiyonlarda) 3.All weather modu(pop popstar ve longue versiyonlarda) 4.Sport mod Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Selçuk Bakış yazdı: Şimdi kitapçık buldum okudum toplamda 4 mod varmış, sanırım 2 ve 3 aynı anda olmuyor. 1.Auto 2.Traction modu(Cross ve Cross Plus versiyonlarda) 3.All weather modu(pop popstar ve longue versiyonlarda) 4.Sport mod kitapçığını buldum orada da açıkça sadece 4x4 lerde var diye yazmıyor, 3 konumu var, önde auto, sağda çekiş kontrolünü aktarma , solda spor modda direksiyon tepkisi iyileştirme diye yazmış. 4x2 de varsa 2 veya 3 birbiri yerine geçebilir. fiat düğmeden utanmış ta tam açıklamalı bir anlatım yapmamış sanki Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2021 Çağlar Bayur yazdı: kitapçığını buldum orada da açıkça sadece 4x4 lerde var diye yazmıyor, 3 konumu var, önde auto, sağda çekiş kontrolünü aktarma , solda spor modda direksiyon tepkisi iyileştirme diye yazmış. 4x2 de varsa 2 veya 3 birbiri yerine geçebilir. fiat düğmeden utanmış ta tam açıklamalı bir anlatım yapmamış sanki Benim okuduğum kitapçık şöyle demiş 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Çağlar Bayur yazdı: çözemedim ben de, düğmenin3 fonksiyonundan birisi ön/arka çekiş transferi 4x2 de ne yapıyor acaba bizdeki versiyon olabilir mi acaba sadece önden çekiş gelmiştir, yurt dışında 4x4 ü var Aslında her iki düğme de hemen hemen aynı işlevi görüyor. İlk eklediğim videoda belirtmiş zaten.. AWD olan modellerde şu şu işleri yapıyor diye. Auto mod, traction plus, ve sport mod. Auto modda çekişi akıllı olarak arka ve ön akslarda dağıtıyormuş vs vs. Konsoldaki düğmede de 3 mod var. Normal, eğimli iniş modu ve traction plus modu. Modele göre bunlar standart ve/veya opsiyon olarak alınıyor sanırım. 4x2 modelinde olan sistem Peugeot'daki grip kontrol sistemine benziyor sanki. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Selçuk Bakış yazdı: Benim okuduğum kitapçık şöyle demiş bilmece gibi , ben canada dan kitapçık indirmiştim, bu iksini birleştirince anladığım.. düğmede 3 konum var, ancak bir konumu 4x4 lerde ve 4x2 lerde farklı işe yarıyor, dolayısı ile 4 ayrı anlatım yapmış 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2021 Traction 4x4lerde all weather 4x2lerde anladım bende, sağ üstteki resimden öyle çözümledim. Birşeyler olmasa da birşeyler olmuş gibi bişey oldu buda 😅 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Selçuk Bakış yazdı: Traction 4x4lerde all weather 4x2lerde anladım bende, sağ üstteki resimden öyle çözümledim. Birşeyler olmasa da birşeyler olmuş gibi bişey oldu buda 😅 4x4'lerde olan traction plus modu ıslak zemin, kar, çamur, eğimli iniş vs gibi çeşitlerin hepsini içeriyor galiba. Biraz tukaş olmuş 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 27 Aralık 2022 Yazar Paylaş 27 Aralık 2022 İlandayız 😊 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-500l-1.6-mjet-105hp-rockstar-sunrooflu-modeli-1061173028/detay 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Aralık 2022 Paylaş 27 Aralık 2022 Bu halde mi yapmışlar o kadar kilometreyi. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 27 Aralık 2022 Yazar Paylaş 27 Aralık 2022 Aynen Abi nasıl rahat etmişlerse içinde, düğmeler felanda soyulmuş hep Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Aralık 2022 Yazar Paylaş 28 Aralık 2022 Bize göre değil ama adam 22bin km kullanmış bu şekilde 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 28 Aralık 2022 Paylaş 28 Aralık 2022 arabanın orjinal camları yokmu niye böyle yapmışlar tavanı söküp cabrio yapsa daha iyi olurmuş . şu hali ile kristal yağ tenekesi çaksa tavana daha iyiymiş camı görünce inanamadım karton yapıştırsa daha iyiymiş Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Aralık 2022 Yazar Paylaş 28 Aralık 2022 Camları servis harici bulamaz, işine gelmedi demek ki tamir etmek. Tavanı kesip iptal etse bile daha iyiydi, günü kurtarmış diyeceğim ama oda yok. Bu şekilde kapıya bile park edilmez bence. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Aralık 2022 Paylaş 28 Aralık 2022 çalışıyorsa elleme, biraz bant bir levha pleksi iş görür. vesile ile zevkliymiş, bandı beyaz seçmiş Yorum bağlantısı
Murat Sahın 28 Aralık 2022 Paylaş 28 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu yapılmış hali değil di mi Tansu harbiden sen nerede yaşıyorsun? Ya trafikte farları olmayan, kaputu olmayan, hatta kapısı falan sökülü, patlak camların yerine naylon bantlanmış araçlar gören bir tek ben miyim? 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 28 Aralık 2022 Paylaş 28 Aralık 2022 lakin alan adam yetenekli değilmiş demekki. her işi bilen yapmalı bu işlerin erbabı bir abimiz alsaydı airbag ve şaselerde işlem dahi yok diye koyardı ilana tavanıda jilet gibi tamir ettirmiş olurdu bu işleri pek bilmeyen biri ihaleye girmiş elinde kalmış anlaşılan Yorum bağlantısı
Recommended Posts