Mehmet Ozyurek 3 Temmuz 2021 Paylaş 3 Temmuz 2021 Gizleyecek bir şey yok. Sigorta şirketi Anadolu Sigorta Şayet sessiz kalsaydık işimiz zordu. 4 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 Temmuz 2021 Paylaş 3 Temmuz 2021 Ben olayi yeni gordum cok gecmis olsun. Daha iyileri gelsin. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2021 Sinan Akgöl yazdı: Ben olayi yeni gordum cok gecmis olsun. Daha iyileri gelsin. Teşekkürler sağolun Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 3 Temmuz 2021 Paylaş 3 Temmuz 2021 Çok geçmiş olsun. Hayırlısı olsun, inşallah gönlüne göre bir araç alırsın Selçuk. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2021 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Çok geçmiş olsun. Hayırlısı olsun, inşallah gönlüne göre bir araç alırsın Selçuk. İnşallah Hocam arıyoruz gönlümüze göre bir şey. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 4 Temmuz 2021 Paylaş 4 Temmuz 2021 Kardeşim geçmiş olsun. Konu dikkatimden kaçmış. Bir süredir bazı sıkıntılar yüzünden forumu düzenli takip edemiyorum. Kimseye birşey olmaması sevindirici. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 4 Temmuz 2021 Paylaş 4 Temmuz 2021 Hayırlısı olsun. Benimde aracım 2014 yılında pert olduğunda Anadolu 28 bin den açmıştı kapıyı. En son 33 bine anlaşmıştık. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2021 İnan Çınar yazdı: Kardeşim geçmiş olsun. Konu dikkatimden kaçmış. Bir süredir bazı sıkıntılar yüzünden forumu düzenli takip edemiyorum. Kimseye birşey olmaması sevindirici. Teşekkür ederim ne demek estağfurullah, sıkıntılar neydi bilmiyorum ama geçtiyse ne mutlu Serkan Maden yazdı: Hayırlısı olsun. Benimde aracım 2014 yılında pert olduğunda Anadolu 28 bin den açmıştı kapıyı. En son 33 bine anlaşmıştık. Artık kendileri kara listemde 😁 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 4 Temmuz 2021 Paylaş 4 Temmuz 2021 Selçuk Bakış yazdı: Teşekkür ederim ne demek estağfurullah, sıkıntılar neydi bilmiyorum ama geçtiyse ne mutlu Geçecek inşaallah. Allah büyük... Babamın bir takım sağlık sorunları oldu fakat şuan iyiye gidiyor. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2021 İnan Çınar yazdı: Geçecek inşaallah. Allah büyük... Babamın bir takım sağlık sorunları oldu fakat şuan iyiye gidiyor. Geçmiş olsun, hiç bilgim yoktu, düzelmesine çok sevindim. 😊 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 4 Temmuz 2021 Paylaş 4 Temmuz 2021 Sürecin sonlanmasına sevindim. Çok uğraştırdılar. İnşallah gönlünüze göre bir araç bulursun. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2021 Oktay Göktaş yazdı: Sürecin sonlanmasına sevindim. Çok uğraştırdılar. İnşallah gönlünüze göre bir araç bulursun. İnşallah Oktay Hocam, şu an son aşamalardayız ama 500ün yeri kolay dolmayacak gibi. 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 4 Temmuz 2021 Paylaş 4 Temmuz 2021 İnşallah Oktay Hocam, şu an son aşamalardayız ama 500ün yeri kolay dolmayacak gibi.Sağlık olsun, gördüğün göreceğin tek pert vakası bu olsun. Demek ki yenileme vakti gelmiş diye düşünmek var. Hanımlar bizi bu konuda pek anlamıyorlar galiba (söz meclisten dışarı) ama araçlarımızla bir bağ kurduğumuz gerçek. İlk astramı sattığım gün, arkasından bakışım hala aklımda. 15 yaşındaydı ve ben yerine sıfır astra alıyordum ama ister istemez üzülüyor insan.. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2021 Oktay Göktaş yazdı: Sağlık olsun, gördüğün göreceğin tek pert vakası bu olsun. Demek ki yenileme vakti gelmiş diye düşünmek var. Hanımlar bizi bu konuda pek anlamıyorlar galiba (söz meclisten dışarı) ama araçlarımızla bir bağ kurduğumuz gerçek. İlk astramı sattığım gün, arkasından bakışım hala aklımda. 15 yaşındaydı ve ben yerine sıfır astra alıyordum ama ister istemez üzülüyor insan.. Maalesef genelde bağ kurma meselesini pek bilmezler 😅 Ama yerine yeni de gelse gelen gideni her zaman aratıyor, en azından bende hep böyle oldu 😊 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 5 Temmuz 2021 Paylaş 5 Temmuz 2021 Sonuç sevindirici. Tekrardan geçmiş olsun. @İnan Çınar abi size de çok geçmiş olsun. 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 5 Temmuz 2021 Paylaş 5 Temmuz 2021 Aydın Sert yazdı: Sonuç sevindirici. Tekrardan geçmiş olsun. @İnan Çınar abi size de çok geçmiş olsun. Sağol kardeşim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Model yılından fark ediyor olabilir bahsettiğim tuş fotoda var araba gitti ancak teknik bakidir, vitesin arkasındaki çevirmeli düğme sadece 4x4 lerde mi var acaba? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 araba gitti ancak teknik bakidir, vitesin arkasındaki çevirmeli düğme sadece 4x4 lerde mi var acaba?Abi bizdeki arabada sürüş modları vardı. Karlı çamurlu spor gibi. 2 çekerdi ama diferansiyel kilidi vardı sanırım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Çağlar Bayur yazdı: araba gitti ancak teknik bakidir, vitesin arkasındaki çevirmeli düğme sadece 4x4 lerde mi var acaba? Abi bizdeki arabada sürüş modları vardı. Karlı çamurlu spor gibi. 2 çekerdi ama diferansiyel kilidi vardı sanırım bu düğme var mıydı? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 bu düğme var mıydı?Evet abi vardı 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Çağlar Bayur yazdı: araba gitti ancak teknik bakidir, vitesin arkasındaki çevirmeli düğme sadece 4x4 lerde mi var acaba? Öyle gibi üstad.. AWD demiş videoda. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2021 Çağlar Bayur yazdı: bu düğme var mıydı? Bu 500x lerde var Abi, 500l'de rockstar pakette traction plus düğmesi vardı, sürüş modu yoktu. Oda 30km altında kullanılabiliyor. Görselde ki iç mekanda 500xe ait Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Selçuk Bakış yazdı: Bu 500x lerde var Abi, 500l'de rockstar pakette traction plus düğmesi vardı, sürüş modu yoktu. Oda 30km altında kullanılabiliyor. Görselde ki iç mekanda 500xe ait onu çözmeye çalışıyorum, bu düğme var ise 4x4 oluyor, 4x2 lerde olup olmadığını araştırıyorum Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2021 Çağlar Bayur yazdı: onu çözmeye çalışıyorum, bu düğme var ise 4x4 oluyor, 4x2 lerde olup olmadığını araştırıyorum 4x2lerde olduğunu sanmıyorum ama Fiat bu ne yapacağı belli olmaz 😊 Yorum bağlantısı
Recommended Posts