İçeriğe Yönlendir

2013 Fiat 500L RockStar BA 1.6 Mjet II

Selçuk Bakış

Recommended Posts

Selçuk Bakış

Üzerine eklemeyecegim bu sefer, aynı ayarlarda bir şey bakıyorum birazda büyükçe 😊

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Üzerine eklemeyecegim bu sefer, aynı ayarlarda bir şey bakıyorum birazda büyükçe [emoji4]
Mb 180 pin
Passat 290 pin
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Önder Özcan yazdı:

Mb 180 pin
Passat 290 pin

Aşiret paket Passat ve mafya arabası, ikisini de denesem ondan sonra seçim yapsam 😄

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Bende yeni gördüm. Büyük geçmiş olsun Selçuk :nazar:

Umarım dosya en kısa sürede istediğin gibi sonuçlanır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Emin Önal yazdı:

Bende yeni gördüm. Büyük geçmiş olsun Selçuk :nazar:

Umarım dosya en kısa sürede istediğin gibi sonuçlanır.

Teşekkür ederim sağolasın, inşallah gönlümüze göre biter 😊

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Servet Aydın yazdı:

Satılık dublex 700bin

Cam tavan var mı? Ters tavanda olur

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Servet Aydın yazdı:

Hemde ışıklı janjanlı tavan var

Çağlar abinin ses sistemleri dahil değilse kulliyen olmaz

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Murat Sahın
Selçuk Bakış yazdı:

Çağlar abinin ses sistemleri dahil değilse kulliyen olmaz

VAr mı gelişme?

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Murat Sahın yazdı:

VAr mı gelişme?

İlk tekliflerini komik bir rakamla yaptılar, biraz çalıştık emmiyle şimdide onlar çalışıyorlar. Emmi olmasa işim zordu, sağolsun:flowers:

Gece 12 de bile mesajlaştık 😀

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Selçuk Bakış yazdı:

İlk tekliflerini komik bir rakamla yaptılar, biraz çalıştık emmiyle şimdide onlar çalışıyorlar. Emmi olmasa işim zordu, sağolsun:flowers:

Gece 12 de bile mesajlaştık 😀

Umarım istediğin gibi sonuçlanır Selçuk hocam. Emmi sağolsun ya, hepimize yardımcı oluyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Murat Sahın yazdı:

Umarım istediğin gibi sonuçlanır Selçuk hocam. Emmi sağolsun ya, hepimize yardımcı oluyor. 

İnşallah Murat Hocam, araç fiyatları da artıyor bir yandan, çok ters zamana denk geldi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Selçuk Bakış

Konumuzu sonlandırmanın vakti geldi. Öncelikle bu süreçte zaman mefhumu gözetmeksizin desteğini ve emeğini eksik etmeyen Mehmet Abiye çok teşekkür ederim. Ayrıca forumdan hukuki bir konuda destek olan ismini açıklayamayacağım bir büyüğümüze ve yine süreçte sosyal medya şikayetleri kısmında destek olan dostlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. 

08.05 tarihinde hepimizin bildiği olay sonrası aracım aynı gün servise çekildi ve kapanmanın bitmesini bekledik. Kapanma sonrası ilk gün sabah aracı teslim ettik ve sürecin ilerlemesini bekledik.

Servisim ilk görüşmemizde tamir ederiz diyordu ama ilk çıkan liste işçilik hariç 55bin gibi bir rakamdı ve bu tam sınırda kalıyordu. İşçilik vs eklenince toplam tutar 78Bin çıkınca kasko firması sovtaj tutarını belirleyip pert aşamasına geçti, sovtaj tutarımız 87750 TL

Tarih 31 Mayıs, Buraya kadar keyfimiz yerinde süreç ilerliyordu ama gel gelelim firma ilk teklifini 120bin gibi emsalini bırak pert kayıtlı halini dahi alamayacağım bir rakam teklif etti. Tarih 1 Haziranı gösterdiğinde Emmi ile hazırladığımız cevabımızı ilettik ve gelecek cevabı bekledik.

Tarih 8 Haziran, firma 125bin teklif etti. Buradan sonra ağırlığını hissettirecek şekilde Emmi devreye girdi, deyim yerindeyse o söyledi ben yazdım, o yazdı ben direk firmaya gönderdim. Süreç uzamaya başlamıştı ve ortada ne araç nede alacağım ödeme belli değildi 10 Haziran'da süreci sonuçlandırmaları için baskı yapmaya karar verdik. Bu kısımda firmanın Twitter Instagram Facebook sayfalarında ve şikayet var sitesinde olayı anlattık. Ayrıca firmanın genel müdürünün mail adresini tesadüfen bulmam sonucu benzer şikayetleri oraya da ilettim 😎

Tarih 13 Haziran günlerden pazar son tekliflerinin 135bin olduğunu araç km'sinin yüksek olması geçmiş hasar kayıtları gibi bahaneleri öne sürerek tekliflerini sonlandırdılar. Pazartesi artık teklifi kabul edip tahkime başvuracaktık, genel müdüre attığım mail yerine ulaşmış olmalı ki henüz her hangi bir talep iletmediğimiz halde yönetim ile görüşülerek teklifi 140bine çıkardıklarını ilettiler.

Bu tekliften sonra Emmi ve büyüğümüz ile istişare sonucunda ücreti kabul edip ödemeyi bekledik. Tarih 28 Haziran ödememiz yapıldı ve toplamda 42 gün gibi bir sürede ödemeyi aldım.

Olayın ilk anından ödemeyi aldığım güne kadar kendimi guvende hissetmemi sağlayan Emmi ye tekrar teşekkür ederim. Firma ismini bilerek gizli tuttum, uygun görürse Emmi açıklar.

Bu arada alan firma satışa çıkardı ve ondan alan firma da şuan satışa koydu, eski aracımın ilan linkini ekleyeyim.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-calisir-yurur-fiat-500l-1.6-multijet-ii105-cisim-dusmesi-hasarli-935220668/detay

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Hayırlı olsun. Yardımcı olanlara biz de teşekkür ediyoruz. 

aracın ilan açıklamasını translate’den çevirmişler sanırım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Geçmişi temizmiş benim aracın, pazarlık yaparken bilsem bende böyle söylerdim 😀

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Geçmişini silmisler temiz olmuş demekki :)

Ama içine güzel bı kuaför yapılsa daha temiz olurdu :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Barış AÇIL yazdı:

Gecmis olsun zorlu bir süreç geride kalmis

Teşekkürler Barış Bey sağolun.

Mustafa Tüfekçi yazdı:

Geçmişini silmisler temiz olmuş demekki :)

Ama içine güzel bı kuaför yapılsa daha temiz olurdu :)

Dışını güzel temizlemişler, kırık aynayı tamir edip yırtık perdeyi de sökmüşler, tekrar alası geliyor insanın 😀

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Selçuk Bakış yazdı:

Teşekkürler Barış Bey sağolun.

Dışını güzel temizlemişler, kırık aynayı tamir edip yırtık perdeyi de sökmüşler, tekrar alası geliyor insanın 😀

Al bencede

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Ali Darbaz yazdı:

Al bencede

Sen al bence, tam hipermil arabası 320 tork var, düşük devirde rahat rahat gidersin gerekirse karavanda çekersin.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Selçuk Bakış yazdı:

Sen al bence, tam hipermil arabası 320 tork var, düşük devirde rahat rahat gidersin gerekirse karavanda çekersin.

Bu arabayı sık sık kullandım. Bana pek hitap etmedi

Biz qahqai istiyoruz 

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Ali Darbaz yazdı:

Bu arabayı sık sık kullandım. Bana pek hitap etmedi

Biz qahqai istiyoruz 

Açılır cam tavanlı ve beats audiolu muydu kullandıkların diyecektim dur bi dk 😀

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Selçuk Bakış yazdı:

Açılır cam tavanlı ve beats audiolu muydu kullandıkların diyecektim dur bi dk 😀

Selçuk hadi alayım desem para yok. Birde tamiri var. Kaldıki ben müzük dinlemem arabada. Param yok almaya. 

Ama hazır paran var, cruze var satılık 110 bin. 

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Ali Darbaz yazdı:

Selçuk hadi alayım desem para yok. Birde tamiri var. Kaldıki ben müzük dinlemem arabada. Param yok almaya. 

Ama hazır paran var, cruze var satılık 110 bin. 

Cruze bana hitap eden bir araba değil, o tarz bir araba alacak olsam kuluçları açılmış twincharger var 😊

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...