Çağlar Bayur 12 Mayıs 2021 Paylaş 12 Mayıs 2021 ben olsam faturasını sigortadan tahsil eder camları değişir binerdim, daha karlı olur 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2021 amortisör patlamış olabilir mi?Amortisör sağlam, tavan ön taraftan çökmüş maalesef. ben olsam faturasını sigortadan tahsil eder camları değişir binerdim, daha karlı olurAbi iç kısımda da zarar gören yerler var maalesef.Birde bildiğin gibi bu araba sağlam nazar çekiyor, bir yenisini psikoloji kaldırmaz [emoji2] 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Mayıs 2021 Paylaş 12 Mayıs 2021 İçi de kötüymüş. Ne olacak peki, prosedur basladi mi? Yerine 4x4 panda mi gelir sanki?Ya da belki 500x? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2021 Sani Gerşon yazdı: İçi de kötüymüş. Ne olacak peki, prosedur basladi mi? Yerine 4x4 panda mi gelir sanki? Ya da belki 500x? Pazartesi başlayacak işlemler, yerine gelecek henüz belli değil. 500x belki olabilir ama panda çok uzak ihtimal 😃 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 12 Mayıs 2021 Paylaş 12 Mayıs 2021 Geçmiş olsun.. Cana gelmemesi en büyük teselli. Umarım süreç en güzel şekilde lehinize çözümlenir. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2021 Yurdaer Elay yazdı: Geçmiş olsun.. Cana gelmemesi en büyük teselli. Umarım süreç en güzel şekilde lehinize çözümlenir. Teşekkür ederim sağolun. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 12 Mayıs 2021 Paylaş 12 Mayıs 2021 Selçuk Bakış yazdı: Pazartesi başlayacak işlemler, yerine gelecek henüz belli değil. 500x belki olabilir ama panda çok uzak ihtimal 😃 Etmeee, bak yine dikkat çekecek arabalara bakma Selçuk hocam 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2021 Murat Sahın yazdı: Etmeee, bak yine dikkat çekecek arabalara bakma Selçuk hocam Yav napim, diğer araçlar çok sıradan geliyor, hazır Sivas'ta anlaşabildiğim servisi de var Selim Bilgin yazdı: 500x güzel. 👍🏻 1.4t benzinli fena olmaz gibi 😃 Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 12 Mayıs 2021 Paylaş 12 Mayıs 2021 Evet dosya açılmadı bile henüz. Belki de pert olmayacak. Aklındakileri yapacaksın. Belli mi olur [emoji28]Bilgilenmek icin soruyorum abi kasko olmasa ne olur mahkeme kanali ile apt yonetiminden para alinabilirmi. Kasko parayi apt isteyecek mi mevcut durumda Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mayıs 2021 Paylaş 12 Mayıs 2021 Selçuk Bakış yazdı: Şu açı pert olmaya yeter mi Nasıl bir şiddetle düştüyse sağ ön kısım aşağıya doğru meyilli. Biraz çekiç biraz macun, iki de cam 😛 Levent Güzelkalp yazdı: Mehmet Ozyurek yazdı: Evet dosya açılmadı bile henüz. Belki de pert olmayacak. Aklındakileri yapacaksın. Belli mi olur Bilgilenmek icin soruyorum abi kasko olmasa ne olur mahkeme kanali ile apt yonetiminden para alinabilirmi. Kasko parayi apt isteyecek mi mevcut durumda Bence alınamaz Levent, kendi kendine düşen bir şey değil ki, bir ihmal yok, ortada bir fırtına söz konusu. Ben herhangi bir rücu yapılmayacağını düşünüyorum. Çatı komple de inebilirdi. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: iki de cam Kalan 3 camı takmasakta olur 😀 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 12 Mayıs 2021 Paylaş 12 Mayıs 2021 Bu halde perte çıksa katkıdan kaça alınır başka şahıs Tahmini rakamlar ne olur Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Mayıs 2021 Paylaş 12 Mayıs 2021 Selçuk Bakış yazdı: Abi iç kısımda da zarar gören yerler var maalesef. Sani Gerşon yazdı: İçi de kötüymüş. Ne olacak peki, prosedur basladi mi? Yerine 4x4 panda mi gelir sanki? Ya da belki 500x? Ne mi olacak? Ne olacağı belli yahu 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2021 Önder Özcan yazdı: Ne mi olacak? Ne olacağı belli yahu Çöpe mi atalım, milli servet 😅 Fikri Keleş yazdı: Bu halde perte çıksa katkıdan kaça alınır başka şahıs Tahmini rakamlar ne olur Hiç tahmin edemiyorum 1 Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 12 Mayıs 2021 Paylaş 12 Mayıs 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Biraz çekiç biraz macun, iki de cam 😛 Bence alınamaz Levent, kendi kendine düşen bir şey değil ki, bir ihmal yok, ortada bir fırtına söz konusu. Ben herhangi bir rücu yapılmayacağını düşünüyorum. Çatı komple de inebilirdi. Teşekkür ederim Abi Kasko güzel Bir Şey böyle durumlar için 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Mayıs 2021 Paylaş 13 Mayıs 2021 Selçuk Bakış yazdı: Çöpe mi atalım, milli servet 😅 .... Yok yok, çöpe atalım demedim, resimdeki örnek gibi bundan sonra ticari araç olarak hayatına devam edebilir dedim Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 13 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2021 Önder Özcan yazdı: Yok yok, çöpe atalım demedim, resimdeki örnek gibi bundan sonra ticari araç olarak hayatına devam edebilir dedim Fake Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 13 Mayıs 2021 Paylaş 13 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: FR dedik, postacı arabası demedik sebebi neydi ki 😂 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2021 Ekspere giden liste bugün elime ulaştı, şu an için tamir bedeli 78.000 TL. Daha tam doyamadan yeni araç bakacağız büyük ihtimalle. 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Selçuk Bakış yazdı: Ekspere giden liste bugün elime ulaştı, şu an için tamir bedeli 78.000 TL. Daha tam doyamadan yeni araç bakacağız büyük ihtimalle. Sağlık olsun ne diyelim. Buraya kadarmış. Artık kendimi çok yanlız hissedeceğim. 😣 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2021 Eyüp Çetin yazdı: Sağlık olsun ne diyelim. Buraya kadarmış. Artık kendimi çok yanlız hissedeceğim. 😣 Diğer taraftan buraya kullanıcı çekelim 😅 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2021 Bilemedim bende, içimde buruk bir sevinç var. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts