Selçuk Bakış 9 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2021 Cihat Küçükay yazdı: Off of, Allah korumuş. Çok geçmiş olsun hocam Teşekkürler Cihat Bey 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Selçuk Bakış yazdı: Teşekkürler Cihat Bey Çok geçmiş olsun hemşerim. En azından birisinin kafasına düşmemiş. Çok ciddi bir durum. Tekrar geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2021 Ali Darbaz yazdı: Çok geçmiş olsun hemşerim. En azından birisinin kafasına düşmemiş. Çok ciddi bir durum. Tekrar geçmiş olsun. Teşekkürler Ali, sağolasın. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Selçuk Bakış yazdı: Mini Cooper mı alsam acaba diye düşünüyordum 😁 bu zaten mini olmuştur boyut olarak 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: bu zaten mini olmuştur boyut olarak Cabrio oldu aslında 😃 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Abi geçmiş olsun çok üzüldüm, iyi ki içinde değildiniz. Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Çok geçmiş olsunCana gelmediğine şükürBenzeri başıma gelmişti kaputa çatıdan parça düşmüştüYazık yok yere ihmalden kaynaklı Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Abi geçmiş olsun çok üzüldüm, iyi ki içinde değildiniz. Sağolasın kardeşim, çok şükür sevindiğimiz nokta kimsenin zarar görmemesi. Ercüment Yıldırım yazdı: Çok geçmiş olsun Cana gelmediğine şükür Benzeri başıma gelmişti kaputa çatıdan parça düşmüştü Yazık yok yere ihmalden kaynaklı Değişik bir durum aslında yaşadığımız, o mermer 5 yıldır yerinde ve dün hava çok güzeldi, bir dakika içinde hava karıştı ve 10 saniye sürmedi rüzgar, sonuç bu maalesef. Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Değişik bir durum aslında yaşadığımız, o mermer 5 yıldır yerinde ve dün hava çok güzeldi, bir dakika içinde hava karıştı ve 10 saniye sürmedi rüzgar, sonuç bu maalesef.Mermer ağır birşey rüzgarla öyle kolay uçabilecek birşey değil yaniNasıl uçmuş çok garip Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2021 Ercüment Yıldırım yazdı: Mermer ağır birşey rüzgarla öyle kolay uçabilecek birşey değil yani Nasıl uçmuş çok garip Anlık yüksek şiddetli gelince sanırım söktü yerinden, 4 kişinin zor kaldıracağı bir mermermiş sanırım, rüzgar parçalamış büyük bir kısmı düşmüş araca. Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Anlık yüksek şiddetli gelince sanırım söktü yerinden, 4 kişinin zor kaldıracağı bir mermermiş sanırım, rüzgar parçalamış büyük bir kısmı düşmüş araca.Verilmiş sadakanız varmış arabada yada yanında biri yokmuş neyse ki 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2021 Selim Bilgin yazdı: Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Sağolasın Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Selçuk Bakış yazdı: Mini Cooper mı alsam acaba diye düşünüyordum 😁 Alma.. bina başına yıkılır 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Alma.. bina başına yıkılır Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Selçuk kardeşim geçmiş olsun. Sizlere birşey olmaması daha önemli. Ya içinde sizlerden birileri olsa idi. Tekrar geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2021 Arda Bülent Güzel yazdı: Selçuk kardeşim geçmiş olsun. Sizlere birşey olmaması daha önemli. Ya içinde sizlerden birileri olsa idi. Tekrar geçmiş olsun. Çok şükür Abicim sevindiğimiz nokta bu, içinde kimse yokken zarar gördü. Mert Gulkokan yazdı: Geçmiş olsun abi üzüldüm gerçekten Cana zarar gelmemiş en azından Teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Geçmiş olsun, park halinde olması sevindirici. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2021 Zeki Yelboğa yazdı: Geçmiş olsun, park halinde olması sevindirici. Teşekkürler Abicim Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Geçmiş olsun Selçuk abi dün fırtına bayağı olumsuz durum oluşturdu arkadaşında araba garajdayken garajı söktü yerinden. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2021 Furkan Bakırel yazdı: Geçmiş olsun Selçuk abi dün fırtına bayağı olumsuz durum oluşturdu arkadaşında araba garajdayken garajı söktü yerinden. Kötü olmuş oda, kapalı garaj şart aslına bakarsan. Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Sanırım yolu sonu görünüyorÇok geçmiş olsun. İçinde siz yoktunuz Allahtan. Üzüldüm. Dün akşamki fırtınada oldu sanırım.. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2021 Oktay Göktaş yazdı: Çok geçmiş olsun. İçinde siz yoktunuz Allahtan. Üzüldüm. Dün akşamki fırtınada oldu sanırım.. Teşekkürler Oktay Hocam, aynen evde iken akşamki fırtınada oldu maalesef. Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Fırtına çok fenaydı. Kapının önünde bi tane toros vardı, onun kaputu açmış. O da Allahtan kopmamış. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts