Önder Özcan 5 Ağustos 2019 Paylaş 5 Ağustos 2019 Ramazan ayında sıcağın altında aç susuz 3 haftasonu uğraşıp boyadım ben onları. Asla değişmem, emek var 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 5 Ağustos 2019 Paylaş 5 Ağustos 2019 Selçuk Bakış yazdı: Son 3 depo tüketimimiz, hepsi uzun yol, Sivas Ankara Alanya Sivas. Güzergahdaki şehirlerde de biraz gezmeler oldu. Hızı 110 sabitledim ama üzerine de yol ve trafik durumuna göre radarlara dalaşmadan çıkabildiğim kadar çıktım Bunu yapmak için herhangi bir uygulama mı kullanıyorsun @Selçuk Bakış Eğer öyleyse hangi uygulama öğrenebilir miyiz acaba?! 🤔🤗 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2019 Ramazan ayında sıcağın altında aç susuz 3 haftasonu uğraşıp boyadım ben onları. Asla değişmem, emek var [emoji3]Bak 2 tanesi sıfır [emoji3]Sen gel bir düşün [emoji28] Bunu yapmak için herhangi bir uygulama mı kullanıyorsun [mention=58133]Selçuk Bakış[/mention] Eğer öyleyse hangi uygulama öğrenebilir miyiz acaba?! [emoji848][emoji847]Fuelio kullanıyorum, çok kullanışlı, play store'dan indirebilirsin. Tavsiye ederim. 1 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 5 Ağustos 2019 Paylaş 5 Ağustos 2019 Selçuk Bakış yazdı: Fuelio kullanıyorum, çok kullanışlı, play store'dan indirebilirsin. Tavsiye ederim. Tamam teşekkürler 👍🏻 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2019 Bu düğmeyi kurtarabilir miyiz? Sağ arka camı öndeki 4'lü düğme grubundan kapatabiliyorum ama açamıyorum?Servise gittiğimde temizlemerini rica etmiştim görüntü bu. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 25 Ağustos 2019 Paylaş 25 Ağustos 2019 Selçuk Bakış yazdı: Bu düğmeyi kurtarabilir miyiz? Sağ arka camı öndeki 4'lü düğme grubundan kapatabiliyorum ama açamıyorum? Servise gittiğimde temizlemerini rica etmiştim görüntü bu. Permanent kalemi silgisi veya normal sert silgi ile silerek kurtarma ihtimalin olabilir. Oksitlenmiş miydi de çalışmıyordu. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Ağustos 2019 Paylaş 25 Ağustos 2019 Normal görünüyor. Baskı yapan tuş ne alemde 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2019 Karşı kısım temiz, diğer çalışan tuşların düğmeleri ile de basmadı. Arif Aykın yazdı: Permanent kalemi silgisi veya normal sert silgi ile silerek kurtarma ihtimalin olabilir. Oksitlenmiş miydi de çalışmıyordu. Cam suyu pencereden tuşlara geldi. Servet Aydın yazdı: Normal görünüyor. Baskı yapan tuş ne alemde Yorum bağlantısı
Arif Aykın 25 Ağustos 2019 Paylaş 25 Ağustos 2019 Bence silgi ile silip sonrası birdaha deneyin çalıştığına emin olduğunuz tuş ile. Tuş tarafında zarar olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 25 Ağustos 2019 Paylaş 25 Ağustos 2019 Fişi takılı iken tuşun iletken yollarını metal bir parça ile birleştirip dene. Çalışıyorsa karşısındaki basan kısımda sorun vardır. Resimde gayet temiz görünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2019 Mustafa Arıkan yazdı: Fişi takılı iken tuşun iletken yollarını metal bir parça ile birleştirip dene. Çalışıyorsa karşısındaki basan kısımda sorun vardır. Resimde gayet temiz görünüyor. Akşam test edeyim Alpay Sumer yazdı: bozacak🙄 Zaten bozuk Arif Aykın yazdı: Bence silgi ile silip sonrası birdaha deneyin çalıştığına emin olduğunuz tuş ile. Tuş tarafında zarar olabilir. Kontak sprey ile temizledim ama değişiklik olmadı. Silgiyi de denerim. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2019 (düzenlendi) Mustafa Arıkan yazdı: Fişi takılı iken tuşun iletken yollarını metal bir parça ile birleştirip dene. Çalışıyorsa karşısındaki basan kısımda sorun vardır. Resimde gayet temiz görünüyor. Bu yöntemi denedim, maalesef diğer camlar çalıştı bu yine çalışmadı Arif Aykın yazdı: Bence silgi ile silip sonrası birdaha deneyin çalıştığına emin olduğunuz tuş ile. Tuş tarafında zarar olabilir. Bu yöntem de maalesef işe yaramadı. Kartın ön yüzü ve arkasını yeniden resimledim. Karşı kısımda temiz. 25 Ağustos 2019 tarihinde Selçuk Bakış tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 25 Ağustos 2019 Paylaş 25 Ağustos 2019 Tuş takımını değiştirmek zorundasın sanırım. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 25 Ağustos 2019 Paylaş 25 Ağustos 2019 (düzenlendi) Pirincin içine koymayı denedin mi? 😊 İki gün önce eşimin telefonu suya düştü. Pirince koyduk düzeldi. 😁 25 Ağustos 2019 tarihinde Eyüp Çetin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2019 Pirincin içine koymayı denedin mi? [emoji4]Geçen yaz su geldi bu kışın çalışmamaya başladı, bende yeni yeni cama işim düşünce bakayım dedim [emoji4] Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 25 Ağustos 2019 Paylaş 25 Ağustos 2019 Selçuk Bakış yazdı: Geçen yaz su geldi bu kışın çalışmamaya başladı, bende yeni yeni cama işim düşünce bakayım dedim İnşallah halledersin en kısa zamanda. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Ağustos 2019 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2019 Tuş takımını değiştirmek zorundasın sanırım. Neyse Allah'tan kapatması çalışıyor sadece açması çalışmıyor, kapıdaki tuşlarda çalışıyor. Denk gelince değiştiririm artık, acelesi yoktur. İnşallah halledersin en kısa zamanda. İnşallah ama çok acele etmiyorum belki çıkması felan denk gelirse hallederim artık. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 25 Ağustos 2019 Paylaş 25 Ağustos 2019 Selçuk Bakış yazdı: Üstteki fotoğrafta çizilen yolların üstündeki tuş takımında oksitlenme var gibi veya bakıra çok girilmiş gibi. Alttakinde ise öyle bir durum görünmüyor flaşh etkilemiş olabilir. Alttaki fotoğraftadır sol alttaki tuşta problem gibi görünüyor. Enerjiliyken ölçüm yapmak lazım problemi iyi anlamak İçin. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 13 Ekim 2019 Yazar Paylaş 13 Ekim 2019 (düzenlendi) Hiç birşey yapamıyoruz, bari temizleyelim dedik. 3 aylık pisliğimizi akıttık. 13 Ekim 2019 tarihinde Selçuk Bakış tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 13 Ekim 2019 Paylaş 13 Ekim 2019 Senin arabayı paylaşma zamanı gelmiş. 😊Bugün bende bir temizlik yaptırayım diyorum. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 13 Ekim 2019 Yazar Paylaş 13 Ekim 2019 Senin arabayı paylaşma zamanı gelmiş. [emoji4]Bugün bende bir temizlik yaptırayım diyorum. Biraz öyle oldu galiba [emoji2]İşine yarayan olursa kullan sayfada. Bayraklı olanı seni düşündüm de çektim. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 13 Ekim 2019 Paylaş 13 Ekim 2019 Selçuk Bakış yazdı: Biraz öyle oldu galiba İşine yarayan olursa kullan sayfada. Bayraklı olanı seni düşündüm de çektim. Eyvallah 👍🏻 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 27 Kasım 2019 Yazar Paylaş 27 Kasım 2019 Kışlık lastikler takıldı ve rot balans yaptırdık 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts