İçeriğe Yönlendir

2013 Fiat 500L RockStar BA 1.6 Mjet II

Selçuk Bakış

Recommended Posts

Metin Akbal

Gecmis olsun cok mastafli musterisin [emoji16]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
1 dakika önce, Metin Akbal yazdı:

Gecmis olsun cok mastafli musterisin emoji16.png

Kıyak müşteriyim ya işte ne var, Allah'tan servis euro ile çalışmıyor :D 

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel
Kıyak müşteriyim ya işte ne var, Allah'tan servis euro ile çalışmıyor [emoji3] 

Selçuk tekrardan geçmiş olsun. Değiştirerek en iyisini yaptın. Kendin için bin. Satacağın adam için değil. Arabasızlık zormuş hele alıştığın arabadan sonrası. Ben nerdeyse 10 gün arabasız kaldım zorlandım valla. Sende sıkıntı çekmişsindir.
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Selçuk tekrardan geçmiş olsun. Değiştirerek en iyisini yaptın. Kendin için bin. Satacağın adam için değil. Arabasızlık zormuş hele alıştığın arabadan sonrası. Ben nerdeyse 10 gün arabasız kaldım zorlandım valla. Sende sıkıntı çekmişsindir.
Sağol Abi cidden arabasızlık zor iş, birde bu arabada şansa 3 defa kaza oldu şimdi motor açıldı yapılıyor.
O kadar cefasını çektikten sonra ben binemiyorum al sen bin demekle aynı şey.
Araba bir şekilde halledilir ama kendi arabanın yerini tutmuyor.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel
Sağol Abi cidden arabasızlık zor iş, birde bu arabada şansa 3 defa kaza oldu şimdi motor açıldı yapılıyor.
O kadar cefasını çektikten sonra ben binemiyorum al sen bin demekle aynı şey.
Araba bir şekilde halledilir ama kendi arabanın yerini tutmuyor.

Motor neden açılıyor. Benimki açıldı yapıldı inşallah sıkıntılı bir şey yoktur.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Motor neden açılıyor. Benimki açıldı yapıldı inşallah sıkıntılı bir şey yoktur.
40, 50 derece arasında bir vuruntu vardı ve şu son soğuklarda çalıştıramadım aracı. İlk takviye yaptık çalıştı ama bu arada çalıştırırken araç sente atladı. Problem yok dendi ama bu vuruntu devam etti, daha sonra marş hiç basmadı aküyü değiştik. Ertesi gece - 30 civarına inince marş bastı ama yine çalışmadı bu sefer çektirdim servise, yine çalıştırıp vereceklerdi ama bu sorunu iyice irdelemelerini istedim. Motoru açıklarında iticilerde yamulma tespit etmişler.
Artık kaza zamanı mı oldu sonraki sente atlama zamanı mı oldu bilmiyorum.
Bu arada aldığımda devirde dalgalanma vardı yazılımla tamamına yakını gitmişti ama 40 50 derece arası vuruntu belirginleşmişti.
Çalışmamasını da bu duruma bağladım, kısaca özeti bu [emoji4]
Kaza sonrası hararet mi yaptı acep 
O değilde abi sen gelmeye inşallah teste hazır olur, gerçi çok iyi bir sonuç beklemiyorum ama senin testinden geçmesini çok istiyordum.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Sente niye atlasın ki. Çalışmayınca vurdurma mı yaptın yoksa 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Sente niye atlasın ki. Çalışmayınca vurdurma mı yaptın yoksa 
Su döktükte filtreye [emoji16]
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Motor su çekince hiçbir şey yapmadan kızdırma bujileri veya benzinli ise ateşleme bujileri sökülür. Zaten sıcak iken çekti ise mutlaka motor hasar görür 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Motor su çekince hiçbir şey yapmadan kızdırma bujileri veya benzinli ise ateşleme bujileri sökülür. Zaten sıcak iken çekti ise mutlaka motor hasar görür 
Aslında fikir servis müdüründen çıkmıştı da motor sıcak değildi, sente atlattıktan sonra 2. Çalışmamasında sıcak suyu mazot filtresine ben döktüm, tabi - 20 de hemen dondu 2. Defa senteyi ben atlattım.
Kırdım yani [emoji16]
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Mazot filtresine su dökme sorun değil ki. Eksik birşeyler var. Sente ha deyince atlamaz. 

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Mazot filtresine su dökme sorun değil ki. Eksik birşeyler var. Sente ha deyince atlamaz. 
İlkinde atladı dediler, ikincisinde ses için motoru açtılar.
İlk kazadan sonra devirdaim bozulup hararetten kurtardığım zamanda eksik birşey de yapılmış olabilir.
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
2 saat önce, Selçuk Bakış yazdı:

Aslında fikir servis müdüründen çıkmıştı da motor sıcak değildi, sente atlattıktan sonra 2. Çalışmamasında sıcak suyu mazot filtresine ben döktüm, tabi - 20 de hemen dondu 2. Defa senteyi ben atlattım.
Kırdım yani emoji16.png

Şu son cümle bana birini hatırlattı ama bi türlü şaapamadım.

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Şu son cümle bana birini hatırlattı ama bi türlü şaapamadım.
Büyüklerimizden feyz (ç) aldığımız doğrudur [emoji1]
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Araç cuma akşamı en geç cumartesiye hazır olsun Selçuk wakkas ın sallanan dandik arabasıyla Suvas ellerinde dolaşamam.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Geçmiş olsun, şanssızlık oldu bu araçta malesef. Allah sevdiklerinizi bağıslasın araba muhim değil.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Araç cuma akşamı en geç cumartesiye hazır olsun Selçuk wakkas ın sallanan dandik arabasıyla Suvas ellerinde dolaşamam.
İnşallah hazır olur abicim, temennim o güne yetişmesi [emoji4]
Geçmiş olsun, şanssızlık oldu bu araçta malesef. Allah sevdiklerinizi bağıslasın araba muhim değil.
Sağolasın, bu araçta bir şanssızlık var ama gittiği yere kadar elimde tutmaya çalışacağım.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz
7 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı:

emoji4.pngSağolasın, bu araçta bir şanssızlık var ama gittiği yere kadar elimde tutmaya çalışacağım.

Sonuçta kendi bindiğin temizliğini bildiğin araç, bence de devam hiç problem yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Geçmiş olsun, bundan sonrası hep keyifli sürüş olsun :)

Acaba King gelmeden aracın servisten çıkmaması daha mı hayırlı olur :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
40 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı:

Sonuçta kendi bindiğin temizliğini bildiğin araç, bence de devam hiç problem yok.

Şu piyasada satış zaten çok zor, satmaya kalksam hem zarar ettirecek hemde alan adamın günahı ne 😊

Şimdi, Köksal Yılmaz yazdı:

Geçmiş olsun, bundan sonrası hep keyifli sürüş olsun :)

Acaba King gelmeden aracın servisten çıkmaması daha mı hayırlı olur :D

Hakket ben o işi unuttum :crazy:

Yorum bağlantısı
Ahmet Gül

Çok geçmiş olsun. Bazı araçların şansı olmuyor galiba. Her şeye rağmen çok güzel bir araba. İnşallah bu son olmuş olsun. Tahmini masraf ne çıkıyor, paylaşmak isterseniz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel

Servisciler ayaklarına pek hakim değil uzak durmak gerekiyor mümkün mertebe.Gecmis olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

Ne diyelim oldumu oluyor işte

geçmiş olsun

bundan sonra sorunsuz  yüzbinlerce km olsun inşallah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Direksiyon a Bi dokunayım en az 250 bin yağ değişmeden gider bu araç

• Beğen 2
Yorum bağlantısı