Köksal Yılmaz 20 Kasım 2018 Paylaş 20 Kasım 2018 Bagaj tanıtım resimlerinde küçük görünüyor ama öyle değil. Kayıtlara geçsin diye koyayım dedim. Lastikler 17 ve koltuklar geriye yatık vaziyette bu arada, kızaktan ileride sadece koltuklar.500 x e bebek arabası sığmadığı gün bitmişti gözümüzde ama L hakkını vermiş maşallah linea vs görmekten Fiat'tan beklemediğim kalitede bir araç. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Kasım 2018 Yazar Paylaş 20 Kasım 2018 18 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: 500 x e bebek arabası sığmadığı gün bitmişti gözümüzde ama L hakkını vermiş maşallah linea vs görmekten Fiat'tan beklemediğim kalitede bir araç. Bebek arabası teker çıkıntıları yüzünden bunda da zorluyor ama sığıyor. X biraz daha genç işi gibi buna göre bence. 500 serisi ile Fiat kendini aşmış, farklı marka gibi duruyor. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Kasım 2018 Paylaş 20 Kasım 2018 Lastik iyi prim yapti. Gecen sene alanlar altin almis gibi kardalar.Gecen sene 270 e aldigim yazlik Nokianlar bu sene 460 lira :fiuuuvv: 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 20 Kasım 2018 Paylaş 20 Kasım 2018 (düzenlendi) Ben de 500’leri seviyorum ama Abarth 595 Competizione filan olacak. Çok sempatik ve hızlı. 20 Kasım 2018 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 20 Kasım 2018 Paylaş 20 Kasım 2018 13 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı: Ben de 500’leri seviyorum ama Abarth 595 Competizione filan olacak. Çok sempatik ve hızlı. Cabriosunu alayım biraz bineyim diyordum. Dış krem içi bordu çok şık. Üstü açıkken bindim, kafam tavandan dışarı çıktı, vazgeçtim. 2 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Kasım 2018 Yazar Paylaş 20 Kasım 2018 26 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı: Ben de 500’leri seviyorum ama Abarth 595 Competizione filan olacak. Çok sempatik ve hızlı. Çok sempatik ama 215 binden başlıyor 😀 12 dakika önce, Selim Bilgin yazdı: Cabriosunu alayım biraz bineyim diyordum. Dış krem içi bordu çok şık. Üstü açıkken bindim, kafam tavandan dışarı çıktı, vazgeçtim. O kadar alçak mı tavanı? Hayal ettim de polis akademisinde arka koltuğa oturup süren polis geldi aklıma 😁 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 Kasım 2018 Yazar Paylaş 21 Kasım 2018 (düzenlendi) Ses kısma tuşunda ki plastik soyulmuştu, tesadüfen ilanlarda görünce almış bulundum. 21 Kasım 2018 tarihinde Selçuk Bakış tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 Kasım 2018 Yazar Paylaş 22 Kasım 2018 Aracin govde - tavan rengi ve c sutununa kadar olan dis tasarimi cok guzel. Burada bi eksik var diyordum ta ki bagaj kapagi acilana kadar. Kapak acildiktan sonra arac daha bi guzel gorundu gozume [emoji23]Sağolasın, bir test sürüşü yap bence [emoji16] Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 Kasım 2018 Yazar Paylaş 22 Kasım 2018 Aldığım direksiyon tuş takımını akşam karanlıkta el feneriyle de olsa taktım. Biraz uğraştırdı ama çok daha güzel oldu.İşlemler sırasında aküyü söktüğüm halde airbag lambası yanıyordu. Elimdeki elm327 ile bağlandığım da hata görünmüyordu.Yetkili Servis ücret almadan hatayı sildi, hatta rolantide dalgalanma problemim vardı ama sorun netleşmeden işlem yaptırmayı düşünmüyordum, o problemi de halledip verdiler. 5 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Kasım 2018 Paylaş 22 Kasım 2018 selcuk bey siz cok bilgili bir abiye benziyorsunuz 😬 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 Kasım 2018 Yazar Paylaş 22 Kasım 2018 selcuk bey siz cok bilgili bir abiye benziyorsunuz [emoji51]Hata kodunu bile silemedim [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Serkan Özer 22 Kasım 2018 Paylaş 22 Kasım 2018 Elinde avometre yokmu kardeşim söyleseydin verirdim artıyı eksiyi karıştırıyorsun sonra arabalara suç buluyorsun 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 Kasım 2018 Yazar Paylaş 22 Kasım 2018 Elinde avometre yokmu kardeşim söyleseydin verirdim artıyı eksiyi karıştırıyorsun sonra arabalara suç buluyorsun Sen bari yapma [emoji16] airbag soketi tek şekilde takılıyor. Yorum bağlantısı
Serkan Özer 22 Kasım 2018 Paylaş 22 Kasım 2018 (düzenlendi) On 16.07.2018 at 16:49, Selçuk Bakış yazdı: Bu fiat'ların elektrik düzeneğine bir türlü aklım ermiyor ya Babamın doblo'da teybi değişirken 5-6 sigorta yaktım bunda da kameranın adaptörü yaktım, yaka yaka öğrenecez Airbag için değil 22 Kasım 2018 tarihinde Serkan Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 Kasım 2018 Yazar Paylaş 22 Kasım 2018 Airbag için değil 3. Oto elektrikçi doğru yapabildi bu işlemi [emoji23]İtalyanlar karışık işleri seviyor, bende İtalyanlari [emoji4] 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Ocak 2019 Yazar Paylaş 12 Ocak 2019 (düzenlendi) Geçenlerde aracı çalıştırmak için sabah marşa bastım, tık yok. Servis geldi Magnetti Marelli 72 amper start stop aküyü yerinde taktı servis ücreti ile 530 (akü)+50(işçilik) 580 TL masrafımız oldu. Ön tekere vida girmiş, Bim'in pompası ile tamamen inik tekeri 10 dk gibi bir sürede 35 psi olarak şişirdim. Lastik tamiri için 20 TL ile günü 600 TL ödeyerek kapattım. Akü nerede Tamam biraz müsrif olabilirim 😛 Tekeri hangi ara aldınız ya Tekerler bir yere basmaya başlasa güzel olacak 12 Ocak 2019 tarihinde Selçuk Bakış tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 12 Ocak 2019 Paylaş 12 Ocak 2019 Akü EFB mi klasik mi? Lastikçi takozsuz kaldırmış bu arada sanırım arabayı. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Ocak 2019 Yazar Paylaş 12 Ocak 2019 5 dakika önce, Selim Bilgin yazdı: Akü EFB mi klasik mi? Lastikçi takozsuz kaldırmış bu arada sanırım arabayı. Start stop olarak yetkili servisten alındı ama efb mi değil mi hiç sormadım. Lastikçi takoz kullandı ama basamaklardan belli olmuyor. Sökülen tekerin olduğu kısımda belki takozda kayma olmuş olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 12 Ocak 2019 Paylaş 12 Ocak 2019 7 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Start stop olarak yetkili servisten alındı ama efb mi değil mi hiç sormadım. Lastikçi takoz kullandı ama basamaklardan belli olmuyor. Sökülen tekerin olduğu kısımda belki takozda kayma olmuş olabilir. Start stop ise efb'dir, iyi fiyat bence yerinde montaj ile. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Ocak 2019 Yazar Paylaş 12 Ocak 2019 Şimdi, Selim Bilgin yazdı: Start stop ise efb'dir, iyi fiyat bence yerinde montaj ile. Bende 700-800 arası bir fiyat bekliyordum açıkçası, bu konuda yüzüm biraz güldü. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ocak 2019 Paylaş 12 Ocak 2019 Madem aküyü çaldılar bari kaputu kapatsalardı 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Ocak 2019 Yazar Paylaş 12 Ocak 2019 Madem aküyü çaldılar bari kaputu kapatsalardı Bir tek aküyü alsalar yine iyi [emoji4] Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Ocak 2019 Yazar Paylaş 12 Ocak 2019 Bu arada geçmiş zaman ama geçenlerde yaptığımız kazada sağ ön çamurluk ve jant yeniden, sağ ön kapı ile birlikte sağ arka jant ve tüm çıtalar, ön süs bandı ile birlikte değişti. Ayrıca sağ ön kelebek camı da değişenler arasında. Tüm işlemleri yetkili serviste yapıldı. Tramere Ortalama 17 bin gibi bir rakam yansıyacak diye tahmin ediyorum.Uygun zamanda değişen listesini ekleyeceğim. Kazada olmayan ama bilgim dışında kaputta kiUfak ezilmeyi de tamirat sırasında halletmişler. O kısım lokal boyanmış.Arka difizörü de değişmek istediler ama kazada olmadığı için kalmasını söyledim. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 12 Ocak 2019 Paylaş 12 Ocak 2019 Geçmiş olsun Selçuk bey kapı değişmese olurmuş gibi fotoğraflardan görünen kadarıyla 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Ocak 2019 Yazar Paylaş 12 Ocak 2019 2 dakika önce, Bahadır Taşpolat yazdı: Geçmiş olsun Selçuk bey kapı değişmese olurmuş gibi fotoğraflardan görünen kadarıyla Teşekkür ederim, aslında tamir edilir miydi? kes biç yapılarak edilirdi bence de ama servis değişir dedi, bende çok üstelemedim nede olsa orijinal parça takılıyor diye. Zaten araca da uzun süre bir aksilik olmaz ise binmeyi planlıyorum, o yüzden pek önemsemedim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts