Onur Tanrıverdi 25 Mayıs 2018 Paylaş 25 Mayıs 2018 2012 Model Fiesta 1.4TDCİ seyir halinde iken gazdan ayağını çekince birden yığılıyor. 1. 2.. 3. viteslerde ayağımı gazdan birden çekince araba cok rahatsız edici bir şekilde yığılıyor ardından gaza bastığımda ise birden öne doğru şahlanıyor forumda bu sorunla karşılaşan insanları gördüm okudum ama bir care bulamadım sizden ricam bir önerisi bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi arabayı alalı daha 3 ay olmadı bu durum beni rahatsız ediyor oto expertiz'e de göstermistim alırken aracı bir sorun yoktu mekanik olarak ama şimdi bu olay beni çok rahatsız ediyor. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Mayıs 2018 Paylaş 25 Mayıs 2018 Maf sensörünüzü temizleyip deneyiniz. Muhtemelen sorununuz maf ile alakalı olduğunu tahmin ediyorum. Benzer bir konu forumda olacaktı. 1 1 Yorum bağlantısı
Onur Tanrıverdi 25 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2018 8 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Maf sensörünüzü temizleyip deneyiniz. Muhtemelen sorununuz maf ile alakalı olduğunu tahmin ediyorum. Benzer bir konu forumda olacaktı. Sizce bu temizlik işini kendim yapabilirmiyim temizlik için ne gereklidir acaba ? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Mayıs 2018 Paylaş 25 Mayıs 2018 Yapabilirsiniz, balata spreyi veya elektronik devre temizleyici işinizi görür. Temizlerken akunuzu sökmek iyi olur yalnız teyp şifresi felan varsa akuyu sökün yoksa oda ayrı bir dert olur. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Mayıs 2018 Paylaş 25 Mayıs 2018 gerek yok canım akü sökmeye, kontak kapalı olsun yeter, fişi çıkar mafı sök 30 cm. den bolca yağsız kontak sprey sık, iyice kurusun geri tak, bittiiii Yorum bağlantısı
Onur Tanrıverdi 25 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2018 28 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Yapabilirsiniz, balata spreyi veya elektronik devre temizleyici işinizi görür. Temizlerken akunuzu sökmek iyi olur yalnız teyp şifresi felan varsa akuyu sökün yoksa oda ayrı bir dert olur. 14 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: gerek yok canım akü sökmeye, kontak kapalı olsun yeter, fişi çıkar mafı sök 30 cm. den bolca yağsız kontak sprey sık, iyice kurusun geri tak, bittiiii Yarın ilk işim dediğiniz gibi işlemleri uygulucam iniallah bu sorunum ortadan kalkarda kurtulurum bu durumdan fikirleriniz için çok teşekkür ederim saolun Yorum bağlantısı
Onur Tanrıverdi 26 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2018 maf sensörünü dediğiniz şekilde söküp temizledim deneme turu attım malesef yine aynı şekilde sorunla karşılaştım sizce ne yapmalıyım ? Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 Map sensörü var mı 1.4 TDCI’lerde? Varsa onu da temizleyin. Yorum bağlantısı
Onur Tanrıverdi 27 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2018 Bir saat önce, Mustafa Arıkan yazdı: Map sensörü var mı 1.4 TDCI’lerde? Varsa onu da temizleyin. 15 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: yok Map sensörü nedir acaba bide cidden bu problemi nasıl halledebilirim sizde neden kaynaklanıyordur resmen arabamdan soğumaya başladım biri bana yardımcı olaun lütfen Şimdi, Çağlar Bayur yazdı: maf ı değiştirin. Kesin maf tan mı kaynaklanıyodur çağlar bey Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 maf olmayan tasarımda map olur, sizin aracınız ile ilgili değil, tasarım farkı Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 Bazı araçlarda hem maf hem map var o yüzden sormuştum. Yoksa zaten maf’e odaklanın. İmkan varsa başka araçla maf’ler değiştirin. Yada riske girip yenisini alacaksınız. Yorum bağlantısı
Onur Tanrıverdi 27 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2018 1 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: maf olmayan tasarımda map olur, sizin aracınız ile ilgili değil, tasarım farkı Peki ben avcılarda ikamet ediyorum sizlerden yakınıöda olan abilerime rica ediyorum sizin yanınıza getirsem bi sürüp deneseniz bana bi fikir verseniz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 sürüp denemesi basit te, zaten bu derece rahatsız edici yığılma mevcut orası kesin, kesin teşhis yöntemi: ford ids cihazına bağlanıp yol sürüşünde maf ın çalışmasına bakolacksa Yorum bağlantısı
Onur Tanrıverdi 27 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2018 28 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: sürüp denemesi basit te, zaten bu derece rahatsız edici yığılma mevcut orası kesin, kesin teşhis yöntemi: ford ids cihazına bağlanıp yol sürüşünde maf ın çalışmasına bakolacksa Çağlar bey bu konuyla ilgili sizin bir yardımınız dokunabilirmi acaba bana yeriniz varmı acaba sizin yanınıza aracı getirip gösterim ? Yorum bağlantısı
Onur Tanrıverdi 24 7 Haziran 2018 Paylaş 7 Haziran 2018 Bu soruna çözüm bulabilicek veya bir önerisi olucak biri var mı acaba ? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Haziran 2018 Paylaş 7 Haziran 2018 (düzenlendi) Tekerlek bilyası yapmıştı focusta, hafif rampa bir yerde boş viteste deneyebilir misiniz ? Araba akacak mı aşağı doğru ? Bizim bilya komple kilitlenmişti birisi tutuyor gibi oluyordu araba.. 7 Haziran 2018 tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Tanrıverdi 9 Haziran 2018 Yazar Paylaş 9 Haziran 2018 (düzenlendi) 15 saat önce, Metin Taşcı yazdı: Aynı sorun bendede vardı, gazdan cekince yığılma+ vuruntu, gaza basınca arkadan biri cekip bırakıyomus gibi yığılma+ silkenlenme maf sensorunu yağsız kontak spreyi ile temizledim, 1 hafta düzelir gibi oldu sonra aynı durum başladı daha sonra aliexpressden maf sensoru aldım (kargo dahil 70 lira) araç düzeldi ancak motor arıza ışığını yaktı, bugunde orjinal parcasını fordtoptancısından sipariş verdim (200 lira) Umarım bu son aldığınızla sorununuz düzelir , eğer sorununıuz geçer ise banada bilgi verebilirmisiniz. Bide sipariş etmiş olduğunuz ürün linkini bana yazabilirmisiniz teşekkür ederim şimdiden 9 Haziran 2018 tarihinde Onur Tanrıverdi tarafından düzenlendi Ek bilgi Yorum bağlantısı
Onur Tanrıverdi 9 Haziran 2018 Yazar Paylaş 9 Haziran 2018 aldıgım ürün bu, motor arazısa yakınca dispute ( türkçesi aklıma gelmedi ) açtım ve tüm parayı geri aldım, ürün 1 ayda geliyor, deneyebilirsiniz http://s.aliexpress.com/eyIrmMR3 Ekleme: 1.4tdci-1.5tdci euro5 motorlarda bıcaklı tip var, euro 4 lerde hortum şeklindeOrjinalini fordtoptancısından alıcaksanız eğer ordaki linkide atabilirmisiniz HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Onur Tanrıverdi 10 Haziran 2018 Yazar Paylaş 10 Haziran 2018 https://www.fordtoptancisi.com/Hava-Filtre-Sensoru-Hava-Akis-Metre-Fiesta-TDCI,PR-6400.htmlMetin bey teşekkür ederim siz ürünü sipariş ettiniz mi bu ürün orjinal sanırım Yorum bağlantısı
Deniz Öztürk 10 Haziran 2018 Paylaş 10 Haziran 2018 (düzenlendi) Bir saat önce, Metin Taşcı yazdı: Ürün henüz elime ulaşmadı, gelince size kesin olarak yazarım gaza basınca küt diye birden vurma oluyormuydu? euro 4 motorda ki görseldekinden mi 10 Haziran 2018 tarihinde Deniz Öztürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Tanrıverdi 10 Haziran 2018 Yazar Paylaş 10 Haziran 2018 Benim araç euro5 seninki kaç model fiesta maf sensörü (hava akışmetresi) olarakta aratabilirsin gaza basınca küt diye birden vurma oluyormuydu? euro 4 motorda ki görseldekinden mi Ürün henüz elime ulaşmadı, gelince size kesin olarak yazarımTeşekkür ederim metin bey Yorum bağlantısı
Erkan Işık 10 Haziran 2018 Paylaş 10 Haziran 2018 2012 Model Fiesta 1.4TDCİ seyir halinde iken gazdan ayağını çekince birden yığılıyor. 1. 2.. 3. viteslerde ayağımı gazdan birden çekince araba cok rahatsız edici bir şekilde yığılıyor ardından gaza bastığımda ise birden öne doğru şahlanıyor forumda bu sorunla karşılaşan insanları gördüm okudum ama bir care bulamadım sizden ricam bir önerisi bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi arabayı alalı daha 3 ay olmadı bu durum beni rahatsız ediyor oto expertiz'e de göstermistim alırken aracı bir sorun yoktu mekanik olarak ama şimdi bu olay beni çok rahatsız ediyor.SıZin aracda sanzıman takozu bozulmus olmasın aracı lıfte alıp levye ıle ılerı gerı oynatıp sanzıman takazuna bakın bozuksa yan sanıyeler 60 lıra motokar marka olan 120 lıra alıp degısin sorun 2 ile gıderken onune arac veya sehır ıcı gobek donerken ayagı gazdan cekınce boşluk yapıp vuruyorsa ve gaza basıp cekınce yıne boslukm varsa once sanzıman takoZu ve dıger motor takoZlarına baktırman gerkeıyorTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Onur Tanrıverdi 10 Haziran 2018 Yazar Paylaş 10 Haziran 2018 SıZin aracda sanzıman takozu bozulmus olmasın aracı lıfte alıp levye ıle ılerı gerı oynatıp sanzıman takazuna bakın bozuksa yan sanıyeler 60 lıra motokar marka olan 120 lıra alıp degısin sorun 2 ile gıderken onune arac veya sehır ıcı gobek donerken ayagı gazdan cekınce boşluk yapıp vuruyorsa ve gaza basıp cekınce yıne boslukm varsa once sanzıman takoZu ve dıger motor takoZlarına baktırman gerkeıyorTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiErkan bey aracı alalı 3 veya 4 ay olucak kent ford servis çalışanından aldım tüm ağır bakımları yapılı bir şekilde dediklerinizden olabiliceğini zannetmiyorum ama maf ı değiştrip denicem eğer olmaz ise sizin dediğiniz gibi baktırıp çözüm bulmaya çalışıcam ilginiz için teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts