Onur Tanrıverdi 15 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2018 On 15.07.2018 at 14:03, Mehmet Ozyurek yazdı: Bu vuruntu motorda mı yoksa kabinde mi hissediliyor. Aksa bakıldı mı Aksa bakıldı sorun yok akslarda kabinde hissediliyor motor şanzıman takozunda bi çatlak var usta bundan yapmaz dedi okadar hemen tamir edilmesine gerek yok dedi ondan yaparmı acaba bilmiyorum ama sonuçta ayağımı gazdan çekinde birden sanki yakıt kesiliyor rolantide düşmediği için vuruntu oluyo Yorum bağlantısı
Hakan Baları 6 Kasım 2018 Paylaş 6 Kasım 2018 Merhabalar, sorununuz düzeldi mi acaba? Yorum bağlantısı
Onur Tanrıverdi 7 Aralık 2018 Yazar Paylaş 7 Aralık 2018 (düzenlendi) On 06.11.2018 at 14:15, Hakan Baları yazdı: Merhabalar, sorununuz düzeldi mi acaba? Malesef hakan bey düzelmedi 7 Aralık 2018 tarihinde Alpay Sumer tarafından düzenlendi tapatalk imzasi silindi. Yorum bağlantısı
Erkan Işık 8 Aralık 2018 Paylaş 8 Aralık 2018 Malesef hakan bey düzelmedi Yetkıli servis ne dıyor bu işe test sürüşü yapmışlardır Yorum bağlantısı
Onur Tanrıverdi 8 Aralık 2018 Yazar Paylaş 8 Aralık 2018 Yetkıli servis ne dıyor bu işe test sürüşü yapmışlardır Bişey diyemiyolar başka ustalarada gösterdim hepside aynı şeyden bahsediyor bi sorun yok deniyo ama bu bence bi sorun çok canımı sıkan bi sorun hemde Erkan beyHUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Erkan Işık 8 Aralık 2018 Paylaş 8 Aralık 2018 Bişey diyemiyolar başka ustalarada gösterdim hepside aynı şeyden bahsediyor bi sorun yok deniyo ama bu bence bi sorun çok canımı sıkan bi sorun hemde Erkan beyHUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBizim fiesta vuruyordu takoz degısdık duzeldı transporter 140 la rampa cıkarken korumaya alıyordu kendını turbo hortumu altdan catlamıs degısdık duzeldı takozda sorun yok dıyorsunuz neyse sanayıye ugruvam bugun ustaya bır sorum söylerse tabı[emoji3] Yorum bağlantısı
Onur Tanrıverdi 8 Aralık 2018 Yazar Paylaş 8 Aralık 2018 Bizim fiesta vuruyordu takoz degısdık duzeldı transporter 140 la rampa cıkarken korumaya alıyordu kendını turbo hortumu altdan catlamıs degısdık duzeldı takozda sorun yok dıyorsunuz neyse sanayıye ugruvam bugun ustaya bır sorum söylerse tabı[emoji3]Hangi sanayiye uğrucaksını Erkan bey ben ist/avcılardayım ona göre fırsat bulabilirsem gelimHUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Erkan Işık 8 Aralık 2018 Paylaş 8 Aralık 2018 Hangi sanayiye uğrucaksını Erkan bey ben ist/avcılardayım ona göre fırsat bulabilirsem gelimHUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBoluda yım ben Yorum bağlantısı
Onur Tanrıverdi 8 Aralık 2018 Yazar Paylaş 8 Aralık 2018 Boluda yım ben Bayaa bi yakınmışız [emoji16]HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Aralık 2018 Paylaş 8 Aralık 2018 1 saat önce, Onur Tanrıverdi yazdı: HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi İmza Onur'cum. Kapatalım lütfen.. Yorum bağlantısı
Uğur Şahinbaş 9 Aralık 2018 Paylaş 9 Aralık 2018 Bende 2011 fiesta 1.4 dizel var. Bu gazdan ayağı çekip gaza basmalarda bir çekme itme olayı benim araçta da var; ama ben bunu debriyaj bölümlerinden geldiğini hissettim. Yorum bağlantısı
Onur Tanrıverdi 1 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2020 Merhaba herkese açmış olduğum konudaki sorunu çözdüm gibi aracıma uyguladım 2 3 gündür bir problem yapamıyorum arabada iki sensör temizledim ve sorun kalktı video çektim yapmak isteyenler için birde asıl temizlenmesi gereken parçanın kodunada ulaştım isteyen internetten nasıl birşey olduğunada bakabilir 12A697 1530145 Yorum bağlantısı
Onur Tanrıverdi 1 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2020 Merhaba herkese açmış olduğum konudaki sorunu çözdüm gibi aracıma uyguladım 2 3 gündür bir problem yapamıyorum arabada iki sensör temizledim ve sorun kalktı video çektim yapmak isteyenler için birde asıl temizlenmesi gereken parçanın kodunada ulaştım isteyen internetten nasıl birşey olduğunada bakabilir 12A697 1530145 3 Yorum bağlantısı
Furkan Kökoğlu 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Onur Tanrıverdi yazdı: Merhaba herkese açmış olduğum konudaki sorunu çözdüm gibi aracıma uyguladım 2 3 gündür bir problem yapamıyorum arabada iki sensör temizledim ve sorun kalktı video çektim yapmak isteyenler için birde asıl temizlenmesi gereken parçanın kodunada ulaştım isteyen internetten nasıl birşey olduğunada bakabilir 12A697 1530145 İleri ki zamanlarda da durumu hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim. Aynı şey aracımda da var. Eğer sorun gerçekten bu iki parçadan kaynaklanıyorsa hemen temizleteceğim. Yorum bağlantısı
Onur Tanrıverdi 2 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2020 Furkan Kökoğlu yazdı: İleri ki zamanlarda da durumu hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim. Aynı şey aracımda da var. Eğer sorun gerçekten bu iki parçadan kaynaklanıyorsa hemen temizleteceğim. Kendiniz temizleyebilirsiniz çok basit 8 anahtar bulun bir tane bir tanede Best marka devre temizleyici yağsız alın boşu boşuna işçilik ödemeyin benim fikrim Yorum bağlantısı
Onur Tanrıverdi 2 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2020 Metin Taşcı yazdı: Bu gazabasınca silkeleme- gazdan çekince sorunu için mi? Evet metinbey seyir halinde iken birden ayağınızı gazdan çekinde bianlık sanki arkadan biri tuyuyomuş gibi yığılda vuruntu oluyo tekrar gaza basıncada sanki ileri doğru bianda vuruntu oluyor bu sorun çözüldü ben bu konuyu açtığımdan beri elimden geldiğince uğraştım arştırdım denedim sonunda bu şekilde çözüm oldu 2 3 gündür yapmadı umarım tamamen kesilir kesilmez ise son nir kozum kaldı onu denicem oda olmaz ise dahada bişey yapmicam son olarak kozumda turbo selenod valfni değiştiricem sıfırı ile Yorum bağlantısı
Onur Tanrıverdi 2 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2020 Çok teşekkürler onur bey, inş sorununuz tamamen çözülmüştür. bende yağsız kontak spreyi siparişi veriyorum, gelince temizlicem. sanırım bu iş görür: https://m.n11.com/divortex-yagsiz-kontak-temizleme-spreyi-400-ml-P128180220?gclid=Cj0KCQjwtLT1BRD9ARIsAMH3BtXk_9PZMD6PBQUxqOrMg7UMOKjMrtP6v_OZsyCVkyeA7gLeNHopPFsaApyyEALw_wcB&gclsrc=aw.dsİnşallah Sizde ürün gelir gelmez dediğiniz gibi bi temizlik yapın umarım sorun sizdede çözülür Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 2 Mayıs 2020 Paylaş 2 Mayıs 2020 Onur Tanrıverdi yazdı: İnşallah Sizde ürün gelir gelmez dediğiniz gibi bi temizlik yapın umarım sorun sizdede çözülür Benim 1.5 fiestada da bu durum var ben de deneyeceğim buradan bildiririm durumu teşekkür ederim 👍🏻 Yorum bağlantısı
Onur Tanrıverdi 2 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2020 Benim 1.5 fiestada da bu durum var ben de deneyeceğim buradan bildiririm durumu teşekkür ederim [emoji1303]Tamamdır çağatay bey sensör olarak zaten aynı yerde olması lazım en önemlisi temizlenmesi gereken 2. Sensör dediğim oma daha fazla özen gösterin umarım sorun çözülür Yorum bağlantısı
Onur Tanrıverdi 3 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2020 birinci sensörü, ikinci sensör gibi vidasından cıkartıp içi ve girdiği yeri (boruyu) temizliyoruz değil mi ? Ben videodaki ilk sensörün borusunu temizlemedim sadece borunun girdiği yere devre temizleyici sıktım ikinci arkadaki sensörü söktüm sadece sensörü temizledim borularına hiç sıkmadım. Yorum bağlantısı
Onur Tanrıverdi 4 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2020 başta anlamamıstım ama sökünce anladım, sensorun alt kısmına boru giriyormuş, içine kontak temizleyici sıktım, temizlemek için yeterli olmus mudur? hava ısı sensoru + maf sensorunu de temizledim. Silkeleme yine yapıyor ancak eskisine oranla azaldı gibiHava ısı sensörünü bizaman sonra yine söküp daha fazla temizleyin birde öyle deneyin bende şuanda sorun yok gibi ama daha sürmeye denemeye devam edicem Yorum bağlantısı
Onur Tanrıverdi 4 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2020 Onur bey o boruyu tamamen söküp içinden kontak spreyi geçirmek mi lazımBen o şekilde yapmadım oyüzden net bişey söyliyemiyorum metin bey Yorum bağlantısı
Ali çal 5 Mayıs 2020 Paylaş 5 Mayıs 2020 (düzenlendi) Bu sıkıntı benim 2011 dizel fiestamda da vardı şanzıman kulağı mı debriyaj kulağı mı ne değişmişti baskı Balata setiyle beraber. Ustaya sorduğumda turbodan kaynaklı gaza basınca bi anda öne atılıyor araba demişti babada mantıklı geldi çözüm aramayı bırakmıştım. Videodaki sensörleri bende temizleyip bi deneyeyim sonucu yazarım 5 Mayıs 2020 tarihinde Ali çal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Tanrıverdi 5 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2020 Bu sıkıntı benim 2011 dizel fiestamda da vardı şanzıman kulağı mı debriyaj kulağı mı ne değişmişti baskı Balata setiyle beraber. Ustaya sorduğumda turbodan kaynaklı gaza basınca bi anda öne atılıyor araba demişti babada mantıklı geldi çözüm aramayı bırakmıştım. Videodaki sensörleri bende temizleyip bi deneyeyim sonucu yazarım Eğer o temizleme sonrası bir düzelme olmaz ise turbo selwnoid valfinin değiştirin bendeki sorun şuanda yok ama başlar iae bende değiştircem çare olarak Yorum bağlantısı
Ali çal 5 Mayıs 2020 Paylaş 5 Mayıs 2020 Onur Tanrıverdi yazdı: Ali çal yazdı: Bu sıkıntı benim 2011 dizel fiestamda da vardı şanzıman kulağı mı debriyaj kulağı mı ne değişmişti baskı Balata setiyle beraber. Ustaya sorduğumda turbodan kaynaklı gaza basınca bi anda öne atılıyor araba demişti babada mantıklı geldi çözüm aramayı bırakmıştım. Videodaki sensörleri bende temizleyip bi deneyeyim sonucu yazarım Eğer o temizleme sonrası bir düzelme olmaz ise turbo selwnoid valfinin değiştirin bendeki sorun şuanda yok ama başlar iae bende değiştircem çare olarak Müsait bi zamanda denerim hocam teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Recommended Posts