Mehmet Göktürk 21 Mayıs 2018 Paylaş 21 Mayıs 2018 Ve bizim de başımıza geldi. A3 lerin ön ızgara geniş. içeri taş alıyor. Klima kondenserine taş geliyor (farkında değiliz o derecede) ve klima kondenseri mefta. Yeni kondenser radyatörü 1800TL vatana millete hayırlı olsun yarın resim atarım. internetten: 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mayıs 2018 Paylaş 21 Mayıs 2018 taş hasarı bir sorun mudur hocam? kronik ne demek otomotiv gözüyle bakınca? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Mayıs 2018 Paylaş 21 Mayıs 2018 Audi ye özel şundan kullanmak şart Audi baklava dilimli saç, taş çarpmalarına karşı birebir, lütfen kullanmadan önce siyaha boyayınız oem dir haaa, seç beğen 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Mayıs 2018 Paylaş 21 Mayıs 2018 39 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: taş hasarı bir sorun mudur hocam? kronik ne demek otomotiv gözüyle bakınca? Tasarım hatası desek? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Mayıs 2018 Paylaş 21 Mayıs 2018 tırt demek olur o zaman, premium tırt Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Mayıs 2018 Paylaş 21 Mayıs 2018 Bu iş biraz şans işi. Kangonun önünden kedi girer içeri. Hafif eğimli yada tel file olsa süper olur. Alinin fikri züper 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mayıs 2018 Paylaş 21 Mayıs 2018 9 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Tasarım hatası desek? taş tasarım mı seçecek 28 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: Audi ye özel şundan kullanmak şart Audi baklava dilimli saç, taş çarpmalarına karşı birebir, lütfen kullanmadan önce siyaha boyayınız oem dir haaa, seç beğen 106 tayfası bunu beğendi Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 21 Mayıs 2018 Paylaş 21 Mayıs 2018 VAG grubu pişmanlıktır ! şanzımanı saatli bombadır, emisyonu skandaldır, garanti bittikten sonra butonların altından beyaz rengi gelmeye başlar vs vs vs... Almamda aldırmamda. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 21 Mayıs 2018 Paylaş 21 Mayıs 2018 Oo o da bir şey mi hocam Wildtrak ın ızgaradan el giriyor. E tabi giren el kaputu açıp enjektör ecu neyin var çalıp gidiyor Geçmiş olsun, tğketici mahkemesine dava açın derim. Önce sulh hukuka tespit tabi.Sonuçta tasarım kusurudur. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2018 Bir saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: Audi ye özel şundan kullanmak şart Audi baklava dilimli saç, taş çarpmalarına karşı birebir, lütfen kullanmadan önce siyaha boyayınız oem dir haaa, seç beğen Kümes teli koyacağım ve videosunu da yayınlayacağım. DIY 22 dakika önce, Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: VAG grubu pişmanlıktır ! şanzımanı saatli bombadır, emisyonu skandaldır, garanti bittikten sonra butonların altından beyaz rengi gelmeye başlar vs vs vs... Almamda aldırmamda. bmw kadar öpmüyor yoksa onu alırdık. 42 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Bu iş biraz şans işi. Kangonun önünden kedi girer içeri. Hafif eğimli yada tel file olsa süper olur. Alinin fikri züper hızla da ilgili olabilir belki. otobanda olduğu kesin de. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Mayıs 2018 Paylaş 21 Mayıs 2018 36 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Oo o da bir şey mi hocam Wildtrak ın ızgaradan el giriyor. E tabi giren el kaputu açıp enjektör ecu neyin var çalıp gidiyor Geçmiş olsun, tğketici mahkemesine dava açın derim. Önce sulh hukuka tespit tabi. Sonuçta tasarım kusurudur. muhahha, ranger ın o boşluktan kaya girse birşey olmuyor ama, Ford bu vag mı sandın Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Mayıs 2018 Paylaş 21 Mayıs 2018 Vag problemi nasıl oluyor da Forda geliyor anlamıyorum ☺️ Kullanmadan nasıl bu kin oluşuyor çözemedim gitti. Çıkma kondenser mi radyatör mü neyse işte bulayım mı hocam ? 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2018 8 dakika önce, Serkan Toker yazdı: Vag problemi nasıl oluyor da Forda geliyor anlamıyorum ☺️ Kullanmadan nasıl bu kin oluşuyor çözemedim gitti. Çıkma kondenser mi radyatör mü neyse işte bulayım mı hocam ? Yok yok, ben bozulanı söktürüyorum sipariş verdik artık. ona bakalım ne yaparız. çıkması da muhtemelen darbeli olacak çünkü. SUbaru kullanıcıları da bundan şikayetçiydi. MAlesef reklamlarda dere tepe gidiyorlar ama gerçek hayata gelince çukura düşünce ön düzen kayıyor, iki taş gelince radyatör deliniyor, geniş jantlı lastik yarılıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Mayıs 2018 Paylaş 21 Mayıs 2018 Şans. Qashqai radyatörü ortada. Hiç ızgara yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2018 Yıkamacılar çok fena su tutuyorlar kanatçıkları yamultuyorlar bir de. Tabi bu zamanla böceklerle beraber hava akışını olumsuz da etkiler. Yorum bağlantısı
Koray Demir 21 Mayıs 2018 Paylaş 21 Mayıs 2018 (düzenlendi) 27 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: muhahha, ranger ın o boşluktan kaya girse birşey olmuyor ama, Ford bu vag mı sandın Pick up ile sedan aracı kıyaslamak ne kadar doğru? 21 Mayıs 2018 tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Mayıs 2018 Paylaş 21 Mayıs 2018 9 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: Yok yok, ben bozulanı söktürüyorum sipariş verdik artık. ona bakalım ne yaparız. çıkması da muhtemelen darbeli olacak çünkü. Dilim varmıyor kronik demeye ama şöyle diyelim, sık karşılaşılan bir problem ise Ali ustanın çözüm önerisi iyi gibi.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2018 bu misal iyi: https://www.carid.com/2011-ford-f-250-grill/carriage-works-monster-bar-billet-grilles-152399879.html 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Mayıs 2018 Paylaş 21 Mayıs 2018 Şimdi, Mehmet Göktürk yazdı: bu misal iyi: http://wowturkey.com/tr129/volkanaktoprak_913413_0.jpg Link bir yere gidemedi hocam.. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2018 değiştirdim wowturey çakallık yapmış. AS250 önü vardı ızgaralı. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Mayıs 2018 Paylaş 21 Mayıs 2018 1 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: değiştirdim wowturey çakallık yapmış. AS250 önü vardı ızgaralı. Bende Ford F250 çıktı valla.. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 21 Mayıs 2018 Paylaş 21 Mayıs 2018 muhahha, ranger ın o boşluktan kaya girse birşey olmuyor ama, Ford bu vag mı sandın Örnekti işte bunlar hep tasarım hatası.. Vag problemi nasıl oluyor da Forda geliyor anlamıyorum [emoji5] Kullanmadan nasıl bu kin oluşuyor çözemedim gitti. [emoji3] Çıkma kondenser mi radyatör mü neyse işte bulayım mı hocam ? [emoji4]Hah mal bulmuş mağrubi gibi çıktın ortaya Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 22 Mayıs 2018 Paylaş 22 Mayıs 2018 O taş ön cama ya da fara gelse onu çatlatıcaktı belki. Bu bir kusur ya da sorun değil. VW’ye çamur atmaktan vazgeçin artık, alın bi pejo mutlu olun 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Mayıs 2018 Paylaş 22 Mayıs 2018 Bmwde de aynı durum olabilir mi? @Cem Işık ın başına gelmişti diye hatırlıyorum hatta onda radyatör gitmişti. Geçmiş olsun hocam. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Mayıs 2018 Paylaş 22 Mayıs 2018 Sigara içmek sağlığa zararlıdır imza: Puro gibi birşey bu atışmalar. Al birini vur ötekine 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts